http://masinis.lt/vi...ilniuje-2/7066/
GAL kas atsiliepimu turi apie sia studija,kur bus atliekami darbai? o kokia yra seip standartine kaina virsutinius vokus juoda linija papuost?
sveikos,jau 6 dieneles,mano antakiams,pradejo sasiukai krist,gerai kad jie plonyciai,spalva sviesesne,bet lyg nesimato,kad vietom pigmentas nelygiai butu ysisavintas,vientisai kaip pripratau prie tamsiu,tai man ruda per sviesi lyg,gal per korekcija teks patamsint
QUOTE(rraassyte @ 2013 05 20, 11:18)
http://masinis.lt/vi...ilniuje-2/7066/
GAL kas atsiliepimu turi apie sia studija,kur bus atliekami darbai? o kokia yra seip standartine kaina virsutinius vokus juoda linija papuost?
Atsiliepimu neturiu, bet daznai matau paduodama akcija.
Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2013 05 20, 11:51)
sveikos,jau 6 dieneles,mano antakiams,pradejo sasiukai krist,gerai kad jie plonyciai,spalva sviesesne,bet lyg nesimato,kad vietom pigmentas nelygiai butu ysisavintas,vientisai kaip pripratau prie tamsiu,tai man ruda per sviesi lyg,gal per korekcija teks patamsint
Dar patamses jie po savaites.
o is mano lupu fronto nieko gero sasas vis dar didelis, bandziau fotografuot, bet jis lenda i pirma plana, todel atrodo baisiai o lupu konturo praktiskai nesimato..tonavimo siek tiek vienu zodziu man korekcija butina.. darysiu po menesio.
QUOTE(gintare0820 @ 2013 05 20, 23:44)
o is mano lupu fronto nieko gero sasas vis dar didelis, bandziau fotografuot, bet jis lenda i pirma plana, todel atrodo baisiai o lupu konturo praktiskai nesimato..tonavimo siek tiek vienu zodziu man korekcija butina.. darysiu po menesio.
Priminkit kiek laiko praejo? Tabletes geret pries procedura? Kiek dienu geret?
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 05 20, 23:01)
Priminkit kiek laiko praejo? Tabletes geret pries procedura? Kiek dienu geret?
praejo jau 10 dienu.. vis laukiau kol paryskes, bet kuo labiau gyja, tuo maziau matosi jokiu vaistu negriau, is karto po proceduros pradejau tept tepaliuku, bet matyt tiek neuzteko..
ka reikia daryt kitaip, kad geriau matytusi konturas? kame klaida? ar cia organizmas atmeta, ar reikia giliau dazu leist ar ryskesnes spalvos?
QUOTE(gintare0820 @ 2013 05 21, 00:07)
praejo jau 10 dienu.. vis laukiau kol paryskes, bet kuo labiau gyja, tuo maziau matosi jokiu vaistu negriau, is karto po proceduros pradejau tept tepaliuku, bet matyt tiek neuzteko..
ka reikia daryt kitaip, kad geriau matytusi konturas? kame klaida? ar cia organizmas atmeta, ar reikia giliau dazu leist ar ryskesnes spalvos?
Ne, gilis tikrai ne prie ko. Gilaiu gali buti ir melsvos Gal daza kita imti, gal oda taip prieme, gal kraujavo proceduros metu. Siap tikrai turetu dar parisketi. Vertinkite dar po 10 dienu, pakentekite. Turi buti dabar dar antrinis serpetojimas. Ir jos tikrai dar nesugijo, pabandzius sudeti lupas dudele turetu skaudeti. Kantrybes, laukite.
na man jau baigia sasai nukris,sud.... ten kur buvo plaukeliu,sviesiau...nemanau kd patamses...o ir spala rudos nebeprimena..zinau,po 20 dienu pasimatys tikroji spalva...kuria diena foto ykelsi
QUOTE(gintare0820 @ 2013 05 20, 22:07)
man tas pats su lupom blankios bet per korekcija bandysiu ryskinti nei herpio nebuvo,kraujuot ir nekraujavo
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 05 20, 23:32)
Ne, gilis tikrai ne prie ko. Gilaiu gali buti ir melsvos Gal daza kita imti, gal oda taip prieme, gal kraujavo proceduros metu. Siap tikrai turetu dar parisketi. Vertinkite dar po 10 dienu, pakentekite. Turi buti dabar dar antrinis serpetojimas. Ir jos tikrai dar nesugijo, pabandzius sudeti lupas dudele turetu skaudeti. Kantrybes, laukite.
nekraujavo jau ir tas antras serpetojimas praejo... jau nieko neskauda, tik toj vietoj kur herpes.. na, teks keist spalva.. as ir pradziu sakiau , kad noriu ryskenes, bet jis sake, kad ryskia spes bet kada uzdet, o va, jeigu bus per rysku- nunuimsi. tipo, kad ryskinsim per korekcija. as sutinku su juo, tik kai pagalvoju, kad vel reiks viska iskest bet galvoju gal ryskinsiu tik kontura, be tonavimo
Pasidariau ir aš vakar akis ir lūpas su daliniu tušavimu. Nu ką.. užtinus šiandien baisiai... Matysim ar liks kiek pigmento užgijus..
As sekmadieni padariau antakius . Dariau Klaipedoi pas Tatjana, labai miela ir maloni mergina. Dedu nuotrauka .