Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

kiek laiko po usirasymo reiketu laukti pas Lisa? ar ilgos eiles?
Atsakyti
Aš jau po korekcijos. Na skausmelis daug didesnis nei pirmą kartą biggrin.gif gerai kad trumpai tedarė, net ašaros išbėgo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2013 05 24, 23:22)
kiek laiko po usirasymo reiketu laukti pas Lisa? ar ilgos eiles?

Dabar butu rugpjucio apie 10d.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 05 25, 20:40)
Dabar butu rugpjucio apie 10d.

rasau i AZ
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 05 22, 15:59)
nu bet ir kaineles thumbup.gif manieji 500lt,bt  acija,seip 800lt,o korekija 400 lt.tai maniei man 900lt atseis(pas lietuve)

Svedijoj antakiai- 450 mazdaug, o korekcija nemokama thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Emoli @ 2013 05 24, 23:05)
Aš jau po korekcijos. Na skausmelis daug didesnis nei pirmą kartą  biggrin.gif  gerai kad trumpai tedarė, net ašaros išbėgo  biggrin.gif

na ir kaip dabar vaizdelis?

as jau nufotkinau savo lupas, bet dabar suku galva kaip sudet foto abi i kruba pries ir po ir cia idet smile.gif siaip viska darau su photoshopu, bet vyras persinstaliavo windous, tai reiks is naujo susiinstaliuot programas doh.gif gal ryt pavyks parodyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 05 25, 22:46)
Svedijoj antakiai- 450 mazdaug, o korekcija nemokama  thumbup.gif
Papildyta:

as jau nufotkinau savo lupas, bet dabar suku galva kaip sudet foto abi i kruba pries ir po ir cia idet smile.gif siaip viska darau su photoshopu, bet vyras persinstaliavo windous, tai reiks is naujo susiinstaliuot programas  doh.gif  gal ryt pavyks parodyt  blush2.gif

geras vaizdelis, šiandien jau šašai nukrito biggrin.gif bandysiu ryt nufotkint, bet vistiek dar reikia laiko spalvai susivienodint
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2013 05 25, 22:54)
geras vaizdelis, šiandien jau šašai nukrito biggrin.gif bandysiu ryt nufotkint, bet vistiek dar reikia laiko spalvai susivienodint

tau taip greit sugyja... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 05 25, 23:46)
Svedijoj antakiai- 450 mazdaug, o korekcija nemokama  thumbup.gif
Papildyta:

as jau nufotkinau savo lupas, bet dabar suku galva kaip sudet foto abi i kruba pries ir po ir cia idet smile.gif siaip viska darau su photoshopu, bet vyras persinstaliavo windous, tai reiks is naujo susiinstaliuot programas  doh.gif  gal ryt pavyks parodyt  blush2.gif

Kaip, ar spalva pariskejo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 05 26, 00:01)
Kaip, ar spalva pariskejo?  smile.gif

paryskejo, bet tik ten kur tonavimas, paties konturo visai nesimato schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
pasideginau tai strazdanos isryskejo labai doh.gif nu bet ne tame esme lotuliukas.gif va, mano nuomone, konturas turetu but ryskesnis, nes as matau tik tonavima. tiesa, gyvai ryskiau matosi ax.gif ir man spalva nepatinka..as megsru rusvus atspalvius, o cia toks gavosi vos ne ruzavas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 26 gegužės 2013 - 12:37
Man tai nelabai gražu blush2.gif Aš pati buvau pasidariusi anksčiau, draugė dabar ką tik pasidarė, bet vaizdas nei iš tolo nepnašus blush2.gif Pas mus buvo/yra ryškus, tvarkingas lygus kontūras, tolygiai nušviesėjantis retušavimas. Tikiuosi po korekcijos atrodys kur kas gražiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 05 26, 16:20)
Man tai nelabai gražu blush2.gif Aš pati buvau pasidariusi anksčiau, draugė dabar ką tik pasidarė, bet vaizdas nei iš tolo nepnašus blush2.gif Pas mus buvo/yra ryškus, tvarkingas lygus kontūras, tolygiai nušviesėjantis retušavimas. Tikiuosi po korekcijos atrodys kur kas gražiau 4u.gif

tai as ir sakau, kad man truksta konturo mirksiukas.gif per korekcija jau nedarysiu tonavimo, tik pati kontura. dar cia vienam sone pusleline nevisai uzgijus vaizda gadina doh.gif
Atsakyti