Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(-Chloe- @ 2016 01 21, 21:13)
Hydrabio light puikus  4u.gif

Pritariu, misriai odai tinka. Tik kvapas intensyvus...
Atsakyti
QUOTE(Jokubauskaite @ 2016 01 22, 10:05)
Pritariu, misriai odai tinka. Tik kvapas intensyvus...

kvapo as nepastebiu, t.y. man netrukdo visai. Bet passtebejau, kad sis kremas mano oda visada nuramina, paskaistina, zodziu jau ne viena pakuote esu isigijus. Vis isbandau nauja krema, nes norisi isbandyt kazka naujo, bet visada griztu prie sio kremo 4u.gif
Atsakyti
Koki rekomenduotumete paakiams?
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2016 01 21, 17:43)
Sausai jautriai raustančiai tinka Sensibio linijos kaukė. Labai malonus pojūtis po jos, oda minkšta, švelni, pamaitinta.

http://www.bioderma....s/sensibio/mask

Hydrabio man pasirodė lengvesnė , veidas, nebuvo toks " riebus" po jos lyginant su Sensibio, bet oda nuraminta, atgaivinta, ypač tiktų po saulės vonių.

http://www.bioderma....hydrabio/masque

Jei žiemos sezonui ar išsausėjusiai odai pirkčiau Sensibio kaukę, Hydrabio šiltesniam sezonui rinkčiausi.

...

Kremą patarčiau rinktis taip pat iš Sensibio linijos.

Arba AR arba Light

http://www.bioderma....cts/sensibio/ar
http://www.bioderma..../sensibio/light
Rich manau pavasariui per riebus. Pati esu prie sausiaodžių, tai man Rich tik žiemai...

Aciu 4u.gif
As dabar ziemos metu naudoju Sensibio Rich krema veidui.Tai mano pirmas pirkinys is Biodermos kosmetikos.Oi,ne,meluoju,naudojau is sensibio serijos valomaji vandeni veidui.
Tai jei teisingai supratau,tai pavasariui man tiktu is Sensibio serijos kremukas veidui,tik jau reiktu pirkt light g.gif
Ar vis delto geriau pavasariui is Hydrabio serijos drekinantis veidui tik,light g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luli: 25 sausio 2016 - 19:01
Sveikos,

Turiu tokią problemą. Oda mano mišri, bet ir dehidratavusi (pasak kosmetologės). Naudojau Avene drėkinantį kremuką mišriai odai. Ir nežinau, ar nuo jo, o gal nuo sauso oro, pavasario.. Smakras ir sritys aplink nosį paraudo, pleiskanoja. Paskaičiau, jog yra Biodermos priemonė iš Sensibio serijos. Konkrečiai Sensibio DS+ raminamasis kremas.
Gal yra kas naudojo? Ar tiko?
Šiaip visą laiką galvojau, jog mano oda prie sausesnių, kol kosmetologė nepasakė, jog ji kartu ir mišri ir išsausėjusi.
Bandau surasti sau tinkančią priemonę, tik gaila kad jos tokios nepigios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloshke @ 2016 03 02, 12:05)
Sveikos,

Turiu tokią problemą. Oda mano mišri, bet ir dehidratavusi (pasak kosmetologės). Naudojau Avene drėkinantį kremuką mišriai odai. Ir nežinau, ar nuo jo, o gal nuo sauso oro, pavasario.. Smakras ir sritys aplink nosį paraudo, pleiskanoja. Paskaičiau, jog yra Biodermos priemonė iš Sensibio serijos. Konkrečiai Sensibio DS+ raminamasis kremas.
Šiaip visą laiką galvojau, jog mano oda prie sausesnių, kol kosmetologė nepasakė, jog ji kartu ir mišri ir išsausėjusi.

Dregmei atstatyti panaudokite plius koki hidrolata ir drekinanti seruma.bei gerkite daug vandens
Atsakyti
Sveikos,

Mano oda riebi, bet labai linkusi dehidratuoti, tai suprantu jusu pasimetima. Galiu pasakyti, kad man greiciausias budas atstatyti dregme odoje yra drekinanciu kaukiu naudojimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2016 01 23, 12:29)
Koki rekomenduotumete paakiams?

Man labai patinka jų sensibo kremas-gelis. Nežinau ar jis labai padeda šviesinti i rpanašiai, bet man patinka kaip drėkina, o ir jausmas būna malonus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jūsų nusiskundimas skamba kaip apinosinio-apiburninio dermatito. Man labiau tiko norevos ds kremas mikroemulsija su biodermos ner ka lygint. Naudojau abu. Visokios kaukes ir hidrolatai jums gali tik pabloginti būklę. Kalbu tik iš asmeninės patirties. Čia taip ir medikai rekomendavo man.
Atsakyti
Idomu, kokie atsiliepimai apie naujus 3 Hydrabio kremus?
Papildyta:
Idomu, kokie atsiliepimai apie naujus 3 Hydrabio kremus?
Atsakyti
Ateinu palikti atsiliepimą apie Bioderma prausimosi gelį 4u.gif

Puikus! Vienu kartu švariai nuplauna vsą makiažą (spf kremas, pudra, tušas, eylineris, visos kontūravimo pudros ir pan.). Labai maloni konsitencija, švelnus odai, negraužia akių ir neturi kvapo. Kaina su nuolaida apie 9 eurus. Priekaištų neturiu, džiaugiuosi, kad įsigyjau wub.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos, išbandžiau šįryt Biodermos Mat control. Tepėsi maloniai, negraužė, T zona nebeblizgėjo, bet po kelių minučių pastebėjau, kad mano visas veidas apšerpėtojęs. blink.gif Mano oda mišri, bet žiemą žandai ima sausėti, tai dabar nebežinau ar tą kremą jau mesti lauk ar dar bandyti? Ar kam yra buvusi tokia reakcija į šį ar kitus kremus? Anksčiau man niekad nešerpetodavo oda nuo jokių kremų, nebent koks visai mažas plotelis per didžiausius šalčius. blink.gif Anksčiau esu naudojus Sebium hydra kremą, bet mano nuomone jis kimšo poras, spuogai nenyko ir oda labai blizgėjo nuo jo. Prisiskaičiau gerų atsiliepimų apie Mat control, bet matyt tas šerpetojimas reiškia, kad mano odai jis per stiprus, per daug džiovina ir per mažai drėkina. ax.gif
Atsakyti