Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

klausiau anksciau bet negavau atsakymo tai klausiu dar karta smile.gif ar kai daromas lupu apvedimas- nupiesiamas tik konturas? ar galima padaryt grazu perejima lupos vidurio link? kad nesimatytu tos uzbreztos linijos?
Atsakyti
Ar labai skausminga darant akis ? noreciau ir virsuj ir minimaliai apacioje, nes apacioje pas mane mazai blakstienu, tai norisi ryskesniu akiu. Bet labai bijau skausmo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2013 04 24, 14:16)
klausiau anksciau bet negavau atsakymo tai klausiu dar karta smile.gif  ar kai daromas lupu apvedimas- nupiesiamas tik konturas? ar galima padaryt grazu perejima lupos vidurio link?  kad nesimatytu tos uzbreztos linijos?

Taip, dazniausia nupiesiamas tik konturas. Aptarema spava. Galima padaryti dalini tusavima nuo konturo, kuris svelniai pereis i Jusu naturaliu lupu spalva.
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 04 24, 20:15)
Ar labai skausminga darant akis ? noreciau ir virsuj ir minimaliai apacioje, nes apacioje pas mane mazai blakstienu, tai norisi ryskesniu akiu. Bet labai bijau skausmo  blush2.gif

Kiekvienai labai individualu. Daznaiusiai is klientes isgirsti, kad nieko tokio. Galvojau bus skaudziau smile.gif . Kitoms visai neskauda, gal labiau nemalonu, kad kazkas lenda prie akiu. Geriau parinkti vizito diena, kad nebutu pries menesines ir menesiniu metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 24 balandžio 2013 - 19:14
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 04 24, 18:15)
Ar labai skausminga darant akis ? noreciau ir virsuj ir minimaliai apacioje, nes apacioje pas mane mazai blakstienu, tai norisi ryskesniu akiu. Bet labai bijau skausmo  blush2.gif

Neskauda visai, man netgi antakių korekcija buvo skaudžiau nei viršutinių vokų pigmentacija. Apatinių dar nedariau, per viršutinių korekciją kartu darysime. rolleyes.gif
Atsakyti
Bet lūpas tai tikrai skauda biggrin.gif

Na ką manot unsure.gif gal dar sunku vertint, bet man vienas kampas nelabai patinka

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emoli: 24 balandžio 2013 - 19:55
QUOTE(Emoli @ 2013 04 24, 16:38)
Bet lūpas tai tikrai skauda  biggrin.gif

Na ką manot  unsure.gif  gal dar sunku vertint, bet man vienas kampas nelabai patinka

user posted image

Koks jum kampas nepatinka? g.gif Mano akiai viskas labai grazu biggrin.gif

i 
Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 10 gegužės 2013 - 10:15
o kiek laiko mazdaug trunka akis padaryt ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2013 04 24, 21:29)
Koks jum kampas nepatinka? g.gif  Mano akiai viskas labai grazu biggrin.gif

dabar kai žiūriu lyg normaliai, o veidrodyje lyg blogai biggrin.gif vienu žodžiu ieškau subinėj vinių lotuliukas.gif
Permanentas darytas tik šiandien. lauksiu kada pagražėsiu wub.gif
Atsakyti
o man akis skaudejo, viena - nelabai, bet kita - nuolat tepe ledokainu, ziauriai skaudejo verysad.gif
Atsakyti
tai va as irgi girdejau, kad labai labai skauda. Viena man prilygino gimdymui doh.gif
Atsakyti
Matyt priklauso nuo pačios jautrumo, o gal nuo meistrės ... Aš pas Lisą dariaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2013 04 24, 20:38)
Bet lūpas tai tikrai skauda  biggrin.gif

Na ką manot  unsure.gif  gal dar sunku vertint, bet man vienas kampas nelabai patinka

user posted image

nu neblogai bigsmile.gif o lupos patine po proceduros, ar po apvedimo vizualiai padidejo? g.gif
Papildyta:
QUOTE(vikenas @ 2013 04 24, 13:18)
Mano kolege daresi kontura su daliniu retusavimu, tai galima taip iseina  ax.gif

va, kaip idomu. uzklausiu vyruko pas kuri zadu piestis lupas rolleyes.gif nes man kazkaip baisu kad tas konturas bus atskirai nuo lupu g.gif as kai pati dizainere, tai man turi but ideliai lotuliukas.gif

i 
Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 10 gegužės 2013 - 10:16