Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Lenusikas @ 2013 05 21, 17:18)
As sekmadieni padariau antakius ax.gif . Dariau Klaipedoi pas Tatjana, labai miela ir maloni mergina. Dedu nuotrauka  blush2.gif .
user posted image

grazu 4u.gif o spalva cia su ruda maisyta? as irgi noriu,kad ne grynai juodai padarytu. o jusu kokie naturalus?
Atsakyti
As sekmadieni padariau antakius ax.gif . Dariau Klaipedoi pas Tatjana, labai miela ir maloni mergina. Dedu nuotrauka  blush2.gif .
user posted image

Gražu, kiek mokėjot? ir kur ji dirba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2013 05 21, 20:16)
grazu  4u.gif o spalva cia su ruda maisyta? as irgi noriu,kad ne grynai juodai padarytu. o jusu kokie naturalus?

Taip, cia maisita ruda su pilka. Mano naturalios tamsei rudi, tik nuo tos naturalios nieko neliko doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Emoli @ 2013 05 21, 20:22)
Gražu, kiek mokėjot? ir kur ji dirba  4u.gif

Mokejau 300, o dirba Grožio ir SPA centras "Pajūrio krantas" .
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2013 05 21, 21:43)
Taip, cia maisita ruda su pilka. Mano naturalios tamsei rudi, tik nuo tos naturalios nieko neliko doh.gif  biggrin.gif
Mokejau 300, o dirba Grožio ir SPA centras "Pajūrio krantas" .

o kiek kainuos korekcija?
Atsakyti
user posted image

sunku dar ka ir pasakyt. idomu bus kai uzgis ir nukris sasai.
Atsakyti
Сложно дать оценку татуажа с такого ракурса.Желательно смотреть на лицо сфотографированное прямо, когда видно само лицо и пропорции. Но из того что видно :
- хвосты брови завалены ( головка брови расположена выше конечной точки хвостика брови)
-сама бровь смотрится тяжеловато
-по цвету судить сложно( т.к. свежак). Но если брать во внимание цвет волос девушки и тип кожи, то желателен более холодный цвет. И конечно желательно не такую брутальную прокраску, а более легкое нанесение пигмента на кожу.
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2013 05 21, 20:50)
o kiek kainuos korekcija?

100
QUOTE(letta_n @ 2013 05 22, 10:53)
Сложно дать оценку татуажа с такого ракурса.Желательно смотреть на лицо сфотографированное прямо, когда видно само лицо и пропорции. Но из того что видно :
- хвосты брови завалены ( головка брови расположена выше конечной точки хвостика брови)
-сама бровь смотрится тяжеловато
-по цвету судить сложно( т.к. свежак). Но если брать во внимание цвет волос    девушки и тип кожи, то желателен более холодный цвет. И конечно  желательно не такую брутальную прокраску, а более легкое нанесение пигмента на кожу.

Na nesiginciosiu, gal profas mato daugiau ax.gif . Bet forma ir spalva renkiau pati, tai kad man viskas patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2013 05 22, 11:59)
100

Ačiū, pas D.Gyle 50lt brangiau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2013 05 22, 12:59)
100

Na nesiginciosiu, gal profas mato daugiau ax.gif . Bet forma ir spalva renkiau pati, tai kad man viskas patinka thumbup.gif

Ну если Вам все нравится))) то тогда все чики smile.gif
Atsakyti
nu bet ir kaineles thumbup.gif manieji 500lt,bt acija,seip 800lt,o korekija 400 lt.tai maniei man 900lt atseis(pas lietuve)
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 05 22, 14:59)
nu bet ir kaineles thumbup.gif manieji 500lt,bt  acija,seip 800lt,o korekija 400 lt.tai maniei man 900lt atseis(pas lietuve)

Oho, blink.gif cia kur tokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2013 05 22, 16:19)
Oho,  blink.gif  cia kur tokios kainos?

Norvegijoj,lietuve namie daro...sako 500lt,cia savikaina tipo.kazkaip nenoriu tiketi...ydomu,kokios dazu kainos?
Atsakyti