Mastau ir as apie antakiu korekcija, bet iskilo man toks klausimas - esu sviesios odos, tad kartais tepuosi savaiminio idegio kremu odai parusvinti, kazin ar neturetu itakos permanentiniam makiazui sis kremas?
Tikra tiesa. Kadangi moterims kyla daug baimių prieš procedūrą ir daug klausimų po procedūros, todėl norisi merginoms atsakyti į iškilusius klausimus labai apgailestauju, kad neturiu labai daug laiko prisėsti prie kompiuterio, todėl labai nepykit, jei su atsakymais vėluosiu. Labai džiaugiuosi, kad šioje temoje mes turime Lisą.
as dariausi pirmadieni , tai man iki ketvirtadienio buvo akys patine ir gerokai puliuoti tai nepuliavo, nes beveik niekuom netepiau, tik truputi is mary kay "' meduciu" ir ramuneliu nuoviru pavalydavau siandien jau uzgije beveik
as dariausi pirmadieni , tai man iki ketvirtadienio buvo akys patine ir gerokai puliuoti tai nepuliavo, nes beveik niekuom netepiau, tik truputi is mary kay "' meduciu" ir ramuneliu nuoviru pavalydavau siandien jau uzgije beveik
Jums prasidėjo akių konjuktyvitas. Taip kartais būna, bet labai retai ypač toms, kurių akys yra labai jautrios. Akys galėjo susialergizuoti nuo naudojamų anestetikų arba nuo netinkamos poprocedūrinės priežiūros. Atlikto makiažo kokybei įtakos jis neturi. Tiesiog praplaukite akis ramunėlių arbata, o jeigu jaučiate, kad skauda akis, niežti, ašaroja, atsiranda gausių išskyrų labiau reiktų pasilašinti Gentamicin lašiukų.
Gal kažkiek alergizuoja? Man ir nuo vėjo, ir nuo šalčio, ir nuo ryškios saulės akys rausta ir ašaroja. Tiesiog labai jautrios. Todėl tik patalpose ar esant "normaliam" orui pasidažau akis.
sveikutes. Audriu minti apsivest lupas. nes nelaiko nei piestukai nei blozgikliai, nes viska nulaizau po 5 min tik va, man kazkaip baisu...o jeigu nepatiks forma? ar pries darant permanentini makijaza pries tai nupiesia, kad parodytu kokia forma bus? ar is karto ima ir daro?