Būtų labai puiku, jei kuri galėtų palyginti Hydrabio Light su Sensibio Light, įdomu ar Sensibio kremukas nors kiek sunkesnis nei Hydrabio, nes pastarąjį naudoju vasarą, o jau ieškau kažko šaltesniam orui.
Ar nuo Sebium Hydra niekam nebuvo išbėrę labiau? Neatrandu gerai drėkinančio kremo probleminei odai
gal kas nors bandet matrix serija?kokie atsiliepimai?
Sveiki, mano oda labai sausa, jautri, nuolat islenda sausos demes.. Nusipirkau Hydrabio rich seruma ir negaliu atsidziaugti, pagaliau nebera tu demiu Noriu ir kremuko, ziurinejau hydrabio rich, bet kazko ne patys geriausi atsiliepimai apie ji.. Gal kas bandete? Gal is sensibio geriau imti ka
Bandziau is sensibio ir hydrabio vandenukus tai melynas man labiau patiko
QUOTE(Shalimar @ 2015 09 20, 09:15)
Sveiki, mano oda labai sausa, jautri, nuolat islenda sausos demes.. Nusipirkau Hydrabio rich seruma ir negaliu atsidziaugti, pagaliau nebera tu demiu Noriu ir kremuko, ziurinejau hydrabio rich, bet kazko ne patys geriausi atsiliepimai apie ji.. Gal kas bandete? Gal is sensibio geriau imti ka
as turiu rich, man tai jis patinka, riebesnis, gerai pamatina. aisku tepu pakaitom su light, bet kazkokio kisimo poru nepastebejau. man patinka bioderma, niekad nebuvo jokio sudirgimo nuo sios kosmetikos, atvirksciai, kitos kosmetikos iserzinta oda greitai nuramina, suvienodina spalva
QUOTE(Fimo @ 2015 09 22, 15:16)
Sveikos, iš kokių užsienio puslapių užsisakinėjat biodermos produktus? Kiek girdėjau, gaunas daug pigiau
Www.cocooncenter.co.uk nuo 149 eur siuntimas į LT nemokamas. Jei tokio dydžio krepšelio nesurenkame nemokamam siuntimui kooperuojamės temoje Internetinės parduotuvės be tarpininkų
O as noreciau pasiprasyti atsiliepimu apie Bioderma Sensibio BB krema, ar verta ji bandyti? Kazin misriai odai tiktu? Ar pamaskuoja, nekemsa poru?
QUOTE(Siurpuliukas @ 2015 10 21, 18:11)
O as noreciau pasiprasyti atsiliepimu apie Bioderma Sensibio BB krema, ar verta ji bandyti? Kazin misriai odai tiktu? Ar pamaskuoja, nekemsa poru?
Man netiko, spalva per tamsi. Daugiau atsiliepimų rasite čia:
http://www.kosmetiko...sensibio-ar-bb/
Gal kas išbandėte Biodermos Atoderm linijos prausimosi aliejų?
http://www.cocooncen...iter/25492.html
http://www.cocooncen...iter/25492.html
Nu zinokit niekaip negaliu apsispresti Prie Hydrabio serumo kuri krema imti.. Ar melynaji Rich, ar raudona Sensibio AR.. Apie pastaraji zymiai geriau atsiliepia visur, sako sudetis geresne.. Kazin pamaitina pakankamai jis sausa oda, gal kas bandet?
QUOTE(Shalimar @ 2015 11 15, 18:20)
Nu zinokit niekaip negaliu apsispresti Prie Hydrabio serumo kuri krema imti.. Ar melynaji Rich, ar raudona Sensibio AR.. Apie pastaraji zymiai geriau atsiliepia visur, sako sudetis geresne.. Kazin pamaitina pakankamai jis sausa oda, gal kas bandet?
Man jis gana riebus buvo, toks ne per daug riebalas bet gerai saugo odą ir pudra gerai gula - pats tas žiemai. Kartotinas, bet iš smalsumo vis išbandau kitus..