Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(october' @ 2013 02 07, 14:47)
nusipirkau vandenį su pompa ir man nepatinka ta pompa, išsitaško pusė į šonus..

ir man ta spats bet jau ismokau naudoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2013 02 07, 20:15)
Aš turiu Sensibio AR , ja porą savaičių ar daugiau naudoju. Pirkau per šalčius nes baisu kas darės su veidu. Bet kai skaičiau, kad kažkam mažiau veidas rausdavo lauke po jo naudojimo tai man to nebuvo, BET manau dar bent vieną kartosiu pakuotę, nes man labai gerai nuramina odą, ir tikrai greit nuimą raudonumą, man po spuogų likusias dėmes apramina kurios išryškėja nusiprausus, ir galima greitai rodytis viešumoj, nereikia laukti kol nuo veido demes raudonos praeis.

O man panasu, kad netiko sad.gif Pabandziau ta rausva vandeni ir krema Sensibio AR tai taip baisiai isbere, net nezinau kada taip buvo. Siaip nuo jokio kremo ar prausiklio ar dar kitos priemones veidui nera man sitaip buve, tai is pradziu nesupratau, kas cia tam veidui pasidare. Naudojau apie pusantros savaites ir dabar guli stalciuje doh.gif dar laime, kad neradau to didelio vandens kur akcija buvo, tai tik maziuka buteliuka nusipirkau. Praejus kiek laiko nenaudojant siu priemoniu, veidas beveik susitvarke, pabandziau vakare vien vandeniu nusivalyti ir vualia - is ryto vel "graziausi" raudoni spuogeliai ant skruostu ir nosies doh.gif
Tik niekaip negaliu atsigaut po tokio siurprizo - galedavau parasciausiu nivea kremu issiteplioti ir nieko, o cia nutariau pakeisti krema ir pataupyti (anksciau naudojau Declare krema) ir stai kokia nesekme unsure.gif
Atsakyti
Na matyt, netiko jums unsure.gif , sualergizavo gal. Aš tai naudoju daug Biodermos produktų iš Sebium linijos ir AR Sensbio, tai tikrai pagelbėjo mano odai kuri jau buvo visai suvaryta...
Atsakyti
Sveikos,

nusipirkau Sébium Hydra krema, bet man ziauriai blizga veidas doh.gif jau tepu rodos vos vos, plonai plonai, bet blizgu tai doh.gif o pleiskanojimas, lupimasis odos niekaip nepraeina doh.gif sioks toks tempimas nuolat jauciasi verysad.gif nesamone man kazkokia.
nulekiau nusipirkau tada dar Sébium Mat su atspalviu, bet man kazkaip keistai tepasi, na tas atspalvis vaziuoja visur, kur braukiu ir niekur neuzsilieka, rankos pirstai tik pasidengia sluoksniu rudu lotuliukas.gif nesuprantu, per daug tepu? cia tipo perteklius, nes nusirutulioja momentaliai sudziuves kai braukiu ranka per ta pacia vieta antra karta? ar i mano oda nesigeria?

patarkit, brangiosios, nes cia mano pirmas susitikimas su Bioderma cool.gif
Atsakyti
Aš turiu sebium mat, bet ne su spalva, tai esu juo labai patenkinta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2013 02 10, 22:02)
Sveikos,

nusipirkau Sébium Hydra krema, bet man ziauriai blizga veidas  doh.gif jau tepu rodos vos vos, plonai plonai, bet blizgu tai  doh.gif o pleiskanojimas, lupimasis odos niekaip nepraeina  doh.gif sioks toks tempimas nuolat jauciasi verysad.gif  nesamone man kazkokia.
nulekiau nusipirkau tada dar  Sébium Mat su atspalviu, bet man kazkaip keistai tepasi, na tas atspalvis vaziuoja visur, kur braukiu ir niekur neuzsilieka, rankos pirstai tik pasidengia sluoksniu rudu  lotuliukas.gif nesuprantu, per daug tepu? cia tipo perteklius, nes nusirutulioja momentaliai sudziuves kai braukiu ranka per ta pacia vieta antra karta? ar i mano oda nesigeria?

patarkit, brangiosios, nes cia mano pirmas susitikimas su Bioderma  cool.gif

sebium hydra siaip neblizgina veido, nebent riebalu gamyba super duper stipri. tempimo siaip irgi neturetu buti g.gif
sebium mat su atspalviu man buna irgi rutuliojasi mozojasi kartais- jeigu tepu ant kokio kito kremo. ypac ant noreva zeniac forte baisus rezultatas buna- noreva tepu kartais ant skruostu, kur inkstiru buna, tai jis labai smarkiai nusausina, o tepant tada ant virsaus biodermos spalvota, ta spalva nelimpa ir susivolioja i tokius grudus biggrin.gif siaip tepant ant svarios odos tokiu bajeriu nebuna schmoll.gif

jeigu labai blizga oda- tiktu pore refiner, sitas laaabai efektyviai nuima blizgejima ir pudra ant jo gerai gula drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2013 02 10, 23:02)
Sveikos,

nusipirkau Sébium Hydra krema, bet man ziauriai blizga veidas  doh.gif jau tepu rodos vos vos, plonai plonai, bet blizgu tai  doh.gif o pleiskanojimas, lupimasis odos niekaip nepraeina  doh.gif sioks toks tempimas nuolat jauciasi verysad.gif  nesamone man kazkokia.
nulekiau nusipirkau tada dar  Sébium Mat su atspalviu, bet man kazkaip keistai tepasi, na tas atspalvis vaziuoja visur, kur braukiu ir niekur neuzsilieka, rankos pirstai tik pasidengia sluoksniu rudu  lotuliukas.gif nesuprantu, per daug tepu? cia tipo perteklius, nes nusirutulioja momentaliai sudziuves kai braukiu ranka per ta pacia vieta antra karta? ar i mano oda nesigeria?

patarkit, brangiosios, nes cia mano pirmas susitikimas su Bioderma  cool.gif

Laba,o as Sebium Mat nusiskundimu neturiu.Gerai tepasi ir ant Sebium AKN,ir ant Hydrabio Light.Nors vaistineje ,kai kalbejau su konsultante tai manes ir klause;ar man patiko?Nes jai sake ir problematiskai tepesi.
Atsakyti
Man po Sebium Hyra irgi labai blizga veidas, tad naudoju jį vakarais, o ryte AR naudoju, jis ir padrėkina ir nuramina, neblizga taip smarkiai. O nuo blizgesio tai Sebium Pore Refiner tikrai superinis, nuima akimirksniu smile.gif .
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš prie biodermos mylėtojųsmile.gif
naudoju kolkas tik sebium vandenuką ir AKN kremuką nuo inkštirų. Tinka jie man, tikrai sumažėjo spuogelių mažų, bet kartais giluminiai kyla vis tiek, ypač smakro srityje, galvoju gal dar AI nusipirkt, panaudot kas antrą dieną keičiant su AKN.
Dar norėčiau kremą paprastą nusipirkti, kad būtų galima tepti prieš makiažą, koks čia yra? Sebium Hydra? g.gif
Atsakyti
as naudojau sebium hydra pries pudryte thumbup.gif laukiu nesulaukiu kada baigsiu neostratos gaminukus ir grisiu prie Biodermos
Atsakyti
Gal yra merginų galinčių palikti atsiliepimą apie Sebium Masque ir Hydrabio Legere? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikuute @ 2013 02 16, 23:19)
as naudojau sebium hydra pries pudryte  thumbup.gif laukiu nesulaukiu kada baigsiu neostratos gaminukus ir grisiu prie Biodermos

Gal galit placiau papasakot, kuo taip patinka? rolleyes.gif
Atsakyti