Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(mr nobody @ 2014 06 04, 14:17)
Sveikos gal kuri galetu palyginti hydrabio h2o su sensibo h2o,skaitau,kad vienoms sensibo sausino oda  doh.gif ,o kaiptik uzsisakiau sensibo h2o isbandyt ir bijau,kad gali man netikti,nors siaip jau 2 buteliukus hydrabio buvau sunaudojus,man jisai lb patiko,gerai sudrekindavo oda..

4u.gif na kagi atejnu pati su palyginimu biggrin.gif ,taigi tikrai sausiaodems gal net misriaodems nesiulau pirktis Sensibo h2o,o tik hydrabio h20,nes kaip ir nuojauta sake,o ji manes neapgavo,man sensibo neitiko,kazkaip juo nuvalius oda,man ji visa tempia,nera to tokio drekinamo,pamaitinimo pojucio kuri turejau su hydrabio schmoll.gif ,kartais vien hydrabio nusivalydavau oda,ir man siltesniais orais pilnai to uztekdavo,jauciau,kad oda lyg ir kremu kartu patepta budavo,nes oda link vasaros kazkiek ldaugiau riebalu isskiria,tai kartais net ir kremo po hydrabio nereikia,o vat sus ensibo viskas doh.gif iskarto noris tept krema,o ir tai jisai nlbj padrekina veido oda po sensibo..Reiks det i isparduotuve dbr ta sensibo,gal kuri susidomes,nes gaila vat taip pavejui metyt nemazus lt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mr nobody: 12 birželio 2014 - 13:24
Prisijungiu prie H2O Sensibio gerbeju.
Veido makiaza, pudra ir net BB krema man nuvalo isties gerai (tiesa, pastarajam reikia neretai 2 vatos gabaleliu). Tik nesuprantu, kaip jums pavyksta siuo vandeniu nuvalyt akiu makiaza ir tusa biggrin.gif Akiu seseliu praktiskai nenaudoju, tai vien tusa man problemiska buna valyt. Nezinau, kiek jus tas blakstienas mirkot ir trinat biggrin.gif
Gal per daug esu ipratusi akis valyt be vatos (pvz., aliejiniais valikliais), tad prie ju ir pasilieku, miceles naudoju tik veidui ir kaklui smile.gif
Atsakyti
tai gal jusu tusas atsparus vandeniui? nes neatsparu nuvalo puikiai, aisku ne sekundes reikalas, bet nereikia nieko trinti, trumpai palaikai - aptirpsta ir svelniai nusivalo.
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2014 06 19, 20:31)
tai gal jusu tusas atsparus vandeniui? nes neatsparu nuvalo puikiai, aisku ne sekundes reikalas, bet nereikia nieko trinti, trumpai palaikai - aptirpsta ir svelniai nusivalo.

Ne, nera waterproof. Tik siaip gan patvarus. Bet ekologiskas aliejinis makiazo pienelis ji puikiai nuvalo.
Matomai, neturiu kantrybes ilgai mirkyti blakstienu su vata biggrin.gif
Atsakyti
Lancome tusa man labai gerai Biodermos vanduo nuvalydavo, o dabar turima Kanebo jau tenka valyti kitomis priemonemis.. smile.gif
Atsakyti
Dermatologe patare nusipirkti prausikli riebiai odai. Problemiskai, smakra beria raudonais spogais, T zona blizga. Nusipirkau, pirmas ispudis"vau" . Labai pagrazejao oda jau po keliu naudojimu. Spuogai dingo, demeles raudoni pasviesejo. Bet vienas dalykas nepatiko -sausina ranku oda. Is karto supratau,kad cia nuo prausiklio, nes issausejo gan greitai po naudojimo. Veido oda nebeblizga,bet bijau,kad paliks irgi sausa,nors ir drekinu kaskart. Tai va. Net nzn ar pasilikti su bioderma ar ieskoti kitu priemoniu doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CarpeDiem: 20 birželio 2014 - 09:04
Gal kas naudojate krema sebium global? Kokie atsilieimai? Ar si kremuka galima naudoti vasara?
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2014 06 21, 21:47)
Gal kas naudojate krema sebium global? Kokie atsilieimai? Ar si kremuka galima naudoti vasara?

Yra atsiliepimas kosmetikosdnr puslapyje: http://www.kosmetiko...-sebium-global/
Atsakyti
QUOTE(CarpeDiem @ 2014 06 20, 10:02)
Dermatologe patare nusipirkti prausikli riebiai odai. Problemiskai, smakra beria raudonais spogais, T zona blizga. Nusipirkau, pirmas ispudis"vau" . Labai pagrazejao oda jau po keliu naudojimu. Spuogai dingo, demeles raudoni pasviesejo. Bet vienas dalykas nepatiko -sausina ranku oda. Is karto supratau,kad cia nuo prausiklio, nes issausejo gan greitai po naudojimo. Veido oda nebeblizga,bet bijau,kad paliks irgi sausa,nors ir drekinu kaskart. Tai va. Net nzn ar pasilikti su bioderma ar ieskoti kitu priemoniu doh.gif  doh.gif

Man jis labai issausino veido oda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2014 06 21, 22:47)

Aš naudojau vieną pakuotę, kai tik atsirado. Ne stebuklingas man jis, bet visai patiko, švelnus malonus kvapas, gerai drėkina, neblizga ant veido, gerai susigeria, tik jokio poveikio spuogams neturėjo man g.gif
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 06 24, 16:22)
Aš naudojau vieną pakuotę, kai tik atsirado. Ne stebuklingas man jis, bet visai patiko, švelnus malonus kvapas, gerai drėkina, neblizga ant veido, gerai susigeria, tik jokio poveikio spuogams neturėjo man  g.gif

O si krena galim naudoti vasara?
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2014 06 24, 21:48)
O si krena galim naudoti vasara?

Siaip kreno veido odai nauduot nepatarciau lotuliukas.gif biggrin.gif ,nebent norite extremaliu pojuciu,o vat krema galite nauduoti drasiai biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mr nobody: 24 birželio 2014 - 22:28