Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

blink.gif
Papildyta:
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 02 23, 02:01)
Merginos Kaunietes neapsigaukite.  Meistre  vagia kitu meistru darbus . Radau ir savo darbu ir  koleges is Rigos. 

http://www.facebook....1...2499&type=3

http://www.facebook....k=photos_stream

Darbai jau pasalinti, bet vistiek neapsigaukite. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 23 vasario 2013 - 01:29
O gal aplamai rudų gražių atspalvių po permanento nėra? Juk mes visos dažniausiai gimstam šaltų tonų plaukais, tamsiai rudos, pilkos, blondės, o auksinių plaukų savininkių labai mažai. Tai gal normalu, kad užgijus daugiausia lieka labiau pilkšvesni. O gal čia priklauso nuo dažų -pigmentų gamintojo? Nežinau, bet aš labai nenorėjau ryžų antakių, nes daugelis moterų vaikšto, todėl prašiau tamsiai rudų. Pas mano draugę irgi ant kortelės parašyta ta pati spalva, bet jei šiek tiek ta pati spalva atrodo kitaip, bet irgi gražiai. Skaitau čia kaip kurių damų postus ir atrodo, kad kaip kurie klausimai kaip kokie kaltinimai. Taip gerai, kad forume į visus klausimus atsako Lisa, ir paaiškina, kas yra normalu, kas yra nenormalu. Pati su draugėmis įsitikinau, kad darbas su kiekvienos oda yra skirtingas, nes išbandėm šią procedūrą. Mūsų norai viršija mūsų lūkesčius ir taip dažniausiai atsitinka dėl nežinojimo.
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2013 02 20, 07:30)
Na jeigu taip atsitinka, nukrenta ne sasiukas, o didelis ilgas šašas, ir toj vietoj lieka vos ižiurima dažo juostelė, ar per korekcija viską sutvarkys? Dar idomu, ar po korekcijos vel byres šašiukai? tuomet vel gali taip pat atsitikti, tai ka, pasaka be galo? t.y.vis reikes korekcijų? Mane tai nervina, norejau tamsiu ir storesniu pravedimu, padare plonus, o ir tie dabar baigia isblukt nes atsoka šašai dideliais gabaliukais ir kabo prikibe prie blakstienu:( Puse akies tamsus, o puse akies vos iziurimas bruksnelis pasidare:( o praejo savaite dar tik.

Aš irgi dariausi pravedimą, ir irgi nėrėsi oda kaip gyvatė iš savo odos. Kadangi pas mane vokai buvo labiau patinę, tai natūralu, kad linija po nusinėrimo yra plonesnė, nei tai kaip buvo. Kai darysitės korekciją tai ir pasistorinsit. Be je, jeigu norite gražaus išbaigto darbo, tai natūralu, kad reikės korekcijų, vienos tai tikrai. 4u.gif Jūsų oda tiesiog priima pigmentą sunkiau. Va mano draugei reikėjo net dviejų korekcijų, bet pasidailino ir dabar yra graži labai 4u.gif Kitai draugei jau po pirmos procedūros buvo žiauriai gražiai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 02 23, 01:01)
Merginos Kaunietes neapsigaukite.  Meistre  vagia kitu meistru darbus . Radau ir savo darbu ir  koleges is Rigos. 

http://www.facebook....1...2499&type=3

http://www.facebook....k=photos_stream

As pas ja ir dariausi antakius doh.gif
Atsakyti
ojei blink.gif blink.gif blink.gif dar ir taip buna
Atsakyti
QUOTE(greta09 @ 2013 02 23, 08:09)
O gal aplamai rudų gražių atspalvių po permanento nėra? Juk mes visos dažniausiai gimstam šaltų tonų plaukais, tamsiai rudos, pilkos, blondės, o auksinių plaukų savininkių labai mažai. Tai gal normalu, kad užgijus daugiausia lieka labiau pilkšvesni. O gal čia priklauso nuo dažų -pigmentų gamintojo? Nežinau, bet aš labai nenorėjau ryžų antakių, nes daugelis moterų vaikšto, todėl prašiau tamsiai rudų. Pas mano draugę irgi ant kortelės parašyta ta pati spalva, bet jei šiek tiek ta pati spalva atrodo kitaip, bet irgi gražiai. Skaitau čia kaip kurių damų postus ir atrodo, kad kaip kurie klausimai kaip kokie kaltinimai. Taip gerai, kad forume į visus klausimus atsako Lisa, ir paaiškina, kas yra normalu, kas yra nenormalu. Pati su draugėmis įsitikinau, kad darbas su kiekvienos oda yra skirtingas, nes išbandėm šią procedūrą. Mūsų norai viršija mūsų lūkesčius ir taip dažniausiai atsitinka dėl nežinojimo.

Mano rudas tikrai labai grazus buvo rolleyes.gif tiesiog tamsus rudas. Pradzioje tik sasukiui nukritus rodes kad lyg i pilkuma, bet po keliu savaiciu kai viskas naturaliai isitvirtino, tai gavos rudi ir tolygiai mazejo pigmeno iki pat dabar... tikrai nelindo jokia atspalviu gama per laika schmoll.gif
Atsakyti
O sakykit pravedimas virsuje voko akis didina kaip suprantu smile.gif o jei abiejuose, tai mazina jau ane? biggrin.gif durnas klausimas, bet kazkaip mazai dazausi, tai per daug nesidomejau, ir abieju voku niekad nebandziau apsivest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(greta09 @ 2013 02 23, 09:09)

Istikruju taip ir yra. Ta pati spalva kiekvino odoje atrodo skirtingai. Priklauso nuo odos tipo-spalvos, riebi ar sausa oda, poreta ar maziau ir t.t. Dar priklauso nuo darymo technikos. Ta pacia spalva darant, bet skirtingoje odoje ir pvz . skirtingu intensivumu aisku atrodys kitaip. Dar yra toks dalykas klientes kalbedamos apie ruda spalva visos kalbas apie skirtingas spalvas. Labai sunku suprasti-'rudi antakiai'. Rudumas yra labai ivairus ir kalbame apie oda, o ne plaukesius. Dalys klienciu pasakoja kaip dazo chemiskai antakius ir daze rudai-o tai yra visai skirtingas dalykas, nes po keliu dienu lieka vien plaukeliai padazyti, o ne oda. Kitos pasakoja apie piestuka , arba seselius. Irgi pilna skirtingu rudu atspalviu. pvz .piestuku ta pacia spalva galima padazyti vos vos ir bus sviesi ruda, o daugiau kartu tamsesne ir dar tankiau -bus beveik juodi antakiai. Tas pats ir su pigmentu. Uzdejus siek tiek -bus rizoki+ odos tonas, stipriau-bus tamsesni+odos tonas, o dar stipriau, arba po korekcijos dar daugiau su ta pacia spalva bus beveik juodi+odos tonas.
Dar galima padaryti beveik juodus -ta prasme tamsius bet ne pilkus ir ne grafitinisu. O gali buti beveik juodi-tamsus padaryti is tamsiai pilkos spalvos. Va toksai skirtumas. Yra ir kitu niuansu, kada spalva yra imama ruda, bet ivedus ja kitaip ji uzgijus duoda saltuma-pilkuma ir gaunasi pilkai-tamsi, o ne rudai -tamsi.
Isvada- priklauso ir nuo odos , ir nuo dazo ir nuo technikos ir ir nuo to kaip kliente su meistre teisingai supranta viena kita ir nuo meistres kvalifikacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 24 vasario 2013 - 15:33
QUOTE(leopardas @ 2013 02 23, 17:22)
O sakykit pravedimas virsuje voko akis didina kaip suprantu smile.gif o jei abiejuose, tai mazina jau ane? biggrin.gif durnas klausimas, bet kazkaip mazai dazausi, tai per daug nesidomejau, ir abieju voku niekad nebandziau apsivest biggrin.gif

Labai individualu. Reikia piesti ir ziureti . Galima apacia siek tiek svelniai , arba iki puses akies. 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti, savaitgalį bus praėję 9 dienos po akių mikropigmentacijos, bet dar kažkodėl nelabai lupasi šašai, problema tame, kad savaitgalį dalyvausiu vienoje šventėje ir būtinai turėčiau pasidažyti bent jau blakstienas tušu, kaip manote ar galima nenusilupus šašams naudoti kosmetiką, nes visuose aprašymuose rašo kad po 7 dienų jau galima dažytis. Patarkit g.gif
Atsakyti
QUOTE(bagijaa @ 2013 02 28, 00:55)
Norėčiau paklausti, savaitgalį bus praėję 9 dienos po akių mikropigmentacijos, bet dar kažkodėl nelabai lupasi šašai, problema tame, kad savaitgalį dalyvausiu vienoje šventėje ir būtinai turėčiau pasidažyti bent jau blakstienas tušu, kaip manote ar galima nenusilupus šašams naudoti kosmetiką, nes visuose aprašymuose rašo kad po 7 dienų jau galima dažytis. Patarkit  g.gif

As tai dazyciaus, nieko ten neatsitiks. As daziausi po 5 dienu, tik saikingai
Atsakyti
Laba diena mergaites,gal galite patarti kaune gera meistre su kokybiskais darbais,kuriuos esate dariusios permanentinius antakius,nesigailite pasidariusios smile.gif
Atsakyti