sveikos,gal kuri bandet Hydrabio Bonne Mine?kokie atsiliepimai,idomu koki atspalvi suteikia,gal jau kuri isbandet
sveikos, jungiuosi į gretas. anksčiau esu turėjusi tik sebium mat kremuką.
priemonės:
priemonės:
QUOTE(pompaduska @ 2013 01 27, 12:17)
sveikos, jungiuosi į gretas. anksčiau esu turėjusi tik sebium mat kremuką.
priemonės:
priemonės:
Kaip pore refiner, hydra ir masque?
Kas ten mažoje tūtelėje? neįmatau
Kokia priemonė iš biodermos jums labiausiai patinka?
refineris man patinka, jis daugiau atlieka makeup pagrindo funkciją. šitą daiktą reikia tepti po drėkinamojo kremo, nežinau kodėl visur rašo, kad prieš...nes čia ne serumas.
apie kaukę atsiliepimų dar neturiu, nes tik porą kart bandžiau. pirmas įspūdis geras. hydra man trūksta drėkinimo, bet irgi mažai dar naudoju. žvalgausi į hydrabio liniją kokio kremuko papildomai.
o mažoj tūtelėj yra AKN kremukas. man labai vanduo patinka ir aš neseniai serumą pradėjau naudot, jį rekomenduojama mėnesį kiekvieną naktį tepliot. tai po mėnesio tikiuosi jog tai bus dar vienas "must have" daiktąas
apie kaukę atsiliepimų dar neturiu, nes tik porą kart bandžiau. pirmas įspūdis geras. hydra man trūksta drėkinimo, bet irgi mažai dar naudoju. žvalgausi į hydrabio liniją kokio kremuko papildomai.
o mažoj tūtelėj yra AKN kremukas. man labai vanduo patinka ir aš neseniai serumą pradėjau naudot, jį rekomenduojama mėnesį kiekvieną naktį tepliot. tai po mėnesio tikiuosi jog tai bus dar vienas "must have" daiktąas
QUOTE(pompaduska @ 2013 01 27, 13:00)
refineris man patinka, jis daugiau atlieka makeup pagrindo funkciją. šitą daiktą reikia tepti po drėkinamojo kremo, nežinau kodėl visur rašo, kad prieš...nes čia ne serumas.
O poras apmažina? Aš turiu AKN, tai nelabai man jis ką gero padarė
Domins galutinis atsiliepimas apie serumą
QUOTE(Emixsit @ 2013 01 27, 14:34)
O poras apmažina? Aš turiu AKN, tai nelabai man jis ką gero padarė
manau, kad realiai ne, nes poras sumažinti gali tik pastovus valymas, o ne konkreti priemonė bet jis mažina porų vaizdą, tad man gerai dienai
apskritai, jei būtų išrasta priemonė, kuri realiai sutraukia poras aš būčiau laiminga
apie serumą po mėnesio būtinai parašysiu, pačiai įdomu ar yra iš jo kokia nors nauda
Gal galėtų kas palyginti, ar panašūs šie kremai Atoderm PP Baume ir Atoderm Creme, naudojant veidui? Turėjau PP Baume - labai patiko, gerai drėkino, maitino, lengvas toks, nelipnus, neriebino veido, pasitepus iškart malonus jausma s odą apgaubdavo galvoju dabar gal išmėginti tą Creme juolab kad 500 ml milžinui akcija dar galioja Eurovaistinėj. Lauksiu nuomonių
keliam temute i virsu...
arteja sauletos dienos,pasidalinkit patirtim su biodermos kremais nuo pavojingu saules spinduliu,misriai odai
arteja sauletos dienos,pasidalinkit patirtim su biodermos kremais nuo pavojingu saules spinduliu,misriai odai
nusipirkau vandenį su pompa ir man nepatinka ta pompa, išsitaško pusė į šonus..
as jau issiauklejau ta pompa, tiesiog uzdejus vatos lapeli pirstus uzdedu ant pompos krastu, nespaudziu pacios vatos, tik krastus tikiuos supratot mano paaiskinima
QUOTE(october' @ 2013 02 07, 15:47)
ar rožinį vandenį pirkot su pompa? nė vienoj aplink Eurovaistinėj Vilniuj nerandu, gal reik į kokią tolimesnę nuvažiuot beje, gal būtų atsiliepimų apie Sensibio AR kremą jautriai odai? nekemša porų? ar pakankamai drėkina? ar tik tas kitas ir ar atlieka tas funkcijas?
Aš turiu Sensibio AR , ja porą savaičių ar daugiau naudoju. Pirkau per šalčius nes baisu kas darės su veidu. Bet kai skaičiau, kad kažkam mažiau veidas rausdavo lauke po jo naudojimo tai man to nebuvo, BET manau dar bent vieną kartosiu pakuotę, nes man labai gerai nuramina odą, ir tikrai greit nuimą raudonumą, man po spuogų likusias dėmes apramina kurios išryškėja nusiprausus, ir galima greitai rodytis viešumoj, nereikia laukti kol nuo veido demes raudonos praeis.