Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

Aciu uz issamu paaiskinima,bet jei as juos blukinsiu jie dar labiau svieses ta pilka, man taip man pradzioj dejo labai tamsia ruda,bet taip keista kad taip spalvos keiciasi, kai pasviesino ruda,tai atrode viskas labai graziai ruda, tik nukritus sasams jie islindo pilki, gal mano ir oda kalta,tik idomu kai ateis laikas korekcijai kokia tada spalva daryti?maciau jusu pavyzdzius ir taip pavydu pasiziurejus graziu rudu antakiuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dad @ 2013 03 12, 19:54)
Aciu uz issamu paaiskinima,bet jei as juos blukinsiu jie dar labiau svieses ta pilka, man taip man pradzioj dejo labai tamsia ruda,bet taip keista kad taip spalvos keiciasi, kai pasviesino ruda,tai atrode viskas labai graziai ruda, tik nukritus sasams jie islindo pilki, gal mano ir oda kalta,tik idomu kai ateis laikas korekcijai kokia tada spalva daryti?maciau jusu pavyzdzius ir taip pavydu pasiziurejus graziu rudu antakiuku wub.gif

Taip jau yra, kad galutinis rezultatas priklauso ne vien nuo pigmento, o nuo pigmento ir odos spalvos. Veliau spalvai turi įtakos soliariumų, saulės dažnas ir per greitas panaudojimas, rūgštinės kosmetikos tepimas, ką tik ant šviežių šašiukų pudros tepimas, nes ji irgi turi savo pigmentą. Be je dengimas pudra visada maskuos mikropigmentuotą vietą, taip pat ji įtakoja labai ir galutinę spalvą, kuri dažniausiai atrodys ne be tokia ryški, šiek tiek į pilkumą. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BūkGražesnė: 14 kovo 2013 - 08:16
O kiek laiko užtrunka vokų pigmentacija? Kiek viršutinių, o kiek laiko ir viršutinių, ir apatinių?
Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
Radau parašyta, kad prieš 3 dienas nutraukti kosmetikos naudojimą. Darysiu akių vokų mikropigmentaciją, tai reiškia, kad ir tušo negaliu naudoti kelias dienas prieš tai?

Iš anksto ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2013 03 14, 09:53)
Radau parašyta, kad prieš 3 dienas nutraukti kosmetikos naudojimą. Darysiu akių vokų mikropigmentaciją, tai reiškia, kad ir tušo negaliu naudoti kelias dienas prieš tai?

Iš anksto ačiū už atsakymus  4u.gif

reikalinga nutraukti higieninės ir gydomosios kosmetikos naudojimą, kuri gali turėti aktyvių priedų, rūgščių, riebalų, fitohormonų, antibiotinių priedų ir t.t Dekoratyvinės kosmetikos reiktų nesitepti tą dieną kai atliekama procedūra, ir po procedūros, kol nesugysite.Venkti reiktų tepti pudrą ant mikropigmentuotos vietos, netepti vokų jokiais šešėliais ir tušu, jeigu tai yra akių vokų mikropigmentacija.
Papildyta:
QUOTE(snaige4 @ 2013 03 14, 09:12)
O kiek laiko užtrunka vokų pigmentacija? Kiek viršutinių, o kiek laiko ir viršutinių, ir apatinių?
Ačiū už atsakymą.

Viršutinių vokų 2-2,5 val, o jeigu ir viršutinių ir apatinių 3-3,5 val.
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2013 03 14, 11:53)

Iš anksto ačiū už atsakymus  4u.gif

Svarbiausia, kad nebutu pazeistos vietos, kur bus atliekama procedura. Nesvarbu, ar kosmetika, ar pilingai ir dar kita. Vieta turi buti svari ir sveika.
Atejus pasidazius viska galima nuvalyti ir pradeti procedura, nieko nera baisaus. Taip galiu pamatuti kaip kliente dazosi, koks riskumas ir spalva pvz. antakiu, ar forma strelyciu .
Atsakyti
Noriu pasidaryti lūpų mikropigmentaciją. Lūpų nedažau ir nemėgstu. Ar bus galima parinkti natūralų artimą lūpų spalvai mikropigmentą?
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 03 15, 10:03)

Atejus pasidazius viska galima nuvalyti ir pradeti procedura, nieko nera baisaus. Taip galiu pamatuti kaip kliente dazosi, koks riskumas ir spalva pvz. antakiu, ar forma strelyciu .

Va butend aš ir manau, kad eiti pasidažiusiai jokia nuodemė, taip mestrė gali įvertinti, kaip dažosi klientė, kokias spalvas naudoja, koks ryškumas. Aš taip pat eičiau antatakius darytis juos susitvarkius, kad mestrei galėčiau parodyti su kokia ju forma eile metu vaikštau ir kad labai jau nuo tos formos nenukryptu, kad šoko paskui nebūtų, visvien per tiek dažymosi metu save pažystu ir žinau kas man labiausiai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 03 15, 09:14)
Va butend aš ir manau, kad eiti pasidažiusiai jokia nuodemė, taip mestrė gali įvertinti, kaip dažosi klientė, kokias spalvas naudoja, koks ryškumas. Aš taip pat eičiau antatakius darytis juos susitvarkius, kad mestrei galėčiau parodyti su kokia ju forma eile metu vaikštau ir kad labai jau nuo tos formos nenukryptu, kad šoko paskui nebūtų, visvien per tiek dažymosi metu save pažystu ir žinau kas man labiausiai tinka.

Prieš procedūrą visada yra piešiama forma, tariamasi su klientu. Stengiuosi visada vieną antakį pradžioje vienaip nupiešti, o kitą kitaip, na o tada renkames, ir tobuliname formą, kol galiausia derinamas patikusios formos simertriškumas abiejuose antakiuose. Visada man kaip klientei trūko paslaugų sferoje pasitarimo, rekomendavimo kas man labiausiai tinka, dažnai net nepaklausia manęs kas man patinka, todėl labai stengiuosi kitų klaidų nekartoti ir kuo daugiau bendrauti su savo klientais, kad išsiaiškintume koks tai žmogus, mėgsta ryškenius makiažus ar švelnesnius, kaip dažosi ji pati, kokius atspavius naudoja, ko pati tikisi iš procedūros, koks tai turi būti efektas. Niekada nesmerkiu merginų, kurios net foto atsineša, kad parodyti ko norėtų. Taip viena kitą galima geriau suprasti. O kas liečia makiažą procedūros dieną, tai tikrai nėra kaip kontraindikacija procedūrai atlikti 4u.gif Daugelis ir ateina minimaliai pasiryškine save ir nieko tame nėra bloga drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveiki ,gal kas darėtės ir galėtumėt parašyt atsiliepimus apie Rimantę iš Vėtrūnės ,Klaipėda?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2013 03 16, 16:43)
sveiki ,gal kas darėtės ir galėtumėt parašyt atsiliepimus apie Rimantę iš Vėtrūnės ,Klaipėda?

Girdėjau, kad neblogai..bet aš mačiau ant mano kolegės padarytas akių permanentinį ir antakius. tai neypatingai schmoll.gif
aš pas Daivą Gylę užsirašiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2013 03 16, 17:46)
Girdėjau, kad neblogai..bet aš mačiau ant mano kolegės padarytas akių permanentinį ir antakius. tai neypatingai  schmoll.gif
aš pas Daivą Gylę užsirašiau  wub.gif

mat kaip ,pažįstama darėsi lūpų ,tai liko patenkinta.
o kas konkrečiai jum nepatiko -spalva ,forma?
o kur dirba Daiva Gylė ,ar matėt jos darbus? ką pati permanentuosit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 16 kovo 2013 - 16:51