Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(klopedija @ 2013 03 27, 22:41)
O aš neprarandu noro, todėl renku informaciją. Gal kada pasiryšiu.  blush2.gif

Mano kelios bendradarbės darėsi su "grupinių" kuponais, patenkintos, neblogai atrodo. (Nepasakysiu, kur, nes nežinau.  doh.gif ) Vienos lankai ne visai vienodi, bet nekrenta į akis, kitos, mano akimis, per juodi, nes blondinė.

Aš pati norėčiau nelabai ryškių, nes plaukai trumpi, kakta atvira, ir į ryžumą hihihi.gif , nes plaukus dažau "variu".

Šiaip pasiryškinu šešėliu. Vienąsyk gavau nedidukės mergaitės "komplimentą": "Žiūrėk, tėti, antakiai kaip braškės!"  lotuliukas.gif  Tėtis tik niuktelėjo mergaitei pašonėn, mol, nevėpsok, negražu.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Bet kas man ryžai... irnesakyk.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
P.s.
Marti, ačiū už info. aciuks.gif

As labiausiai ryzu bijojau, tai va ir atrodau nei siaip nei taip unsure.gif bet kaip ir jau sakiau... Jau geriau tokie kaip dabar kur bent jau forma ir spalva ir as su piestuku pasitvarkau (tik aisku dariausi tai ne tam, kad dar daugiau vargo tureciau nei iki permanento) ir beveik padoriai atrodau. Bet... max 5 metai, pavaiksciosiu tokia ir daugiau nenoriu... daugiau tikrai pinigu i bala nemetysiu...
Papildyta:
QUOTE(Fatal @ 2013 03 27, 22:46)
Marti, o ar nebūtų geriau, kad ištaisytų (ne tik panaikintų) tokios "meistrės" darbą? Nemanau, kad gražiai atrodys antakiai, kai nyks permanentas. Čia tik mano nuomonė...

Tai bet kuriuo atveju piestuku paisytis reiks. O kad ir istaisgs kazkas, vistiek kazkada bluks antakiai. O as iki pencijos badytis nebenoriu...
Papildyta:
QUOTE(Fatal @ 2013 03 27, 22:46)
Marti, o ar nebūtų geriau, kad ištaisytų (ne tik panaikintų) tokios "meistrės" darbą? Nemanau, kad gražiai atrodys antakiai, kai nyks permanentas. Čia tik mano nuomonė...

Tai bet kuriuo atveju piestuku paisytis reiks. O kad ir istaisgs kazkas, vistiek kazkada bluks antakiai. O as iki pencijos badytis nebenoriu...
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 03 26, 23:12)
Stai Marti.

Suprantu, kad 1 foto po 1 proceduros, kai daug tepete ir liko sviesus antakiai.
2 foto po korekcijos, kai alia nupiese plaukelius.

user posted image

Dviguba antaki galiu pasalinti, bet tik Vilniuje.

Labai idomi plaukeliu paisymo technika doh.gif Plaukeliu augimo kryptis imituojama visai neatkartoja naturaliu plaukeliu augimo krypties g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2013 03 27, 23:25)
Dabar noriu tik isnaikinti ta dviguba anfaki ir lauksiu 5 metus kol viskas isnyks. Ir jokiu petmanentu nebenoriu.

Nu 5 metus neturetu laikyti. Isbluks greiciau, bent panasu i tai kad labai neivaryta stipriai i oda. Siais laikas 5 metus nelaiko.

Del naikinimo lazeriu cia yra keli pvz.

http://www.facebook....2...1026&type=3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 27 kovo 2013 - 22:02
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 03 27, 22:58)
Nu 5 metus neturetu laikyti. Isbluks greiciau, bent panasu i tai kad labai neivaryta stipriai i oda. Siais laikas 5 metus nelaiko.

Gal keistai atrodys, bet Jus man gyvenims palengvinot biggrin.gif nereiks 5 metus veidrodzio nekest biggrin.gif
Atsakyti
O antakiai ir vokai vienodai pigmentą priima? Čia man toks klausimas iškilo, kad tada gal verta pirmiau pasidaryti vokus, pažiūrėti, kokia spalva gaunasi, o tada jau antakius cool.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Apia @ 2013 04 01, 16:32)
O antakiai ir vokai vienodai pigmentą priima? Čia man toks klausimas iškilo, kad tada gal verta pirmiau pasidaryti vokus, pažiūrėti, kokia spalva gaunasi, o tada jau antakius cool.gif ?

Skirtingai. Ka norite paziureti? Akims naudojama juoda spalva, antakiams juoda nenaudojama. smile.gif Oda skirtinga voku ir antakiu sryti.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 04 01, 15:38)
Skirtingai.  Ka norite paziureti? Akims naudojama juoda spalva, antakiams juoda nenaudojama.  smile.gif Oda skirtinga voku ir antakiu sryti.

Aišku.... Galvoju pasidaryti antakius, bet kaip ir dauguma bijau, kad nesigautų kokios keistos spalvos.. smile.gif
Atsakyti
Gal kas turite Audronės Vilniuje kontaktus blush2.gif
esu darius prieš daug metų pas šią meistrę ir dabar norėčiau papulti pas ją wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

man lengvas sokas..o tuo paciu ir begalo dziaugiuos,kad cia uzklydau...Antradieniui turejau keliauti pas Gitana darytis antakius... doh.gif Net spaudimas uzkilo skaitant apie vogtus darbus ir pan... Griztu tik savaitei i LT... o Taip svajojau pasidaryti antakiukus...Ar KAune dar ka nors pasiulytumet? verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! Gal kuri daresi Klaipedoje "Kamejos" grozio salone antakiu permanenta (plaukeliais) kokie butu atsilepimai? FB radau profili,pavizdziai atrodo neblogai,meistres darbo patirtis tik 1 metai. Bet labai viliuoja... rolleyes.gif https://www.facebook...laikis.makiazasg.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mellysa: 02 balandžio 2013 - 18:10
QUOTE(margaritarac @ 2013 04 02, 13:27)
Ar KAune dar ka nors pasiulytumet? verysad.gif
Štai Lisa rašė... biggrin.gif

QUOTE(/ Lisa / @ 2013 03 22, 11:01)
P.S. Azuolyno spa  dirba 2 mestres. Rita sazininga ir graziai dirbanti meistre.  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Mellysa @ 2013 04 02, 20:07)
Sveikos merginos! Gal kuri daresi Klaipedoje "Kamejos" grozio salone antakiu permanenta (plaukeliais) kokie butu atsilepimai? FB radau profili,pavizdziai atrodo neblogai,meistres darbo patirtis tik 1 metai. Bet labai viliuoja...  rolleyes.gif https://www.facebook...laikis.makiazasg.gif

O Kur kainos, neradau?
Atsakyti