QUOTE(gintare0820 @ 2013 04 16, 22:21)
o as vat kaip tik antakiu nenoreciau daryt, nes man tai baisu kai juos uzrezia juodai
kaip Zvonkes
o vat lupas- surizikuosiu
Kai pasirenkamos meistrės, pries tai nepasižiūrėjus jų darbų ir nepaskaičius atsiliepimų, tai ir gaunasi visokios nelaimės antakių srityje
. Nežinau, kas nulemia tą norą nuotykiauti: siūloma žemesnė kaina, tikėjimas, kad viskas bus gerai, nenorėjimas važiuoti darytis makiažo į kitą miestą ar dar kažkas.
Aš dariausi pas Lisą praėjusį birželį. Dariausi antakius ir viršutinių vokų pravedimą. Dėl antakių niekas niekada nėra spėjęs, kad darytas ilgalaikis makiažas. Atrodo tikrai natūraliai. Man, tikrai šviesaus gymio atstovei, juodi ar labai tamsūs antakiai būtų atrodę juokingai. Tiesa, tas natūralumas jau tikrai prabluko, bet manau, kad tai normalu. Tiesa, kažin kada ryšiuosi atnaujinti antakius, nes savaitė po būna tokia viena blogesnių
. Iškart po procedūros antakiai būna LABAI ryškūs. Bet kai jie pradeda luptis, supranti, kad ryškumas nėra blogiausia, kas galėjo nutikti
. Imti atostogų dėl antakių nesinori, o neėmus jų tenka atkentėti keistus kolegų žvilgsnius. Pravedimai išliko kol kas juodi.