Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

tokios eiles?? blink.gif as irgi darysiu antakius. ta pacia diena kaip ir lupu korekcija. darysiu tuk lengva pilksva seseli po plaukuciais. nebijau nes maciau mergina kuriai dare tas pta meistras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 05 15, 07:58)
niekam cia neidomus tavo usai, visos ziurim i kontura  lotuliukas.gif
Papildyta:
tau gerai, o as vis dar kankinuosi. man procedura nebuvo skausminga, nu bet jau gijimas, tai kosmaras kazkoks.. lupos jau kaip ir apgijo, bet iskilo milziniska pusle! atrodau tragiskai!  doh.gif

Tai man irgi buvo problemeliu supuliavo lupos gavosi alergija nuo pantenolio,kai ismoksiu ikelt nuotrauka butinai pasidalinsiu,taciau sakiau per korekcija reikes ryskinti lupas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 05 15, 11:06)
tokios eiles??  blink.gif  as irgi darysiu antakius. ta pacia diena kaip ir lupu korekcija. darysiu tuk lengva pilksva seseli po plaukuciais. nebijau nes maciau mergina kuriai dare tas pta meistras smile.gif

eiles tikrai dideles drinks_cheers.gif as buvau uzsirasius geguzes 24 dienai,bet deja,pasikeitus aplinkybem-negalesiu,tai dabar uzsirasiau tik liepos 29,labai tikiosi,kad ta diena galesiu,nes jeigu reiketu vel atideti..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 05 15, 11:15)
eiles tikrai dideles drinks_cheers.gif as buvau uzsirasius geguzes 24 dienai,bet deja,pasikeitus aplinkybem-negalesiu,tai dabar uzsirasiau tik liepos 29,labai tikiosi,kad ta diena galesiu,nes jeigu reiketu vel atideti..... doh.gif

eina sau doh.gif tai per tiek laiko ir noras gali praeit lotuliukas.gif as laukiau 1,5 savaites cool.gif tiesa, ne lietuvoje. cia eiliu maziau, nors pakanka. labai daug kas darosi antakius.
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 05 15, 13:06)
eina sau  doh.gif  tai per tiek laiko ir noras gali praeit  lotuliukas.gif  as laukiau 1,5 savaites  cool.gif  tiesa, ne lietuvoje. cia eiliu maziau, nors pakanka. labai daug kas darosi antakius.

tik 1.5 savaites bigsmile.gif thumbup.gif
na gal pas kita meistre butu greiciau,bet as nenoriu rizikuoti schmoll.gif geriau jau palauksiu eiles. cool.gif tik kad sunku is anksto pasakyti,ar ta diena tikrai galesiu.
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2013 05 14, 21:33)
Padariau foto be blizgio

user posted image

man grazu ir be korekcijos, o po jos tikriausiai bus dar geriau thumbup.gif

QUOTE(Simonelemi @ 2013 05 14, 22:46)
prisijungiu ir as prie permanentinio makiazo vartotoju biggrin.gif atsikankinau su lupom ir visdar laukiu korekcijos tikiuosi kad nebus tokia skausminga  smile.gif

noretusi foto, kaip jums padare lupas, ir pas kokia meistre?
nes ir pati galvoju pasidaryti ax.gif
Atsakyti
http://public.fotki....1305142199.html

nelabai as cia ir sugebu idet foto kada naujoke biggrin.gif esu nepatenkinta savo lupom per blankios tikiuosi kad eis paryskinti per korekcija sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simonelemi: 15 gegužės 2013 - 14:16
QUOTE(~Aylin @ 2013 05 15, 08:54)
as irgi laukiu pas Ruta (liepos men). ka jus daretes? ir kur dirba ta Andra?

Dariausi akių kontūrą. Dabar Andra dirba namuose. Už Lampėdžiu Maximos.
https://www.facebook...4254041?fref=ts 4u.gif
Atsakyti
na pasigrazinau thumbup.gif visai neskaudojo,is mano tiesiu minusu,padare lenktus,storesnius.tik uzgijus reiks isretint,nes prieky nebuvo,tik toliau prasidejo tankus doh.gif
user posted image
Atsakyti
Gal galima kitu kampu pamatyt hihihi.gif
Atsakyti
ups,aukstyn kojom ykeliau lotuliukas.gif korekcija tik rugpjucio pradzioj priims,susigundziau pravedima akiu biggrin.gif
Papildyta:
siandien tik sia turiu,kompas uzluzes,o senukas laptopas vos kruta doh.gif
Atsakyti
Dakota grazus antakiai, forma grynai kaip mano, liuks tongue.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Simonelemi @ 2013 05 15, 15:08)
http://public.fotki....1305142199.html

nelabai as cia ir sugebu idet foto kada naujoke biggrin.gif esu nepatenkinta savo lupom per blankios tikiuosi kad eis paryskinti per korekcija sad.gif

Cia jusu lupos jau padarytos? zinokit ir as buciau nepatenkinta schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 15 gegužės 2013 - 17:50