Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(/ Lisa / @ 2013 05 12, 12:52)
Tai patamsins meistre per korekcija, nera jokiu problemu. Jau geriau svesius patamsinti, negu atvirksciai.

Korekcija jau buvo padaryta ir viskas sugije mazdaug pries menesi (gal truputi daugiau). Is pradziu viskas grazu buvo, o dabar pasvieseje ir netolygiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 05 12, 14:44)
Korekcija jau buvo padaryta ir viskas sugije mazdaug pries menesi (gal truputi daugiau). Is pradziu viskas grazu buvo, o dabar pasvieseje ir netolygiai  g.gif

Tai o pries korekcijos tos vietos kokios buvo?
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 05 12, 14:01)
Tai o pries korekcijos tos vietos kokios buvo?

Buvo jos kazkiek sviesesnes, bet po korekcijos viskas lygiai ir graziai buvo. Antakiai buvo tamsiai rudi, o dabar sviesiai rudi, ypac tos storiausios vietos matosi, kad nusviesejo. Na atrodo, kad makiazas butu darytas pries kokius metus, o ne pries truputi daugiau nei menesi doh.gif
Atsakyti
Emoli, dariau ne lietuvoje. Patinimas jau praejo, jau matau kur bus konturiukas, kol kas grazu smile.gif laukiu kol sugis ir pasimatys galutinis vaizdas ax.gif
Atsakyti
Emoli dailios jusu lupos, manau pokyciai tikrai i gera thumbup.gif 4u.gif O pati ar patenkinta?
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 05 12, 12:52)

Del antakiu pazaliavimo nesupratau. Taip neturi buti.

Graziai atrodo Jusu lupos 4u.gif

Ačiū. O ką man per korekciją darys jei aš esu rezultatu patenkinta. Ir atrodo nelabai ką čia dar koreguot reiktų biggrin.gif

O dėlko gali žaliuot? pigmentas blogas ar pan.?
QUOTE(klopedija @ 2013 05 12, 13:12)
Ir man labai gražu, tobula, prisimenant vaizdą prieš procedūrą.  4u.gif

Ačiū biggrin.gif

QUOTE(ritinelis1 @ 2013 05 12, 19:25)
Emoli dailios jusu lupos, manau pokyciai tikrai i gera  thumbup.gif  4u.gif  O pati ar patenkinta?

Tikrai taip 4u.gif Jau ir akis užsimaniau pasidaryt lotuliukas.gif

Lisa, o jei aš dažausi su šešėliais kaip čia būtų jei permanentą pasidaryčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 05 11, 22:59)
pasidariau siandien lupu pemanentini su apvedimu  ax.gif  skausmas pakenciamas buvo, pora kartu uzpurske uzsaldancio vandenelio. kol kas lupos istine, laaabai raudonos ir atrodau panasi i klouna  doh.gif

gal galite parodyti kaip atrodo pries ir po smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2013 05 12, 20:36)
Ačiū. O ką man per korekciją darys jei aš esu rezultatu patenkinta. Ir atrodo nelabai ką čia dar koreguot reiktų biggrin.gif

O dėlko gali žaliuot? pigmentas blogas ar pan.?

Ačiū biggrin.gif
Tikrai taip  4u.gif Jau ir akis užsimaniau pasidaryt  lotuliukas.gif

Lisa, o jei aš dažausi su šešėliais kaip čia būtų jei permanentą pasidaryčiau  g.gif

As Jusu vietoje nueiciau i korekcija. Is nuotraukos kur dejote anksciau kai sugijo matesi netolygiai isisavinusi spalva ir reiketu pakoreguoti. Kitaip svesesnes vietos ir bluks greiciau. Kaip suprantu paskutine foto Jus su lupdaziu-blizgesiu ir to nesimato.
Papildyta:
QUOTE(Emoli @ 2013 05 12, 20:36)

Lisa, o jei aš dažausi su šešėliais kaip čia būtų jei permanentą pasidaryčiau  g.gif

Akis darote ir tiek. 4u.gif Be makiazo busit riskesne , o jei uzsidazysite seselius nieko tokio. As irgi kasdiena dazausi su seseliais.
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2013 05 12, 21:20)
gal galite parodyti kaip atrodo pries ir po  smile.gif

butinai parodysiu kai tik sugis mirksiukas.gif nufotografavau pries procedura, dabar laukiu rezultatu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 05 12, 21:45)
As Jusu vietoje nueiciau i korekcija. Is nuotraukos kur dejote anksciau kai sugijo matesi netolygiai isisavinusi spalva ir reiketu pakoreguoti. Kitaip svesesnes vietos ir bluks greiciau. Kaip suprantu paskutine foto Jus su lupdaziu-blizgesiu ir to nesimato.
Papildyta:

Akis darote ir tiek. 4u.gif  Be makiazo busit riskesne , o jei uzsidazysite seselius nieko tokio. As irgi kasdiena dazausi su seseliais.

Ačiū 4u.gif būtinai nueisiu, nes pinigais sumokėti biggrin.gif
Atsakyti
del to zalio, pilko, orandzinio atspalviu- man tas kuris dare lupas pasake tiek- problema dazuose ir meistro klaidu maisant spalvas ax.gif jis turi susikures savo formule, pagal kuria sumaiso dazus ir jokiu zaliu atspalviu ax.gif po to kai man padare lupu apvedima, atejo mergina su orandziniais antakiais doh.gif ji raudonplauke, tai jai padare tamsiai rudud antakius, bet deja, labai greitai jie tapo ryzais..
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 05 12, 23:38)
del to zalio, pilko, orandzinio atspalviu- man tas kuris dare lupas pasake tiek- problema dazuose ir meistro klaidu maisant spalvas  ax.gif  jis turi susikures savo formule, pagal kuria sumaiso dazus ir jokiu zaliu atspalviu  ax.gif   po to kai man padare lupu apvedima, atejo mergina su orandziniais antakiais  doh.gif  ji raudonplauke, tai jai padare tamsiai rudud antakius, bet deja, labai greitai jie tapo ryzais..

Pasigincisiu. Gali buti ir taip ir ne. Jeigu antakiai po menesio pakeite spalva, arba net iskarto sugijus tapo melyni, ar zali (maciau kelis variantus), tai zinoma problema dazuose ,meistres ir t.t.
Jau rasiau, kad visos spalvos susideda is keliu spalvu ir is odos blunka skirtingu greiciu, todel viskas taip ir vyksta. Silti atspalviai stabilus, todel isblukus pilkai, juodai lieka raudoma, geltona (kuri ieina i sudedamaja dali pvz. vidutines rudos darytos antakiu spavos). Jeigu kliente praso juodu antakiu, tai gaunama arba is labai tamsios saltos rudos, arba ir tamsios saltps pilkos. Blunkant juodi antakiai gali blukti i pilkuma, kartais pilka gali atrodyti kai pilksvai-melsva. Irgi priklauso nuo odos, darymo technikos, dazo intensivumo. Todel reiketu vengti noro tureti grinai juodus antakius, kuriu didele tikimybe blukti saltai.
Arba vidutiniai rudus, kurie turi daug siltu spalvu. .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 12 gegužės 2013 - 22:08