Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Shalimar @ 2015 11 15, 18:20)
Nu zinokit niekaip negaliu apsispresti doh.gif Prie Hydrabio serumo kuri krema imti.. Ar melynaji Rich, ar raudona Sensibio AR.. Apie pastaraji zymiai geriau atsiliepia visur, sako sudetis geresne.. Kazin pamaitina pakankamai jis sausa oda, gal kas bandet? g.gif

Rich turiu, jis tikrai rich. o Sensibio AR turiu kelis meginukus. Ziurint kokio sausumo oda, sakyciau ziemai tai tik Rich. Man asmeniskai AR atrodo gana lengvas.
Atsakyti
Nusipirkau AR.. Ziuresiu kaip ten jis man. Svarbu, kad bent nealergizuotu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 11 16, 23:34)
Nusipirkau AR.. Ziuresiu kaip ten jis man. Svarbu, kad bent nealergizuotu doh.gif

bet kuriuo atveju puikus kremas su labai gera sudetim 4u.gif man apskritai Biodermos kremai patinka smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal rekomenduotumėt kokį šampūną iš Biodermos? Nusipirkau prieš kurį laiką žalią Node G Purifying, plaukams linkusiems riebaluotis, bet nuo jo dar greičiau plaukai praranda savo purumą unsure.gif Man reikėtų ploniems greitai besiriebaluojantiems(galvą turiu plauti kasdien) ir dažytiems plaukams(galvos oda riebi, o plaukas sausas). Gal kas ką galėtų rekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti
Pasirodo tinka man tas Sensivio AR.. Gerai tepasi, isigeria ir maitina. Nealergizuoja!! smile.gif
Kazin ar imti i kompanija ju BB krema.. Skaciau, kad nelabai sausai odai tinka.. bet kazin ar yra geras BB ar CC sausai odai doh.gif Kaip jo atspalviai, kaip maskavimas, kas bandet?
Atsakyti
Pastebejau, kad man po Sebium pore refiner naudojimo pridygsta daugiau baltu spuogeliu, t.y. akmenuku doh.gif Nors poros prasivale, visgi sunku jais atsikratyt, tai daugiau nebepirksiu. Beje, buvau skaicius apie toki pasalini priemoniu su rugstimi poveiki.
Atsakyti
O ar naudojo visgi kas nors Sensibio Tolerance+ kremuka?? Labai idomu, ar tiktu misriai odai, ar nera sunkus? Ar tinka pries makiaza naudoti? g.gif
Atsakyti
Ar Bioderma turi veidui kaukyte g.gif
Mane domina,sausai,jautriai veido odai?
Ir koks kremukas tiktu pavasariui,drekinantis,sausai,jautriai veido odai?
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2016 01 21, 12:01)
Ar Bioderma turi veidui kaukyte g.gif
Mane domina,sausai,jautriai veido odai?
Ir koks kremukas tiktu pavasariui,drekinantis,sausai,jautriai veido odai?

Sausai jautriai raustančiai tinka Sensibio linijos kaukė. Labai malonus pojūtis po jos, oda minkšta, švelni, pamaitinta.

http://www.bioderma....s/sensibio/mask

Hydrabio man pasirodė lengvesnė , veidas, nebuvo toks " riebus" po jos lyginant su Sensibio, bet oda nuraminta, atgaivinta, ypač tiktų po saulės vonių.

http://www.bioderma....hydrabio/masque

Jei žiemos sezonui ar išsausėjusiai odai pirkčiau Sensibio kaukę, Hydrabio šiltesniam sezonui rinkčiausi.

...

Kremą patarčiau rinktis taip pat iš Sensibio linijos.

Arba AR arba Light.

http://www.bioderma....cts/sensibio/ar
http://www.bioderma..../sensibio/light

Rich manau pavasariui per riebus. Pati esu prie sausiaodžių, tai man Rich tik žiemai...

Atsakyti
O koki krema veidui naudojate misrios odos savininkes? Mano kakta, smakras, nosis riebesni, siose vietose kartais buna spuogiuku, tad speju, kad reiktu pirkt zaliai baltose pakuotese priemones, skirtas riebiai odai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2016 01 21, 18:44)
O koki krema veidui naudojate misrios odos savininkes? Mano kakta, smakras, nosis riebesni, siose vietose kartais buna spuogiuku, tad speju, kad reiktu pirkt zaliai baltose pakuotese priemones, skirtas riebiai odai?  4u.gif

tikrai taip, riebiai odai yra skirti sebium produktai 4u.gif

Anksciau esu kelis kartus pirkusi hydra, o dabar "damusineju" global, tai panasus man pasirode abu. Tik paakiams naudodavau kitoki kremuka smile.gif

Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2016 01 21, 18:44)
O koki krema veidui naudojate misrios odos savininkes? Mano kakta, smakras, nosis riebesni, siose vietose kartais buna spuogiuku, tad speju, kad reiktu pirkt zaliai baltose pakuotese priemones, skirtas riebiai odai?  4u.gif

Hydrabio light puikus 4u.gif
Atsakyti