na, va, nukrito sasiukaiir pamaciau sioki toki vaizdeli ( keliems padejau nukrist ). man dare su daliniu tonavimu, tai apvedimo linijos praktiskai nesimato, tai kaip sakot, gal paryskes, o kur buvo tonavimas tai matosi gerai. tik kazkaip to konturo dabar truksta na, po mensio darysiu korekcija, tai gal uzteks padaryt tik kontura na, ziuresim, dar reikia palaukt kelias dienas. bet va- pusle iskilo tai bijau kad toj vietoj neliks ir pigmento
Padariau foto be blizgio
QUOTE(Emoli @ 2013 05 14, 22:33)
Noretusi korekcijos, bus tvirciau .
QUOTE(Emoli @ 2013 05 14, 21:33)
kiek cia laiko po proceduros?
Papildyta:
ai, radau kad pries 3 sav, ane? nu faina. cia tik konturiukas? jokio tonavimo?
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 05 14, 22:17)
Noretusi korekcijos, bus tvirciau .
QUOTE(gintare0820 @ 2013 05 14, 22:40)
kiek cia laiko po proceduros?
Papildyta:
Papildyta:
Kažkiek yra ant lūpos, ne vien kontūras, ar tai išnyks ar liks po ilgesnio laiko nežinau
ale ūsai kokie mano iš toli taip nesimato
QUOTE(Emoli @ 2013 05 15, 08:23)
Kažkiek yra ant lūpos, ne vien kontūras, ar tai išnyks ar liks po ilgesnio laiko nežinau
ale ūsai kokie mano iš toli taip nesimato
niekam cia neidomus tavo usai, visos ziurim i kontura
Papildyta:
QUOTE(Simonelemi @ 2013 05 14, 22:46)
prisijungiu ir as prie permanentinio makiazo vartotoju atsikankinau su lupom ir visdar laukiu korekcijos tikiuosi kad nebus tokia skausminga
tau gerai, o as vis dar kankinuosi. man procedura nebuvo skausminga, nu bet jau gijimas, tai kosmaras kazkoks.. lupos jau kaip ir apgijo, bet iskilo milziniska pusle! atrodau tragiskai!
sveikos siandien vaziuoju pasigrazinti antakiu...bijau tiek prisiskaiciau apie pazaliavimus tikiuosi nenusivilsiu
Prieš 2 m. dariausi pas Rūtą (GAROŽIO GALERIJOJE). Po pusantų m. beveik neliko. Paskambinau pasiūlė laiką po 6 mėn. korekcija Neiškenčiau ir nuėjau pas Andrą. Dar gražiau nei Rūta padarė.
QUOTE(EDITA* @ 2013 05 15, 08:07)
Prieš 2 m. dariausi pas Rūtą (GAROŽIO GALERIJOJE). Po pusantų m. beveik neliko. Paskambinau pasiūlė laiką po 6 mėn. korekcija Neiškenčiau ir nuėjau pas Andrą. Dar gražiau nei Rūta padarė.
as irgi laukiu pas Ruta (liepos men). ka jus daretes? ir kur dirba ta Andra?
Po antakiu korekcijos jau praejo geras menuo, antakiai gerai graziai sugijo, esu patenkinta be galo Bet vienoj vietoj ties antakio viduriu neisisavino pigmentas, ir liko tik sviesus konturas, gerai kad mano pacios plaukeliai dengia tai nieko nesimato, tik kai pakeliu plaukiukus matosi, zodziu kiti nemato tik as. Galvoju ar verta eiti korekcijos? moketi vel uz korekcija nesinori, bet kadangi megstu viska atlikta idealiai, mane labai erzina ta vieta, kuri realiai net nesimato... Matytusi jei nebutu pacios plaukeliu... Patarkit ka daryt?
QUOTE(EDITA* @ 2013 05 15, 08:07)
Tai normalu, geros meistrės visada darbo turi