klausiau anksciau bet negavau atsakymo tai klausiu dar karta ar kai daromas lupu apvedimas- nupiesiamas tik konturas? ar galima padaryt grazu perejima lupos vidurio link? kad nesimatytu tos uzbreztos linijos?
Ar labai skausminga darant akis ? noreciau ir virsuj ir minimaliai apacioje, nes apacioje pas mane mazai blakstienu, tai norisi ryskesniu akiu. Bet labai bijau skausmo
QUOTE(gintare0820 @ 2013 04 24, 14:16)
klausiau anksciau bet negavau atsakymo tai klausiu dar karta ar kai daromas lupu apvedimas- nupiesiamas tik konturas? ar galima padaryt grazu perejima lupos vidurio link? kad nesimatytu tos uzbreztos linijos?
Taip, dazniausia nupiesiamas tik konturas. Aptarema spava. Galima padaryti dalini tusavima nuo konturo, kuris svelniai pereis i Jusu naturaliu lupu spalva.
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 04 24, 20:15)
Ar labai skausminga darant akis ? noreciau ir virsuj ir minimaliai apacioje, nes apacioje pas mane mazai blakstienu, tai norisi ryskesniu akiu. Bet labai bijau skausmo
Kiekvienai labai individualu. Daznaiusiai is klientes isgirsti, kad nieko tokio. Galvojau bus skaudziau . Kitoms visai neskauda, gal labiau nemalonu, kad kazkas lenda prie akiu. Geriau parinkti vizito diena, kad nebutu pries menesines ir menesiniu metu.
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 04 24, 18:15)
Neskauda visai, man netgi antakių korekcija buvo skaudžiau nei viršutinių vokų pigmentacija. Apatinių dar nedariau, per viršutinių korekciją kartu darysime.
Bet lūpas tai tikrai skauda
Na ką manot gal dar sunku vertint, bet man vienas kampas nelabai patinka
QUOTE(Emoli @ 2013 04 24, 16:38)
Koks jum kampas nepatinka? Mano akiai viskas labai grazu
i | Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką. |
o kiek laiko mazdaug trunka akis padaryt ?
QUOTE(Ilgakoja @ 2013 04 24, 21:29)
Koks jum kampas nepatinka? Mano akiai viskas labai grazu
dabar kai žiūriu lyg normaliai, o veidrodyje lyg blogai vienu žodžiu ieškau subinėj vinių
Permanentas darytas tik šiandien. lauksiu kada pagražėsiu
o man akis skaudejo, viena - nelabai, bet kita - nuolat tepe ledokainu, ziauriai skaudejo
tai va as irgi girdejau, kad labai labai skauda. Viena man prilygino gimdymui
Matyt priklauso nuo pačios jautrumo, o gal nuo meistrės ... Aš pas Lisą dariaus
QUOTE(Emoli @ 2013 04 24, 20:38)
nu neblogai o lupos patine po proceduros, ar po apvedimo vizualiai padidejo?
Papildyta:
QUOTE(vikenas @ 2013 04 24, 13:18)
Mano kolege daresi kontura su daliniu retusavimu, tai galima taip iseina
va, kaip idomu. uzklausiu vyruko pas kuri zadu piestis lupas nes man kazkaip baisu kad tas konturas bus atskirai nuo lupu as kai pati dizainere, tai man turi but ideliai
i | Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką. |