Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(/ Lisa / @ 2013 04 02, 20:01)
O Kur kainos, neradau?

Kaina suzinojau parasius asmenine zinute,siaip tai brangoka... 650 Lt rolleyes.gif Bet jaigu istikro butu toks rezultatas,kaip pvz.foto,tai tikrai negaila tu pinigu!!!!! Esu pasimetus.. nezinau ka daryti.. Kita pirmadieni einu pas ja.. ziuresiu kaip ir kas.. bet vistiek nezinau,kaip apsispresti?! unsure.gif esu nusidegusi su antakiu permanentu,tai turiu siokia tokia baime vidine,nebepasitikiu.. O norisi ir reikia! doh.gif

Dar norieciau suzonoti ar Daiva Gyle,daro antakius plaukeliais? Kaip blogai,kad niekur negalima pamatyti jos darbu pavizdziu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mellysa: 02 balandžio 2013 - 19:20
QUOTE(Mellysa @ 2013 04 02, 21:17)
Kaina suzinojau parasius asmenine zinute,siaip tai brangoka... 650 Lt  rolleyes.gif Bet jaigu istikro butu toks rezultatas,kaip pvz.foto,tai tikrai negaila tu pinigu!!!!! Esu pasimetus.. nezinau ka daryti.. Kita pirmadieni einu pas ja.. ziuresiu kaip ir kas.. bet vistiek nezinau,kaip apsispresti?!  unsure.gif esu nusidegusi su antakiu permanentu,tai turiu siokia tokia baime vidine,nebepasitikiu.. O norisi ir reikia!  doh.gif

Jeigu Jus domina antakiai, tai tokiu rezultatu tikrai nebus.

Merginos, labai mazai matau graziai padatytu sugijusiu antakiu piestu plaukeliais. Visos foto grazios tik ka po proceduros. Esme tames, kad plaukeliai piesti graziai ir linkis ir forma plaukeliu, bet kad matytusi sugijus taip pat jie turi buti riskesni.
Kadangi oda, tai riskius padaryti ir vieno pravedimo sunku, nes paklaujuoja, oda nevenodo storio. Vedant kelis kartus pakartotinai nori nenori plaukelis storeja. O jeigu riebi oda dar ir paplaukia -nera tobulo riskumo ir plonumo.
Dar plaukeliais piesti antakiai laikosi trumpiau. (kalbu apie graziai padarytus, o ne flomasterinius pagaliukus)Po pusmecio jau 1mm keliu plaukeliu isblunka, kadangi graziai ploneja ir jau atsiranda pakandziotas krastas, lig nevenodi plaukeliai. Jau norisi korekcijos.

Sakyciau juodaplaukei, kuri nori tikrai juodu antakiu ir turi savo nemazai juodu plaukeliu labiau tiktu toks variantas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 02 balandžio 2013 - 19:34
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 04 02, 20:28)
Jeigu Jus domina antakiai, tai tokiu rezultatu tikrai nebus.

Merginos, labai mazai matau graziai padatytu sugijusiu  antakiu piestu plaukeliais. Visos foto grazios tik ka po proceduros. Esme tames, kad plaukeliai piesti graziai ir linkis ir forma plaukeliu, bet kad matytusi sugijus taip pat jie turi buti riskesni.
Kadangi oda, tai riskius padaryti ir vieno pravedimo sunku, nes paklaujuoja, oda nevenodo storio. Vedant kelis kartus pakartotinai  nori nenori plaukelis storeja. O jeigu riebi oda dar ir paplaukia -nera tobulo riskumo ir plonumo.
Dar plaukeliais piesti antakiai laikosi trumpiau. (kalbu apie graziai padarytus, o ne flomasterinius pagaliukus)Po pusmecio jau 1mm keliu plaukeliu isblunka, kadangi graziai ploneja ir jau atsiranda pakandziotas krastas, lig nevenodi plaukeliai. Jau norisi korekcijos.

Sakyciau juodaplaukei, kuri nori tikrai juodu antakiu ir turi savo nemazai juodu plaukeliu labiau tiktu toks variantas.

hm... g.gif nu visai mane sugluminot... verysad.gif esu blondine,plaukeliu beveik ir neturiu... vienu zodziu,pasimetusi.... doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mellysa: 02 balandžio 2013 - 20:03
QUOTE(Mellysa @ 2013 04 02, 22:02)
hm...  g.gif nu visai mane sugluminot...  verysad.gif esu blondine,plaukeliu beveik ir neturiu... vienu zodziu,pasimetusi....  doh.gif  rolleyes.gif

Tai tusuokite svelniau vis plota seseliu ir tiek.

Atsakyti
Merginos, ar daug kas pas Inga daretes antakiukus? Turiu laaabai greit nusprest kur galiu dar kreiptis,jos darbai grazus, bet noretusi kad kas nuosirdziai patartu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 04 02, 21:05)
Tai tusuokite svelniau vis plota seseliu ir tiek.

taprasme be plaukeliu? O jaigu pirma padaryti ta tusavima,o korekcijos metu "uzdeti plaukelius? " Nu tiek te nusimanau,gal ir kvailai nuskambejo klausimas.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mellysa @ 2013 04 02, 22:29)
taprasme be plaukeliu? O jaigu pirma padaryti ta tusavima,o korekcijos metu "uzdeti plaukelius? " Nu tiek te nusimanau,gal ir kvailai nuskambejo klausimas..  blush2.gif

Tai geras sprendimas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kazkiek plaukeliu matysis, kazkiek ne. Bus ir naturalu ir ilgalaikiskiau.
Daznai taip darau.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 04 02, 20:39)
Tai geras sprendimas 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kazkiek plaukeliu matysis, kazkiek ne. Bus ir naturalu ir ilgalaikiskiau.
Daznai taip darau.

Pritariu, ir man gražiausi darbai yra tie, kur panaudota ir retušavimo ir plaukelių technikos 4u.gif
Atsakyti
Tai Inga ir yra forumo nare "Buk grazesne" 4u.gif
Atsakyti
Taip, Inga iš "Būk gražesnė". Aš pas ją užsirašiau drinks_cheers.gif Taip laukiu, lyg kokios šventės lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas zino gero meistro Klaipedoj? Noriu pasidarit antakiu smile.gif .
Atsakyti
Sveikos merginos,

Mastau ir as apie antakiu korekcija, bet iskilo man toks klausimas - esu sviesios odos, tad kartais tepuosi savaiminio idegio kremu odai parusvinti, kazin ar neturetu itakos permanentiniam makiazui sis kremas? blush2.gif
Atsakyti