Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Mellysa @ 2013 04 30, 23:11)
Oi Jezau,kaip cia viskas rimta..  doh.gif Nu kitose forumose,kazkaip paprasciau viskas..  rolleyes.gif

user posted image
user posted image
user posted image wub.gif
Atsakyti
Mellysa, forma pati rinkote , ar meistre?
Atsakyti
Jusu antakiu forma kazkokia keista blush2.gif desinysis antakis ypac uzkeltas, ar jus patenkinta forma? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 05 01, 01:07)
Jusu antakiu forma kazkokia keista  blush2.gif  desinysis antakis ypac uzkeltas, ar jus patenkinta forma? 4u.gif

Del minimalios asimetrijos tai normalu. Visada vienos puses raumo yra stipresnis uz kita. Juk mes zmones kalbame, sypsomes.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 05 01, 00:00)
Mellysa, forma pati rinkote , ar meistre?

Pati,savo ranka. 4u.gif Zinau,kad neatitinka standartu,bet as taip norejau,man grazu! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 05 01, 00:10)
Del minimalios asimetrijos  tai normalu. Visada vienos puses raumo yra stipresnis uz kita. Juk mes zmones  kalbame, sypsomes.

Taip ir meistre buvo mane perspejus,kad vizualiai vienas bus aukstesnis siek tiek.. tolabiau,kad ten randelis nuo vejaraupes. Man tas netrukdo,nebutinai turi buti viskas lygiai idealiai,kaip pas lele 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 05 01, 00:07)
Jusu antakiu forma kazkokia keista  blush2.gif  desinysis antakis ypac uzkeltas, ar jus patenkinta forma? 4u.gif

Taip,as labai patenkinta forma,butent tai ko ir norejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mellysa @ 2013 05 01, 01:37)
Pati,savo ranka.  4u.gif Zinau,kad neatitinka standartu,bet as taip norejau,man grazu! 4u.gif

Supratau. smile.gif

Nevisada klientes sutinka su meistres rekomenduojama forma. Buna itikini, bet neilgam. Per korekcija reikalauja pagrazinti visgi savaip smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mellysa @ 2013 05 01, 01:41)

Taip ir meistre buvo mane perspejus,kad vizualiai vienas bus aukstesnis siek tiek.. tolabiau,kad ten randelis nuo vejaraupes. Man tas netrukdo,nebutinai turi buti viskas lygiai idealiai,kaip pas lele  4u.gif

Del asimetrijos patikekit viskas cia gerai. Buna daug didesne asimetrija ir kliente supranta, kad kitaip nepadarysi, kad zmogus gyvas ir raumenis juda skirtingai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 30 balandžio 2013 - 23:56
mellysa, svarbiausia kad tau patinka 4u.gif man forma patinka, pas mane irgi tokia tik mano siauresni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 05 01, 18:12)
mellysa, svarbiausia kad tau patinka  4u.gif  man forma patinka, pas mane irgi tokia tik mano siauresni smile.gif

as tiesa pasakius,maziausiai suku galva del tu kuriom negrazu,nepatinka ar nestandartiska biggrin.gif Man vaiksciuoti tai man ir rinktis ka ir kaip daryti. 4u.gif Nuotraukas keliau,tik tam,kad matytu,kaip meistre graziai padare,jokiu demiu,pigmentas isisavino puikiai,jokiu kreivumu ir t.t. thumbup.gif O mano antakiu formos istorija tokia : Seniai kazkur gal pries 9-10 metu pasidariau permanenta,tada dar tik buvo atsirades tas dalykas,nebuvo patyrusiu meistriu ir as papuoliau... verysad.gif jau tada iskele man galus. Verkiau savaite laiko,paskui nieko nebeliko,kaip tik koregoti su piestuku ir bandyti nors kazka isgauti.. taip per laika ir pripratau. Ilgai ryzausi antram kartui,nes isgastis po pirmo liko praktiskai visam gyvenimui,bijojau,kad vel kanors nepridirbtu man doh.gif Tai va,kiek buvo imanoma istaisyti padeti,tiek istaisem ir as laaaaaaabai patenkinta,nes lyginant su to kas buvo,tai cia diena ir naktis!!! blush2.gif
Dabar saves net neisivaizduoju su kitais antakiais,bandziau piesti.. bet juokingai sau atrodau kazkaip biggrin.gif ir siaip visada zavejausi griezta,iskelta forma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mellysa: 01 gegužės 2013 - 18:10
QUOTE(klopedija @ 2013 04 23, 19:36)
Na taip... čia jau buvo ne kokių atsiliepimų apie šią meistrę.  unsure.gif

Gitana is azuolyno spa man padare antakius ir akiu pravedimus, mano tetai antakius , mano anytai antakius plaukeliais.., zodziu ratelis jau ir visos esame labai patenkintos rezultatais...Nezinau ko cia taip uzsipuole sita meistre -ji labai maloni , pirmiausiai isklauso ko nori.Gal foto ir nesavo idejo bet darbai nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimante5000: 01 gegužės 2013 - 20:39
QUOTE(Rimante5000 @ 2013 05 01, 22:38)
Gitana is azuolyno spa man padare antakius ir akiu pravedimus, mano tetai antakius , mano anytai antakius plaukeliais.., zodziu ratelis jau  ir visos esame labai patenkintos rezultatais...Nezinau ko cia taip uzsipuole sita meistre -ji labai maloni , pirmiausiai isklauso ko nori.Gal foto ir nesavo idejo bet darbai nuostabus thumbup.gif

O ka pasakysite apie tai, kad vagia svetimus darbus? Juk turi pasak Jusu graziu savo padarytu. Ar Jums atrodo normalu, kad atidarius svetaine zmones mato darbus svetimu meistru, o ne Gitanos. blink.gif
Atsakyti

user posted image

Va mano lūpos po sugijimo, kaži kaip su spalva g.gif neišbluks greit?

Papildyta:
QUOTE(Emoli @ 2013 04 24, 20:38)
Bet lūpas tai tikrai skauda  biggrin.gif

Na ką manot  unsure.gif  gal dar sunku vertint, bet man vienas kampas nelabai patinka

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emoli: 01 gegužės 2013 - 21:20
QUOTE(Emoli @ 2013 05 01, 23:17)
user posted image

Va mano lūpos po sugijimo, kaži kaip su spalva  g.gif neišbluks greit?

Tai Juk padarys meistre korekcija ir bus riskiau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 01 gegužės 2013 - 21:42