Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(gintare0820 @ 2013 04 15, 23:44)
dar toks klausimas- ar galima siek tiek vizualiai padidinti lupas su permanentiniu apvedimu? ar geriau to vengt? kur yra breziamas lupos konturas?

Siek tiek tikrai galima. 4u.gif
Atsakyti
Merginos (nusimanancios) ,pasidariau antakius.. dare palei mano nupiesta forma.. bet gavosi platesni,tai dabar nesuprntu ar taip atrodo nuo patinimo ar visgi ne???? g.gif ar susiaures nors minimaliai nukritus sasiukams??? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mellysa @ 2013 04 16, 09:07)
ar susiaures nors minimaliai nukritus sasiukams???  verysad.gif

taip
Atsakyti
Va kokį pasiūlymą įmetė http://kartu.lt/akci..._campaign=daily
Kaina nuteikia skeptiškai ir neaišku kas daro tą permanentą. Bet šiaip sudomino g.gif
Mergaites, o čia tikrai kažkoks unikalus metodas, kai spalva visai nekinta? Ar tas aprašymas tik nenusimanančioms kvailinti? ax.gif
Atsakyti
Labai nerimtai atrodo... schmoll.gif nei salono, nei meistrės, jokių duomenų...
Nerizikuočiau, juk ne 1 mėnesiu darytis... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige4 @ 2013 04 16, 11:33)
Labai nerimtai atrodo...  schmoll.gif nei salono, nei meistrės, jokių duomenų...
Nerizikuočiau, juk ne 1 mėnesiu darytis...  unsure.gif

Su tuo tai visiškai sutinku.
Bet dėl metodo smalsu. Ar tikrai čia kažkoks ypatingas, kurį naudojant spalva nesikeičia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige4 @ 2013 04 16, 11:33)
Labai nerimtai atrodo...  schmoll.gif nei salono, nei meistrės, jokių duomenų...
Nerizikuočiau, juk ne 1 mėnesiu darytis...  unsure.gif

na siaip kontaktai yra mirksiukas.gif
Trimitų g 6, Vilnius
Tel.: +37067726201
El.p. tavogroziscia@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(Mellysa @ 2013 04 16, 10:07)
Merginos (nusimanancios) ,pasidariau antakius.. dare palei mano nupiesta forma.. bet gavosi platesni,tai dabar nesuprntu ar taip atrodo nuo patinimo ar visgi ne????  g.gif ar susiaures nors minimaliai nukritus sasiukams???  verysad.gif

taip del patinimo atrodo platesni, lyg taip man meistre aiskino ax.gif susiaures tikrai, ir man taip buvo, bet as kaip tik dziaugiausi platesniais antakiais biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 04 16, 12:26)
Va kokį pasiūlymą įmetė http://kartu.lt/akci..._campaign=daily
Kaina nuteikia skeptiškai ir neaišku kas daro tą permanentą. Bet šiaip sudomino g.gif
Mergaites, o čia tikrai kažkoks unikalus metodas, kai spalva visai nekinta? Ar tas aprašymas tik nenusimanančioms kvailinti? ax.gif

Viskas tas pats , nieko naujo smile.gif Tai kad ir aprasyme nieko naujo nematau, visi zodaiai tie patis, kaip visur. mirksiukas.gif
Dar nieko nesugalvojo, kad tam tikro dazo molekules iseidinetu is odos vienu metu. Vienos spalvos laikosi odoje ilgiau, kitos trumiau,. Pvz raudonos spalvos atspalviai yra labai stabilus ir laikosi ilgiau nei pilksvi. Priklauso tik kiek to raudono, ar pilksvo yra tam tikrame daze. Jeigu raudonos spalvos rudoje spalvoje minimalus kiekis, tai ir antakiai laikysis ilgiau ir bluks palaipsniui. Ir nuo intensivumo priklauso, zodziu daug niuansu.

p.s. pries 3 metus buvo kvalifikacijos kursose buten sitoje metodikoje. Yra savu niuansu, bet esme ta pati. Kaip ir long-time liner konturinis makiazas irgi spalva keiciasi. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 16 balandžio 2013 - 20:18
merginos, dirbancios su permanentu, pakomentuokite foto ar tiesa. vis mastau,a r noriu ar ne lupu permanento, nors akiu, antakiu - neatsidziaugiu wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 04 16, 22:44)
merginos, dirbancios su permanentu, pakomentuokite foto ar tiesa. vis mastau,a r noriu ar ne lupu permanento, nors akiu, antakiu - neatsidziaugiu wub.gif
user posted image

Nelabai cia ka suprantu. Skirtingos visos nuotraukos, skirtungu zmoniu. Ka butent norite suzinoti?
Atsakyti
o as vat kaip tik antakiu nenoreciau daryt, nes man tai baisu kai juos uzrezia juodai doh.gif kaip Zvonkes doh.gif o vat lupas- surizikuosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 04 16, 21:18)
Nelabai cia ka suprantu. Skirtingos visos  nuotraukos, skirtungu zmoniu. Ka butent norite suzinoti?

parodytos blukimo stadijos smile.gif mane domina sita po metu, ar blunkant lieka tik toks ryskus konturas?
QUOTE(gintare0820 @ 2013 04 16, 21:21)
o as vat kaip tik antakiu nenoreciau daryt, nes man tai baisu kai juos uzrezia juodai  doh.gif  kaip Zvonkes  doh.gif  o vat lupas- surizikuosiu  rolleyes.gif

tai nedarykit juodu ir nebus rolleyes.gif
Atsakyti