Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(/ Lisa / @ 2013 03 19, 21:47)
Sasiukas nukrenta mazdaug po 5-7 dienu, bet visa ta laika vokai atodo gerai. Buna siek tiek patinimas kita diena po proceduros, retkarciais trecia. O siap akys atrodo tiesiog riskios, lyg pravestos laineriu. Kai nukrenta sasiukas akys pasidaro panasios i pravedima piestuku ir tiek skirtumo smile.gif . Su sasu daza Jus matore ant voko virsaus, o nukritus sasiukui jis lieka tik  viduje, po oda, todel netokia riski spalva ir matiskesne. Dar riskumas priklauso nuo odos strio ir savybiu.(kalbu apie juoda spalva).

Aciu / Lisa / 4u.gif ir dar klausimelis blush2.gif zadu vaziuoti balandzio gale atostogu i siltus krastus, kada geriau darytis, kad uzgytu viskas gerai smile.gif ar geriau kita savaite, o gal galiu balandzio pirma savaite ax.gif

dekoju uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stelena: 19 kovo 2013 - 21:55
QUOTE(Stelena @ 2013 03 19, 23:54)
Aciu / Lisa /  4u.gif  ir dar klausimelis  blush2.gif  zadu vaziuoti balandzio gale atostogu i siltus krastus, kada geriau darytis, kad uzgytu viskas gerai  smile.gif  ar geriau kita savaite, o gal galiu balandzio pirma savaite  ax.gif

dekoju  uz atsakyma  4u.gif

Nelabai svarbu. Pries pora savaiciu uzteks, kadangi jau sugys, o del saules nera labai problema, nes vokai, o ne antakiai ir nedidelis permanento plotas..
Atsakyti
QUOTE(Stelena @ 2013 03 19, 19:35)
Sakykit , o per kiek laiko uzgija vokai po proceduros?  Gal kur raset ir praleidau  blush2.gif

Веки заживают очень быстро от 3 до 5 дней.
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2013 03 19, 17:37)
Dėkui  4u.gif ar keičiasi tavo pravedimo spalva?

Man jau po korekcijos nusilupo, tai vis tiek nelygu ir spalva tokia melsva...
Atsakyti
QUOTE(bagijaa @ 2013 03 20, 22:41)
Man jau po korekcijos nusilupo, tai vis tiek nelygu ir spalva tokia melsva...

Man pasakojo, kad iš tikrųjų juoda nėra juoda, o tokia tamsiai mėlyna ir priklauso nuo odos atspalvio. Mano mama apžiūrėjo mano vokus ir klausia kodėl mėlyną spalvą pasirinkau, o man tai ji juoda atrodo smile.gif gal paprasčiausiai kiekvienas kitaip juodą supranta g.gif

Gal nuotrauką gali įdėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 21 kovo 2013 - 06:41
QUOTE(Blogytė @ 2013 03 21, 08:38)
Man pasakojo, kad iš tikrųjų juoda nėra juoda, o tokia tamsiai mėlyna ir priklauso nuo odos atspalvio. Mano mama apžiūrėjo mano vokus ir klausia kodėl mėlyną spalvą pasirinkau, o man tai ji juoda atrodo  smile.gif gal paprasčiausiai kiekvienas kitaip juodą supranta  g.gif

Juoda yra juoda smile.gif tiesog kekvieno zmogaus oda priduoda savo atspalvi..
Merginos, juodi plaukai dazams, ar antakiams. Kaip tik vakar stebejau kai darbe merginos daze kliente. Ji vaiksciojo su melynu pakausiu. Nes juoda spalva susideda is daugelio spalvu ir melynos taip pat.. Melyna priduoda riskumo. Pvz,tamsiausia ruda irgi gali atroditi juodai, bet nebus tokio riskumo, kaip juoda.
Vienoje odoje juoda spalva buna labai grazi tikrai juoda, o kitoje pilkesne, ar melsvesne lyg praskiesta siek tiek. Jau rasiau priklausoir nuo storio odos, kaip daza pasisavina-buna dazai ieina labai graziai,oda sugeria kaip kempynele, o buna kelis kart praeini, o plotas dar skaidrokas.
Dar zinoma priklauso ir nuo dazu kokybes, ar tiesiog gamintojo. Yra begale gamintoju ir didelis pasirinkimas.Gali buti ir kokybe, bet pats dazas minkstesnis, ar kaip tai pasakyti g.gif
. Juodu irgi yra skirtingais pavadinimais ir tiesiog Black, ir super black, black magik, miding black, wet black ir t.t. Todel reikia ivertinti visas priezastis del ko taip yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 21 kovo 2013 - 09:32
QUOTE(bagijaa @ 2013 03 18, 19:07)
Pasidariau viršutinių vokų permanentinį makiažą. Po pirmos procedūros kai nusilupo matėsi labai neryškiai, bet labai nepergyvenau, galvojau per korekciją viskas susitvarkys. Meistrė per korekciją užtikrino, kad jau trečios korekcijos tikrai nereikės. Po korekcijos dabar atsilupinėja ir matau, kad pravedimo spalva - mėlyna, gavosi nelygiai strėlytės. Net nežinau ką daryti, gaila pinigų už visas procedūras ir atrodo dariausi pas patikimą meistrę, kur nemažai gerų atsiliepimų, o va kaip gavosi.

O kodėl jus per korekciją nepasinaudojote galimybe parodyt meistrui detales, ka jūsų manimu reikėjo pagal jus pakoreguoti? Be je manau drąsu užgarantuoti, kad bus reikalinga tik viena korekcija. Dažniausiai antros korekcijos daugumai neprireikia. Yra rekomenduojama viena korekcija, tačiau jeigu oda sunkiau priima pigmentą, korekcijų gali reikėti dviejų. Jeigu klientė yra ypač preciziška, tuomet ji pastebi net mažiausią taškelį, kurio kontūre trūksta, ji gali kreiptis ir trečia kartą, kad dar kartą tą taškelį uždėtumėm. Tokias klientes labai gerbiu, nes jos siekia savo maximaliai gero rezultato. Yra didelė dalis moterų, kurios jau po pirmos procedūros džiaugiasi, kad labai ryškiai pigmentas sugijo odoje.
O kas liečia dėl simetriškumo, tai kadangi visų žmonių dvi veido pusės yra nesimetriškos, t.y. vienas antakis aukščiau, kitas žemiau, viena akis yra pailga, kita apvalesnė, viena didesnė kita mažesnė, skruostikauliai vienas aukščiau išsidėstęs, kitas žemiau, lūpų kampučiai vienas žemiau kitas aukščiau, viena veido pusė yra platesnė kita siauresnė, tai simertiškumo klausimas braižant kontūrus yra aktualus tiek braižančiam meistrui tiek klientui. Tačiau meistras braižydamas stengiasi šiek tiek tą veido asimetrija lengvai ištaisyti, jeigu galima nusileidusios akies kamputi šiek tiek kilstelėti, o pakilusios akies kamputi šiek tiek nuleisti. Meistrui visada rūpi kad jo darbas galutiniame rezultate atrodytu kaip nedidelis nesimetriškumo pataisymas. Klientas dažniausiai savo nesimertiškumo savo veide neanalizuoja ir nepastebi, tačiau milimetrais matuoja tam tikras braižymo detales, kas bendrame vaizde kartais atrodo kaip didelis skirtumas. 4u.gif
Atsakyti
Ir cia tos pacios meistres pavogti darbai.

http://www.azuolynos...ies-proced-ros/

gun_bandana.gif Maza to dar mano nuosavos lupos. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2013 03 21, 06:38)
Man pasakojo, kad iš tikrųjų juoda nėra juoda, o tokia tamsiai mėlyna ir priklauso nuo odos atspalvio. Mano mama apžiūrėjo mano vokus ir klausia kodėl mėlyną spalvą pasirinkau, o man tai ji juoda atrodo  smile.gif gal paprasčiausiai kiekvienas kitaip juodą supranta  g.gif

Ant daugelio buteliukų bus parašyta kaip Lisa ir minėjo : Black, Double Black ir t.t Tačiau daugumos juodų pigmentų bazė yra mėlyna ir į ją dar pridėta kitų spalvų. Daugelis gamintojų taip daro todėl, kad apsaugoti žmogų nuo alergijų ir toksinių medžiagų, kurių galima aptikti grynai juodų pigmentų sudėtyje.
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 03 21, 23:30)

gun_bandana.gif Maza to dar mano nuosavos lupos.  doh.gif  lotuliukas.gif

Na kas per žmonės doh.gif Jūs padarykite foto ir nusiųskite vadovui laiškelį biggrin.gif tegu žino, kad atsirado kas susekė, kad ne jų daryti darbai smile.gif o gal vadovas ar vadovė net nežino ką priėmė į darbą... Taigi čia veido sritis... Negalima taip žmonių apgaudinėti...
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 03 22, 01:30)

gun_bandana.gif Maza to dar mano nuosavos lupos.  doh.gif  lotuliukas.gif

Мне интересно какого цвета после заживления будут те черные брови ( в волосковой технике)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(letta_n @ 2013 03 22, 09:16)
Мне интересно какого цвета  после заживления будут те черные брови ( в волосковой технике)? g.gif

Nu, cia vienintelis darbas jos is visu situ nuotrauku. Facebooke daug tokiu jos antakiu. smile.gif(svetimus jau pareikalavome, tai istrine). Taip, salta spalva, kuri uzgijusi turetu buti su melsvu atspalviu. Jeigu neiksarto, tai po pusmecio tikrai.

Kas mane stebina, kad meistre dar reklamuojasi , kad daro apmokymus naujokems:oh
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 22 kovo 2013 - 09:37