Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(ritinelis1 @ 2013 05 15, 17:49)
Dakota grazus antakiai, forma grynai kaip mano, liuks  tongue.gif  4u.gif
Papildyta:

Cia jusu lupos jau padarytos?  zinokit ir as buciau nepatenkinta  schmoll.gif  blush2.gif

taip padaryta tik dar be korekcijos tikiuosi kad paryskins jei ne teks kitur dar karta koreguot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonelemi @ 2013 05 15, 14:08)
http://public.fotki....1305142199.html

nelabai as cia ir sugebu idet foto kada naujoke biggrin.gif esu nepatenkinta savo lupom per blankios tikiuosi kad eis paryskinti per korekcija sad.gif

O man tai visai nieko jūsų lūpos 4u.gif Graži forma, ir spalva natūrali, aš tai visai tokių norėčiau. Be to kiek žinau lūpos sunkiau ir priima pigmentą, tai aš kai darysiuosi tai tikrai nusiteikus korekcijai. Logiška kuo didesnis plotas tuo pigmentas gali pasidengti nevienodžiau. O kokia spalva rinkotes?
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 05 15, 10:58)
Po antakiu korekcijos jau praejo geras menuo, antakiai gerai graziai sugijo, esu patenkinta be galo smile.gif Bet vienoj vietoj ties antakio viduriu neisisavino pigmentas, ir liko tik sviesus konturas, gerai kad mano pacios plaukeliai dengia tai nieko nesimato, tik kai pakeliu plaukiukus matosi, zodziu kiti nemato tik as. Galvoju ar verta eiti korekcijos? moketi vel uz korekcija nesinori, bet kadangi megstu viska atlikta idealiai, mane labai erzina ta vieta, kuri realiai net nesimato... Matytusi jei nebutu pacios plaukeliu... Patarkit ka daryt?  blush2.gif

Geriau pakoreguoti. Ta blankesne vieta pirmoje eileje ir pabluks. 4u.gif

QUOTE(gintare0820 @ 2013 05 15, 12:06)
tokios eiles??  blink.gif  as irgi darysiu antakius. ta pacia diena kaip ir lupu korekcija. darysiu tuk lengva pilksva seseli po plaukuciais. nebijau nes maciau mergina kuriai dare tas pta meistras smile.gif

Kur Jus daretes, kas per meistras? rolleyes.gif

QUOTE(Simonelemi @ 2013 05 15, 20:03)
taip padaryta tik dar be korekcijos tikiuosi kad paryskins jei ne teks kitur dar karta koreguot smile.gif

O nuotraukos pries nera? Labai sunku taip vertinti, kadangi labai sviesi spalva?
Kiek laiko praejo po pirmos proceduros? Gal dar pariskes...
Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2013 05 15, 19:25)
na pasigrazinau thumbup.gif  visai neskaudojo,is mano tiesiu minusu,padare lenktus,storesnius.tik uzgijus reiks isretint,nes prieky nebuvo,tik toliau prasidejo tankus doh.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 05 15, 18:49)
Dakota grazus antakiai, forma grynai kaip mano, liuks  tongue.gif  4u.gif
Papildyta:

Cia jusu lupos jau padarytos?  zinokit ir as buciau nepatenkinta  schmoll.gif  blush2.gif

Lūpos kaip lūpos, man visai nieko biggrin.gif Aš ti nesuprantu kam reikalingas permanentas turint tokias lūpas wub.gif

Gražūs antakiai drinks_cheers.gif
Atsakyti

O nuotraukos pries nera? Labai sunku taip vertinti, kadangi labai sviesi spalva?
Kiek laiko praejo po pirmos proceduros? Gal dar pariskes...

pries nuotraukos nera, taip spalva sviesi jau 3 savaites praeje bet bandysim dar korekcija bus matyt ar gali taip buti kad mano lupos pigmento nepriima? maciau jusu darbus atrodo taip graziai visos ryskios o as blanki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonelemi @ 2013 05 15, 15:08)
http://public.fotki....1305142199.html

nelabai as cia ir sugebu idet foto kada naujoke biggrin.gif esu nepatenkinta savo lupom per blankios tikiuosi kad eis paryskinti per korekcija sad.gif

nieko nesimato ax.gif reiktu tamsesnio atspalvio g.gif
Papildyta:
Lisa- dariausi Stokholme pas Igori ax.gif gal pazisti? rolleyes.gif
Atsakyti
Man dakota24 antakiai kiek per daug uzkelti.
Viena kosmetologe mane bande atbaidyti nuo minties darytis antakiu permamenta gan jaunam amziuje, ji teigė, jog odai senstant, ji kadangi glemba zemyn,permamentiniu antakiu likuciai gali po kelesdesimt metu atrodyti visai ne ten kur turetu buti, ji sake, kad permamentas visiskai kaip ir neisblunka, lieka jo konturai juolab jei jis darytas ne viena kart. Gal kuri meistre gali pakomentuot, ar sis pasakymas is fantastikos srities ar yra tame tiesos ? g.gif Visai nenoreciau likti kokiu 50 m su isblukusia teturuote pakiluse 3 cm virs akies, antakiu forma savo naruralia dar gali pasikoreguoti, o isblukusio permamento tai nelabai.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Gundausi virsutinio voko permanentu ir as. Baisu. Kodel? Nes mano akys tokios jautrios, kad net blakstienu priauginti neimanoma doh.gif nezinau, kaip istversiu. Ar labai ilgai trunkantis procesas? Kaip gyjimas?,,
Atsakyti
QUOTE(greta09 @ 2013 05 15, 19:30)
O man tai visai nieko jūsų lūpos  4u.gif  Graži forma, ir spalva natūrali, aš tai visai tokių norėčiau. Be to kiek žinau lūpos sunkiau ir priima pigmentą, tai aš kai darysiuosi tai tikrai nusiteikus korekcijai. Logiška kuo didesnis plotas tuo pigmentas gali pasidengti nevienodžiau. O kokia spalva rinkotes?

taip spalva gavosi lb naturali nors rinkausi ganetinai ryskia tokia kaip rozine fuksiju spalvos bet dabar sakiau teks kokia raudona ryskiausia isbandyti nes kada pati esu tamsiaplauke tai sita nelabai ziurisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiazuu @ 2013 05 16, 09:29)
Sveikutes 4u.gif

Gundausi virsutinio voko permanentu ir as. Baisu. Kodel? Nes mano akys tokios jautrios, kad net blakstienu priauginti neimanoma doh.gif  nezinau, kaip istversiu. Ar labai ilgai trunkantis procesas? Kaip gyjimas?,,

Iš visų vietų akys man sugijo lengviausiai ir greičiausiai. Skausmingiausios buvo lūpos, bet čia labai individualu. Jeigu jūs jautri tai sunku pasakyt kaip čia būtų, galiausiai ir meistrei nelengva. Pats procesas apie valandą-pusantros.
Atsakyti
Dariausi antakius ir viršutinius vokus, tai skaudžiausia antakių korekcija... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 05 15, 23:37)
nieko nesimato  ax.gif  reiktu tamsesnio atspalvio  g.gif
Papildyta:
Lisa- dariausi Stokholme pas Igori  ax.gif   gal pazisti?  rolleyes.gif

Ne, tiresog keista kad vyras rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Melajja @ 2013 05 16, 09:31)
Man dakota24 antakiai kiek per daug uzkelti.
Viena kosmetologe mane bande atbaidyti nuo minties darytis antakiu permamenta gan jaunam amziuje, ji teigė, jog odai senstant, ji kadangi glemba zemyn,permamentiniu antakiu likuciai gali po kelesdesimt metu atrodyti visai ne ten kur turetu buti, ji sake, kad permamentas visiskai kaip ir neisblunka, lieka jo konturai juolab jei jis darytas ne viena kart. Gal kuri meistre gali pakomentuot, ar sis pasakymas is fantastikos srities ar yra tame tiesos ?  g.gif  Visai nenoreciau likti kokiu 50 m su isblukusia teturuote pakiluse 3 cm virs akies, antakiu forma savo naruralia dar gali pasikoreguoti, o isblukusio permamento tai nelabai.

Zinoma, visada reikia piesti eskiza aptarti ir ziureti kaip antakiu forma tinka prie veido. Sutinku, kad galus visada reikia kelti auksciau-vel gi ziurint i veido forma.
Del permanentinio isblukimo.
Priklauso kaip darytas. Tikrai gali visiskai isblukti ir iseiti i odos. Zinoma klientes nelaukia kol taip atsitiks ir nori pariskinti, todel tokiu atveju reikia isanksto galvoti kokia turi buti ta forma. Kaskarta atejus i spalvos atnaujinima forma galima siek tiek koreguoti, kazkur pakelti, paplatinti, pailginti. Zinoma, jeigu tai daryta svelniai, o ne kaip su markeriu. Tokiu atveju dazo buna tiek daug, kad sunku kazka koreguoti, nes senas vis dar riskiai matosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 16 gegužės 2013 - 20:34