Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(love_spell @ 2013 05 09, 15:20)
Labas, gal galit pasakyt kur galima rast Ritos is aziolyno spa darbu nuotrauku? Gal kontaktus turite, aciu

Darbu albumo atrodo ji neturi. Rita 869876040, Kaunas
Kiek zinau dabar ji atostogauja. Bus Lietuvoje geguzes 19d.
Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2013 05 09, 18:24)
sveikos,kilo man klausimas,mano antakiai ganetinai toli vienas nuo kito...jai padarytu permanenta ir suartintu antakius,man reiktu savuosius nuskusti?ir neysivaizduoju kaip jie atauginetu...ar teko kam susidurti su tokia beda?

Nereikia nieko skusti. Pakoreguoti forma kaip patinka ir kur plaukeliai neformoje, tik juos ispesioti. Per nauja forma padaryti permanentini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 09 gegužės 2013 - 21:18
supratau,bet prieky visai nera antakiu,ir jai man juos padarys toj vietoj?labai matysis,kad ju ten nera,o prasideda toleliau? unsure.gif neapsisprendziu
Atsakyti
kuo toliau,tuo baisiau,prisiskaiciau,kad rudi antakiai ilgainiuj pavirsta ruzavais ar raudonais...kodel taip nutinka? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 05 10, 10:05)
kuo toliau,tuo baisiau,prisiskaiciau,kad rudi antakiai ilgainiuj pavirsta ruzavais ar raudonais...kodel taip nutinka? blink.gif

Blunka pigmentas smile.gif
Atsakyti
o kazin po kiek laiko jis pradeda blukti?kada pasikeicia spalva?tai kaip suprantu juoda blunka y melsva,o ruda y rozine?
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 05 10, 09:43)
supratau,bet prieky visai nera antakiu,ir jai man juos padarys toj vietoj?labai matysis,kad ju ten nera,o prasideda toleliau? unsure.gif neapsisprendziu

Reikia matyti Jusu antakius, tada bus akisciu ir del spalvos ir del plaukeliu.
Atsakyti
treciadieny uzsirasiau,ziuresim kaip cia bus...tolokai vaziuoti,120km iviso iseina...ne lietuvoj gyvenu,lietuve salone dirba,darbo daug,uzsakymu turi,tikiuosi ismano savo darba unsure.gif
Atsakyti
pasidariau siandien lupu pemanentini su apvedimu ax.gif skausmas pakenciamas buvo, pora kartu uzpurske uzsaldancio vandenelio. kol kas lupos istine, laaabai raudonos ir atrodau panasi i klouna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 05 11, 22:59)
pasidariau siandien lupu pemanentini su apvedimu  ax.gif  skausmas pakenciamas buvo, pora kartu uzpurske uzsaldancio vandenelio. kol kas lupos istine, laaabai raudonos ir atrodau panasi i klouna  doh.gif

Pas ką dareisi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2013 05 10, 10:16)
o kazin po kiek laiko jis pradeda blukti?kada pasikeicia spalva?tai kaip suprantu juoda blunka y melsva,o ruda y rozine?

Kada blukt pradeda nežinau, bet žinau atvejį, kad antakiai pradeda žaliuot ir juos dažyt reikia biggrin.gif Čia manau nuo organizmo priklauso kaip jis reaguoja į pigmentą smile.gif
Papildyta:
Padaryta prieš 3 sav.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emoli: 12 gegužės 2013 - 11:23
Pasidare sese antakiu permanentini. Atrode tobulai. As irgi jau beceik uzsirasiau, bet pamacius ja po menesio likau nepatenkint vaizdu jai paciai irginepainka. Spalva is tamsiai rudu liko sviesi. Ypac tos storiausios antakiu dalys. Ar cia meistre ne kokia ar kokia kita priezastis?
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 05 12, 13:32)
Pasidare sese antakiu permanentini. Atrode tobulai. As irgi jau beceik uzsirasiau, bet pamacius ja po menesio likau nepatenkint vaizdu  jai paciai irginepainka. Spalva is tamsiai rudu liko sviesi. Ypac tos storiausios antakiu dalys. Ar cia meistre ne kokia ar kokia kita priezastis?

Tai patamsins meistre per korekcija, nera jokiu problemu. Jau geriau svesius patamsinti, negu atvirksciai.
Sasiukas visada buna zymiai tamsesnis. Tai normalu. Juk pazeidziama oda, smulkiai ktaujuoja-tada sukresejus kraujus atsiranda tamsumas.
Papildyta:
QUOTE(Emoli @ 2013 05 12, 13:20)
Pas ką dareisi smile.gif
Papildyta:

Kada blukt pradeda nežinau, bet žinau atvejį, kad antakiai pradeda žaliuot ir juos dažyt reikia biggrin.gif Čia manau nuo organizmo priklauso kaip jis reaguoja į pigmentą  smile.gif

Del antakiu pazaliavimo nesupratau. Taip neturi buti.

Graziai atrodo Jusu lupos 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 12 gegužės 2013 - 11:50
QUOTE(Emoli @ 2013 05 12, 12:20)
Ir man labai gražu, tobula, prisimenant vaizdą prieš procedūrą. 4u.gif
Atsakyti