Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Emoli @ 2013 04 24, 22:44)
dabar kai žiūriu lyg normaliai, o veidrodyje lyg blogai biggrin.gif vienu žodžiu ieškau subinėj vinių  lotuliukas.gif
Permanentas darytas tik šiandien. lauksiu kada pagražėsiu  wub.gif

Kokia cia planuoja buti spalva?
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 04 24, 22:42)
o kiek laiko mazdaug trunka akis padaryt ?  ax.gif

Su nuskausminimu ir eskizo piesimu apie 2 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 24 balandžio 2013 - 21:10
Lisa- o kaip parenkat spalva? as esu macius kontura tokios rausvos spalvos..man ziauriai nepatinka doh.gif as noriu rusvoatspalvio. ar imanoma padaryt koki tik nori? cia as apie lupas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 24 balandžio 2013 - 21:16
QUOTE(Emoli @ 2013 04 24, 21:38)

Na ką manot  unsure.gif  gal dar sunku vertint, bet man vienas kampas nelabai patinka

Forma graziai padare. 4u.gif Asimetrija islygino kiek imanoma. Visa kita mimika. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gintare0820 @ 2013 04 24, 23:15)
Lisa- o kaip parenkat spalva? as esu macius kontura tokios rausvos spalvos..man ziauriai nepatinka  doh.gif  as noriu rusvoatspalvio. ar imanoma padaryt koki tik nori? cia as apie lupas.

Man asmeniskai isviso nepatinka kada konturas skyresi, bet cia skonio reikalas.
Del spalvos 100% kaip isivaizduojete nebus. Priklauso ir nuo naturaliu lupu raudonio spalvos, nuo dazo isisavinimo. Vienoms jis riskiau isisavina, kitoms svelniau. Aptarema spalva, galima koki pvz. tureti ir tiek. Visada geriau patamsinti ir pariskinti, negu atvirksciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 24 balandžio 2013 - 21:20
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 04 24, 22:19)
Forma graziai padare.  4u.gif Asimetrija islygino kiek imanoma. Visa kita mimika. smile.gif
Papildyta:

Man asmeniskai isviso nepatinka kada konturas skyresi, bet cia skonio reikalas.
Del spalvos 100% kaip isivaizduojete nebus. Priklauso ir nuo naturaliu lupu raudonio spalvos, nuo dazo isisavinimo. Vienoms jis riskiau isisavina, kitoms svelniau. Aptarema spalva, galima koki pvz. tureti ir tiek. Visada geriau patamsinti ir pariskinti, negu atvirksciai.

as irgi nenoriu ryskesnio konturo schmoll.gif bet kad jis nebutu rausvas ax.gif gali but irgi neryskus bet rusvas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 04 24, 22:03)
nu neblogai  bigsmile.gif  o lupos patine po proceduros, ar po apvedimo vizualiai padidejo?  g.gif

Manyčiau ir viena ir kita 4u.gif

QUOTE(/ Lisa / @ 2013 04 24, 22:11)
Kokia cia planuoja buti spalva?

Per konsultaciją buvo nubrėžus neryškų apvedimą. O kaip ją apibūdint nežinau g.gif bet taremės kad nenoriu ryškiai g.gif

QUOTE(/ Lisa / @ 2013 04 24, 22:19)
Forma graziai padare.  4u.gif Asimetrija islygino kiek imanoma. Visa kita mimika. smile.gif

Taip stebuklo nepadarysi iš tokių lūpų blush2.gif
Atsakyti
kiek kainuoja lupu apvedimas mazdaug?
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 04 24, 23:31)

Skirtingos kainos pas visas . Sviruoja manau nuo 200-400lt. lupu konturas.
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2013 04 24, 20:38)
Na ką manot  unsure.gif  gal dar sunku vertint, bet man vienas kampas nelabai patinka
Natūraliai lūpos nėra simetriškos, viena burnos pusė kiek platesnė ir kampeliai skirtingai "žiūri". O po procedūros labai pagražėję. Ir natūraliai atrodo. mirksiukas.gif
O tai jau beveik stebuklas. mirksiukas.gif
Viešinkit meistrę/-ą. mirksiukas.gif

QUOTE(/ Lisa / @ 2013 04 24, 22:15)
Forma graziai padare.  4u.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 04 24, 22:31)

aš mokėjau 490 su nemokama korekcija po mėnesio unsure.gif

QUOTE(klopedija @ 2013 04 24, 22:37)
Natūraliai lūpos nėra simetriškos, viena burnos pusė kiek platesnė ir kampeliai skirtingai "žiūri". O po procedūros labai pagražėję. Ir natūraliai atrodo.  mirksiukas.gif
O tai jau beveik stebuklas.  mirksiukas.gif
Viešinkit meistrę/-ą.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

Tai ji seniai paviešinta. Kofi - Daiva Gylė wub.gif Klaipėdoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emoli: 24 balandžio 2013 - 21:49
dabar tik suzinojau kad yra konturinis makijazas ir permanentinis g.gif arcia vienas ir tas pats? doh.gif kuo jie skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 04 24, 23:49)
dabar tik suzinojau kad yra konturinis makijazas ir permanentinis  g.gif  arcia vienas ir tas pats?  doh.gif  kuo jie skiriasi?

Paskaitykite konturinio makiazo tema ir bus aiskiau.
Atsakyti
Sveikos,antakius dariausi sestadieni,o siandien jau atsilupo kampelis prie nosies.Ar cia nieko baisaus? Ir dar klausimas-ar sasiukaii patys nukris,nereiks jiems "padet"? Ir kiek laiko jie kris?
Atsakyti