QUOTE(ledevil @ 2013 02 16, 20:37)
Sveikos, jungiuosi ir aš prie biodermos mylėtojų
naudoju kolkas tik sebium vandenuką ir AKN kremuką nuo inkštirų. Tinka jie man, tikrai sumažėjo spuogelių mažų, bet kartais giluminiai kyla vis tiek, ypač smakro srityje, galvoju gal dar AI nusipirkt, panaudot kas antrą dieną keičiant su AKN.
Dar norėčiau kremą paprastą nusipirkti, kad būtų galima tepti prieš makiažą, koks čia yra? Sebium Hydra?
man geriausias yra Sebium Hydra.
na dar toks lengutis Hydrabio Light
Papildyta:
QUOTE(Emixsit @ 2013 02 16, 22:44)
Gal yra merginų galinčių palikti atsiliepimą apie Sebium Masque ir Hydrabio Legere?
Kauke naudojau tik pora kartu. Biski sausina oda, bet nuima gerai ta blizgesi ir ne taip riebaluojasi oda.
Hydrabio Legere(Light) - labai lengvas, padrekina. naudoju ji pakaitom su Sebium Hydra. manau labiau tinka pavasariui-vasarai
Papildyta:
QUOTE(parsiuke @ 2013 02 10, 22:02)
Sveikos,
nusipirkau Sébium Hydra krema, bet man ziauriai blizga veidas
jau tepu rodos vos vos, plonai plonai, bet blizgu tai
o pleiskanojimas, lupimasis odos niekaip nepraeina
sioks toks tempimas nuolat jauciasi
nesamone man kazkokia.
nulekiau nusipirkau tada dar Sébium Mat su atspalviu, bet man kazkaip keistai tepasi, na tas atspalvis vaziuoja visur, kur braukiu ir niekur neuzsilieka, rankos pirstai tik pasidengia sluoksniu rudu
nesuprantu, per daug tepu? cia tipo perteklius, nes nusirutulioja momentaliai sudziuves kai braukiu ranka per ta pacia vieta antra karta? ar i mano oda nesigeria?
patarkit, brangiosios, nes cia mano pirmas susitikimas su Bioderma
laba,
kokia Tavo oda?
Sebium Mat ir man lb sunkiai tepasi. nepatinka.....