tokios eiles?? as irgi darysiu antakius. ta pacia diena kaip ir lupu korekcija. darysiu tuk lengva pilksva seseli po plaukuciais. nebijau nes maciau mergina kuriai dare tas pta meistras
QUOTE(gintare0820 @ 2013 05 15, 07:58)
niekam cia neidomus tavo usai, visos ziurim i kontura
Papildyta:
tau gerai, o as vis dar kankinuosi. man procedura nebuvo skausminga, nu bet jau gijimas, tai kosmaras kazkoks.. lupos jau kaip ir apgijo, bet iskilo milziniska pusle! atrodau tragiskai!
Papildyta:
tau gerai, o as vis dar kankinuosi. man procedura nebuvo skausminga, nu bet jau gijimas, tai kosmaras kazkoks.. lupos jau kaip ir apgijo, bet iskilo milziniska pusle! atrodau tragiskai!
Tai man irgi buvo problemeliu supuliavo lupos gavosi alergija nuo pantenolio,kai ismoksiu ikelt nuotrauka butinai pasidalinsiu,taciau sakiau per korekcija reikes ryskinti lupas
QUOTE(gintare0820 @ 2013 05 15, 11:06)
tokios eiles?? as irgi darysiu antakius. ta pacia diena kaip ir lupu korekcija. darysiu tuk lengva pilksva seseli po plaukuciais. nebijau nes maciau mergina kuriai dare tas pta meistras
eiles tikrai dideles as buvau uzsirasius geguzes 24 dienai,bet deja,pasikeitus aplinkybem-negalesiu,tai dabar uzsirasiau tik liepos 29,labai tikiosi,kad ta diena galesiu,nes jeigu reiketu vel atideti.....
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 05 15, 11:15)
eiles tikrai dideles as buvau uzsirasius geguzes 24 dienai,bet deja,pasikeitus aplinkybem-negalesiu,tai dabar uzsirasiau tik liepos 29,labai tikiosi,kad ta diena galesiu,nes jeigu reiketu vel atideti.....
eina sau tai per tiek laiko ir noras gali praeit as laukiau 1,5 savaites tiesa, ne lietuvoje. cia eiliu maziau, nors pakanka. labai daug kas darosi antakius.
QUOTE(gintare0820 @ 2013 05 15, 13:06)
eina sau tai per tiek laiko ir noras gali praeit as laukiau 1,5 savaites tiesa, ne lietuvoje. cia eiliu maziau, nors pakanka. labai daug kas darosi antakius.
tik 1.5 savaites
na gal pas kita meistre butu greiciau,bet as nenoriu rizikuoti geriau jau palauksiu eiles. tik kad sunku is anksto pasakyti,ar ta diena tikrai galesiu.
QUOTE(Emoli @ 2013 05 14, 21:33)
man grazu ir be korekcijos, o po jos tikriausiai bus dar geriau
QUOTE(Simonelemi @ 2013 05 14, 22:46)
prisijungiu ir as prie permanentinio makiazo vartotoju atsikankinau su lupom ir visdar laukiu korekcijos tikiuosi kad nebus tokia skausminga
noretusi foto, kaip jums padare lupas, ir pas kokia meistre?
nes ir pati galvoju pasidaryti
http://public.fotki....1305142199.html
nelabai as cia ir sugebu idet foto kada naujoke esu nepatenkinta savo lupom per blankios tikiuosi kad eis paryskinti per korekcija
nelabai as cia ir sugebu idet foto kada naujoke esu nepatenkinta savo lupom per blankios tikiuosi kad eis paryskinti per korekcija
QUOTE(~Aylin @ 2013 05 15, 08:54)
as irgi laukiu pas Ruta (liepos men). ka jus daretes? ir kur dirba ta Andra?
Dariausi akių kontūrą. Dabar Andra dirba namuose. Už Lampėdžiu Maximos.
https://www.facebook...4254041?fref=ts
Gal galima kitu kampu pamatyt
ups,aukstyn kojom ykeliau korekcija tik rugpjucio pradzioj priims,susigundziau pravedima akiu
Papildyta:
siandien tik sia turiu,kompas uzluzes,o senukas laptopas vos kruta
Papildyta:
siandien tik sia turiu,kompas uzluzes,o senukas laptopas vos kruta
Dakota grazus antakiai, forma grynai kaip mano, liuks
Papildyta:
Cia jusu lupos jau padarytos? zinokit ir as buciau nepatenkinta
Papildyta:
QUOTE(Simonelemi @ 2013 05 15, 15:08)
http://public.fotki....1305142199.html
Cia jusu lupos jau padarytos? zinokit ir as buciau nepatenkinta