kiek laiko po usirasymo reiketu laukti pas Lisa? ar ilgos eiles?
Aš jau po korekcijos. Na skausmelis daug didesnis nei pirmą kartą gerai kad trumpai tedarė, net ašaros išbėgo
QUOTE(Vi-Vian @ 2013 05 24, 23:22)
kiek laiko po usirasymo reiketu laukti pas Lisa? ar ilgos eiles?
Dabar butu rugpjucio apie 10d.
QUOTE(dakota24 @ 2013 05 22, 15:59)
nu bet ir kaineles manieji 500lt,bt acija,seip 800lt,o korekija 400 lt.tai maniei man 900lt atseis(pas lietuve)
Svedijoj antakiai- 450 mazdaug, o korekcija nemokama
Papildyta:
QUOTE(Emoli @ 2013 05 24, 23:05)
Aš jau po korekcijos. Na skausmelis daug didesnis nei pirmą kartą gerai kad trumpai tedarė, net ašaros išbėgo
na ir kaip dabar vaizdelis?
as jau nufotkinau savo lupas, bet dabar suku galva kaip sudet foto abi i kruba pries ir po ir cia idet siaip viska darau su photoshopu, bet vyras persinstaliavo windous, tai reiks is naujo susiinstaliuot programas gal ryt pavyks parodyt
QUOTE(gintare0820 @ 2013 05 25, 22:46)
Papildyta:
as jau nufotkinau savo lupas, bet dabar suku galva kaip sudet foto abi i kruba pries ir po ir cia idet siaip viska darau su photoshopu, bet vyras persinstaliavo windous, tai reiks is naujo susiinstaliuot programas gal ryt pavyks parodyt
Papildyta:
geras vaizdelis, šiandien jau šašai nukrito bandysiu ryt nufotkint, bet vistiek dar reikia laiko spalvai susivienodint
QUOTE(Emoli @ 2013 05 25, 22:54)
geras vaizdelis, šiandien jau šašai nukrito bandysiu ryt nufotkint, bet vistiek dar reikia laiko spalvai susivienodint
tau taip greit sugyja...
QUOTE(gintare0820 @ 2013 05 25, 23:46)
Papildyta:
Papildyta:
Kaip, ar spalva pariskejo?
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 05 26, 00:01)
Kaip, ar spalva pariskejo?
paryskejo, bet tik ten kur tonavimas, paties konturo visai nesimato
Man tai nelabai gražu Aš pati buvau pasidariusi anksčiau, draugė dabar ką tik pasidarė, bet vaizdas nei iš tolo nepnašus Pas mus buvo/yra ryškus, tvarkingas lygus kontūras, tolygiai nušviesėjantis retušavimas. Tikiuosi po korekcijos atrodys kur kas gražiau
QUOTE(Soffyyy @ 2013 05 26, 16:20)
Man tai nelabai gražu Aš pati buvau pasidariusi anksčiau, draugė dabar ką tik pasidarė, bet vaizdas nei iš tolo nepnašus Pas mus buvo/yra ryškus, tvarkingas lygus kontūras, tolygiai nušviesėjantis retušavimas. Tikiuosi po korekcijos atrodys kur kas gražiau
tai as ir sakau, kad man truksta konturo per korekcija jau nedarysiu tonavimo, tik pati kontura. dar cia vienam sone pusleline nevisai uzgijus vaizda gadina