Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(fuchia @ 2013 02 17, 01:40)
Gal galit placiau papasakot, kuo taip patinka? rolleyes.gif

na man kremukas lengvutis , nedaug jo reikia ir aplamai naudojant sebium linijos produktus issivale giluminiai spuogai tik proto bokstas doh.gif nusprende kad noretu pakeisti kosmetika tai dbr tenka uzsigydyti raudonas nusipleiskanojusias vietas verysad.gif daug drekinanciu kremuku bandziau bet uzkimsdavo poras ir niekaip nesusitvarkydavo veidukas
Atsakyti
QUOTE(ledevil @ 2013 02 16, 20:37)
Sveikos, jungiuosi ir aš prie biodermos mylėtojųsmile.gif
naudoju kolkas tik sebium vandenuką ir AKN kremuką nuo inkštirų. Tinka jie man, tikrai sumažėjo spuogelių mažų, bet kartais giluminiai  kyla vis tiek, ypač smakro srityje, galvoju gal dar AI nusipirkt, panaudot kas antrą dieną keičiant su AKN.
Dar norėčiau kremą paprastą nusipirkti, kad būtų galima tepti prieš makiažą, koks čia yra? Sebium Hydra?  g.gif

man geriausias yra Sebium Hydra.
na dar toks lengutis Hydrabio Light
Papildyta:
QUOTE(Emixsit @ 2013 02 16, 22:44)
Gal yra merginų galinčių palikti atsiliepimą apie Sebium Masque ir Hydrabio Legere? ax.gif

Kauke naudojau tik pora kartu. Biski sausina oda, bet nuima gerai ta blizgesi ir ne taip riebaluojasi oda.
Hydrabio Legere(Light) - labai lengvas, padrekina. naudoju ji pakaitom su Sebium Hydra. manau labiau tinka pavasariui-vasarai
Papildyta:
QUOTE(parsiuke @ 2013 02 10, 22:02)
Sveikos,

nusipirkau Sébium Hydra krema, bet man ziauriai blizga veidas  doh.gif jau tepu rodos vos vos, plonai plonai, bet blizgu tai  doh.gif o pleiskanojimas, lupimasis odos niekaip nepraeina  doh.gif sioks toks tempimas nuolat jauciasi verysad.gif  nesamone man kazkokia.
nulekiau nusipirkau tada dar  Sébium Mat su atspalviu, bet man kazkaip keistai tepasi, na tas atspalvis vaziuoja visur, kur braukiu ir niekur neuzsilieka, rankos pirstai tik pasidengia sluoksniu rudu  lotuliukas.gif nesuprantu, per daug tepu? cia tipo perteklius, nes nusirutulioja momentaliai sudziuves kai braukiu ranka per ta pacia vieta antra karta? ar i mano oda nesigeria?

patarkit, brangiosios, nes cia mano pirmas susitikimas su Bioderma  cool.gif

laba,
kokia Tavo oda?

Sebium Mat ir man lb sunkiai tepasi. nepatinka.....
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 02 18, 15:45)
laba,
kokia Tavo oda?

Sebium Mat ir man lb sunkiai tepasi. nepatinka.....

seniau buvo absoliučiai sausau, bet va su laiku (amžium biggrin.gif ) matyt patapo riebi ar ką? su hydra blizga žiauriai, tai dabar tepu nakčiai, šerpetojimas mažėja thumbup.gif bet pasitepus vis tiek jaučiu šiokį tokį tempimą (net tose vietose kur tikrai blizga blizga oda)! negi gali tempti riebią ar mišrią odą?
su tuo atspalviu lyg ir susidraugavau, jau užsitepu, ale jokio ten to atspalvio nematyti, man absoliučiai nieko nemaskuoja, reikėjo be atspalvio pirkti...
gavau eurovaistinėje vandenuko sebium mėginuką, tai labai patiko, pirksiu visą butelaitį!
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2013 02 18, 21:22)
seniau buvo absoliučiai sausau, bet va su laiku (amžium  biggrin.gif ) matyt patapo riebi ar ką? su hydra blizga žiauriai, tai dabar tepu nakčiai, šerpetojimas mažėja  thumbup.gif bet pasitepus vis tiek jaučiu šiokį tokį tempimą (net tose vietose kur tikrai blizga blizga oda)! negi gali tempti riebią ar mišrią odą?
su tuo atspalviu lyg ir susidraugavau, jau užsitepu, ale jokio ten to atspalvio nematyti, man absoliučiai nieko nemaskuoja, reikėjo be atspalvio pirkti...
gavau eurovaistinėje vandenuko sebium mėginuką, tai labai patiko, pirksiu visą butelaitį!

na man is sito posto panasu, kad ne savo odos tipui priemones renkates, ir tiek biggrin.gif nelabai isivaizduoju, kaip sausa oda gali virsti i riebia blink.gif riebi oda gali smarkiai dehidratuoti, sudarydama sausos odos ispudi, nu bet kad sausa riebalais taskytis pradetu blink.gif ... o sebium visa linija skirta misriai-riebiai odai, tai nieko nuostabaus, jei sausa oda su ja blizga/negraziai atrodo. riebia-misria oda gali tempti biggrin.gif tiesiog zenklas, kad netinka priemones g.gif
Atsakyti
Sveikos,jungiuosi prie Biodermos kosmetikos gerbeju wub.gif
Mano oda riebi,bet ziema labai sauseja,po pausimosi veido oda tempia verysad.gif vaistineje patare imti Sebium Hydra krema ir Sebium prausikli,uzteko kelias dienas panaudoti,kad suprasciau koks cia geris wub.gif Dar turiu Sebium Seuma kuri tepu vakare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 vasario 2013 - 12:01
Galit kas nors pasakyti kada reikia nauduoti krema Sebium AI. Nauduoju Sebium AKN ir Sebium Hydra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2013 02 20, 21:36)
Galit kas nors pasakyti kada reikia nauduoti krema Sebium AI. Nauduoju Sebium AKN ir Sebium Hydra  4u.gif

AI yra giluminiams spuogams skirtas, aš jį naudojau pakaitomis su AKN ir hydra. Nakčiai hydra, dieną AKN arba AI, pagal poreikį.
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2013 02 20, 23:36)
Galit kas nors pasakyti kada reikia nauduoti krema Sebium AI. Nauduoju Sebium AKN ir Sebium Hydra  4u.gif

Aš tai AI naudoju vakare, nes vistiek šiek tie parausta oda, jį tepu ant tam tikrų vietų, o likusi veidą su Hydra, tai galit tiesiog su AKN kaitalioti AI.
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 02 16, 22:44)
Gal yra merginų galinčių palikti atsiliepimą apie Sebium Masque ir Hydrabio Legere? ax.gif

Turiu Hydrabio Riche ir Legere. Mano oda normali, spuogų neturiu, tik šiek tiek inkštiriukų.

Hydrabio Riche- maloniai geriasi, gera konsistencija, nealergizuoja, porų nekemša, tiesa, tikėjausi daugiau drėkinimo. Turint omeny, kad mano oda normali, tai tikrai sausai odai truktų drėkinimo. Geras produktas, dar neapsisprendžiau ar kartosiu ar ne. Pasirodė nelabai skalsus.

Hydrabio Legere- et, net nežinau, pabandžiau įspūdžio nepaliko, gal dėl to, kad buvo ruduo-žiema. Laukiu pavasario, gal kai bus šilčiau tada bus geriau. Manyčiau, kad jis visgi riebiai ir mišriai odai, nes labai jau lengvas, bet jau tada geriau rinkčiausi sebium hydra.
Atsakyti

i 
Žinutės, kuriose kviečiama jungtis prie užsakymo, laikomos skelbimais.
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
Gal kas bandėte Sebium Global? įsigijau impulsyviai net plačiau nepasidomėjau.

Jau yra Lietuvoje, eurovaistinėje mačiau, naujiena kaip supratau, su Aha rugstimis jei gerai atpažinau.
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2013 02 28, 22:26)
Jau yra Lietuvoje, eurovaistinėje mačiau, naujiena kaip supratau, su Aha rugstimis jei gerai atpažinau.

musu maza Eurovaistine reikia i Akropoli nuvaziuoti pasiduometi. Jeigu as neklystu tai AI ir AKN irgi su rugstimis. O tai nuo kuo tas Sebium Global kremas 4u.gif
Atsakyti