Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(bagijaa @ 2013 02 28, 01:55)
Norėčiau paklausti, savaitgalį bus praėję 9 dienos po akių mikropigmentacijos, bet dar kažkodėl nelabai lupasi šašai, problema tame, kad savaitgalį dalyvausiu vienoje šventėje ir būtinai turėčiau pasidažyti bent jau blakstienas tušu, kaip manote ar galima nenusilupus šašams naudoti kosmetiką, nes visuose aprašymuose rašo kad po 7 dienų jau galima dažytis. Patarkit  g.gif

9 dienos? O gal jau ir sasiuku nera? Buna, kad labai nematomi ir ploni , kad nusilupa nepastebimai . Kliente nieko ir nepastebi. Priklauso nuo odos.
Blakstienas po 9 dienu galite padasyti, nieko tokio:)
Papildyta:
QUOTE(ciunkalas @ 2013 02 28, 16:42)
Laba diena mergaites,gal galite patarti kaune gera meistre su kokybiskais darbais,kuriuos esate dariusios permanentinius  antakius,nesigailite pasidariusios  smile.gif

Paskaitykite 6 puslapyje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 28 vasario 2013 - 21:27
Merginos ar esat kuri nors pasidarius antakius Kaune grozio salone "Pjese" pas meistre Egle? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2013 02 23, 12:12)
Mano rudas tikrai labai grazus buvo  rolleyes.gif tiesiog tamsus rudas. Pradzioje tik sasukiui nukritus rodes kad lyg i pilkuma, bet po keliu savaiciu kai viskas naturaliai isitvirtino, tai gavos rudi ir tolygiai mazejo pigmeno iki pat dabar... tikrai nelindo jokia atspalviu gama per laika  schmoll.gif

sveika gal galiu paklausti kur dareisi antakius?as ir norejau tamsiai rudos,bet gavosi,pilka,lnoriu korekcijos ir nezinau kur eiti,aciu.
Atsakyti
Labas vakaras,norejau mini konsultacijos,gal kas susidures. Pernai balandi pasidariau antakiu permanentini (plaukeliais). Forma ir spalva viskas gavosi laaabai graziai. Bet db dar nepraejus nei metams,spalva sakyciau gerokai pabluko,nors forma vis dar matosi. Bet kas svarbiausia jau gerus tris menesius labai pleiskanoja vienas antakis. Ar gali del to blukti spalva ir ka tokiu atveju daryti? Toks vaizdas,kad nei metu man neislikys.. Nors dariausi tikrai pas nerealia meistre.

Atsakyti
QUOTE(gamute @ 2013 03 04, 00:09)
Nors dariausi tikrai pas nerealia meistre.

pas ka? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gamute @ 2013 03 04, 02:09)
Labas vakaras,norejau mini konsultacijos,gal kas susidures. Pernai balandi pasidariau antakiu permanentini (plaukeliais). Forma ir spalva viskas gavosi laaabai graziai. Bet db dar nepraejus nei metams,spalva sakyciau gerokai pabluko,nors forma vis dar matosi. Bet kas svarbiausia jau gerus tris menesius labai pleiskanoja vienas antakis. Ar gali del to blukti spalva ir ka tokiu atveju daryti? Toks vaizdas,kad nei metu man neislikys.. Nors dariausi tikrai pas nerealia meistre.

Plaukeliai isitkruju laikosi trumpiau, jeigu padaryti naturaliai.
Pleiskanoja 1 antakis, o blunka 2 vienodai? Del pleiskanojimo tikrai gali blukti greiciau, bet idomu kokia priezastis to pleiskanojimo. g.gif
Atsakyti
Taip, daryti naturaliai, nelb daug kas ir pastebi, kad padaryti, tik pagiria, kad forma labai grazi smile.gif Tada ir pasakau, kame cia reikalas. Pleiskanoja tai tik vienas antakis, nes kitas buvo randuotas, tai randuotos vietos nepleiskanoja. O del blukimo tai net nzn ka pasakyti. Bandziau db atidziai abu apziureti, tai nesuprasi. Nes tas kur pleiskanoja, tai tokia kaip pleiskanu luobele uzsidejusi, nelb isvis spalva matosi doh.gif
Atsakyti
Dar norėčiau paklausti... Nusilupo mano pravedimai, šašai buvo laaabai stori, o pravedimas liko visai neryškus... Meistrė sakė, kad nusilupus šašams vėliau truputį patamsėja, ar tikrai?
Atsakyti
QUOTE(gamute @ 2013 03 05, 10:58)
Taip, daryti naturaliai, nelb daug kas ir pastebi, kad padaryti, tik pagiria, kad forma labai grazi  smile.gif  Tada ir pasakau, kame cia reikalas. Pleiskanoja tai tik vienas antakis, nes kitas buvo randuotas, tai randuotos vietos nepleiskanoja. O del blukimo tai net nzn ka pasakyti. Bandziau db atidziai abu apziureti, tai nesuprasi. Nes tas kur pleiskanoja, tai tokia kaip pleiskanu luobele uzsidejusi, nelb isvis spalva matosi  doh.gif

Manau reiketu kreiptis i drmatologe. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(bagijaa @ 2013 03 05, 23:23)
Dar norėčiau paklausti... Nusilupo mano pravedimai, šašai buvo laaabai stori, o pravedimas liko visai neryškus... Meistrė sakė, kad nusilupus šašams vėliau truputį patamsėja, ar tikrai?

Taip, turetu dar pariskieti siek tiek. 4u.gif
Atsakyti
Lisa gal galima butu gauti jusu asmeninius kontaktus ir kur pasiziureti jusu darbus. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(mia5 @ 2013 03 07, 03:59)
Lisa gal galima butu gauti jusu asmeninius kontaktus ir kur pasiziureti jusu darbus. Aciu.

Sveiki. Jusu az pilna.

861113405, 867418243 Lilia , jeigu nekeliu rasykite sms.

http://www.facebook....s/photos_albums

Atsakyti
sveiki kadangi mano antakiai is kai sake dare tamsiai rudus tapo tamsiai pilki, tai ejau korekcijos padare korekcija atrode, pasviesino sviesesne ruda, ir ziuriu viskas ok dabar tai tikrai bus ruda spalva, isejau apsidziaugus, bet su laiku kai sasiukai vel nukrito tai pasviesejo tik ta tamsi pilka dabar gavosi sviesiai pilka, zodziu nezinau ar apsimoka eiti dar kart korekcijos gal ir vel bus pilka, siuo metu su rudu piestuku paryskinu doh.gif Lisa as esu is Kauno tad negaliu uzeiti pasirodyti,bet planuoju sekmadieni vykti sakykit ar dirbat sekmadieni? Zodziu jauciu kai prades blukti bus dar baisiau, veido oda sviesi plaukai kasotiniai ir antakiai sviesiai pilki doh.gif
Atsakyti