Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

as pabandymui uzsisakiau BIODERMA PHOTODERMA AKN spf 30 fluidą, turėtų būti lengvesnis, na bus matyt.
Labai įdomu bus isgirst atsiliepima dėl pudros su spf 4u.gif
Atsakyti
Iš Bioderma produkcijos patiko raudonas micelinis AR vanduo ir prausiklis riebiai odai SEBIUM PURIFYING. Pastarąjį jau du kartus pirkau , laukiu nuolaidos imsiu ir trečią biggrin.gif
O Sensibio AR kremas manęs nesužavėjo. BB kremas irgi tik pusę velnio, pamaskavimui tinka, bet visam veidui kažkaip nenatūraliai atrodo...
Atsakyti
as dar galiu Hydrabio serija aptarti
Putos-puikios
Serumas-puikus
Light kremas-vidutiniskas.
Mano oda misri,linkusi I dehidratacija,paberia smakra,bet visai nejautri,sitas kremas light kartais man paerzina oda (ko niekad nebuna nuo serumo)

Ir kaip dauguma naudoju Sensibio vandenuka,man patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabraske @ 2014 12 28, 11:23)
Sveikutes, gal kas patarsite? Ar galima eiti i lauka kai salta pasitepus vien tik sensibio AR ar reikia dar kokio apsauginio nuo salcio? Dar tik kelias dienas tepu rozini vandeni ir sensibio AR kadangi veido oda paraudusi su kapiliarais, misri, matau pagerejima, bet vakare noretusi padrekinti, ka tepti kad nakti butu stiprus drekinimas?

Sveiki, aš nuvalau su miceliniu AR, tada tepu nakčiai tą patį sensibio AR ir tamanų(puiklapių) aliejų ant raudonuojančių vietų, apie 2 savaites jau, matau ryškų gerėjimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 02 26, 14:27)
Ot, per vėlai pamačiau, bet planuoju nusipirkti.
O šiaip toms, kurių veidas su patrūkinėjusiai kapiliarais, padeda Sensibio linija? Numuša raudonį ar nelabai? Suprantu, kad visos problemos jokie kremai neišspręs, bet norisi bent jau sušvelninti padėtį.

Na man padeda, 2 savaites naudoju micelinį sensibio H20 AR, kremą sensibio AR, o nakčiai ant skruostų ir nosies užtepu lašelį mažytį tamanų aliejaus smile.gif
Atsakyti
Gal kuris iš biodermos tiktų kapiliarų mažinimui vaikui ant veido? Nežinau ko imtis, dermatologai sako išaugs, bet man noris padėti kažkuom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2015 04 14, 16:28)
Gal kuris iš biodermos tiktų kapiliarų mažinimui vaikui ant veido? Nežinau ko imtis, dermatologai sako išaugs, bet man noris padėti kažkuom  unsure.gif

As irgi ieskau kremo vaikui kapiliaru stiprinimui. Kiekvienais metais vis daugiau trukineja abiems vaikams unsure.gif Kosmetologe rekomendavo stiprinti kapiliarus, ale kokiu kremu g.gif
Atsakyti
tai gal ne kremais..
Atsakyti
C vitaminas stiprina kapiliarus
Atsakyti
Is Biodermos produktu labiausiai patiko:
1. jau ilgus metus naudoju makiazo valymui Bioderma Sensibio micelini vandeni, man asmeniskai tai geriausias makiazo valymo produktas. odos ir akiu nedirgina. puikus produktas.
2. Kremas Bioderma Sensibio Light, lengvas, greit susigeria, siltuoju metu laiku man puikiai tiko.
3. Kremas Bioderma PO Zinc kremas, riebesnis, tiko saltuoju sezonu, labiau drekina.
4. Bioderma Atoderm kuno kremas, man asmeniskai buvo per riebus, bet kas turi labai sausa kuno oda manau turetu tikti.
5. Prausiklis Atoderm PP gel, naudoju jau trecia karta, patinka. nesausina , nedirgina bet isvalo oda gerai.
Kazkada seniau bandziau Sebium linija:
1. Sebium micelinis vanduo , man asmeniskai dirgino oda, todel akiu makiaza net nebandziau valyti.
2. Sebium veido prausiklis, normalus, odos nesausino. visai patiko.
3. sampunas Bioderma Node DS+ , mano dermatitui nepadejo, sis produktas man netiko.

Mano oda misri, vasara labiau riebesne o ziema sausesne. Taip pat tam tikrais momentais labai problematiska.
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2015 04 14, 16:28)
Gal kuris iš biodermos tiktų kapiliarų mažinimui vaikui ant veido? Nežinau ko imtis, dermatologai sako išaugs, bet man noris padėti kažkuom  unsure.gif

Rutinoskorbinas, tik nežinau ar tinkamas vaikams.
Atsakyti
Gal kuri bandėte Bioderma Sensibio light ir Bioderma Sensibio Tolerance+ ir galite palyginti?
Atsakyti