QUOTE(mr nobody @ 2014 06 04, 14:17)
Sveikos gal kuri galetu palyginti hydrabio h2o su sensibo h2o,skaitau,kad vienoms sensibo sausino oda ,o kaiptik uzsisakiau sensibo h2o isbandyt ir bijau,kad gali man netikti,nors siaip jau 2 buteliukus hydrabio buvau sunaudojus,man jisai lb patiko,gerai sudrekindavo oda..
na kagi atejnu pati su palyginimu ,taigi tikrai sausiaodems gal net misriaodems nesiulau pirktis Sensibo h2o,o tik hydrabio h20,nes kaip ir nuojauta sake,o ji manes neapgavo,man sensibo neitiko,kazkaip juo nuvalius oda,man ji visa tempia,nera to tokio drekinamo,pamaitinimo pojucio kuri turejau su hydrabio ,kartais vien hydrabio nusivalydavau oda,ir man siltesniais orais pilnai to uztekdavo,jauciau,kad oda lyg ir kremu kartu patepta budavo,nes oda link vasaros kazkiek ldaugiau riebalu isskiria,tai kartais net ir kremo po hydrabio nereikia,o vat sus ensibo viskas iskarto noris tept krema,o ir tai jisai nlbj padrekina veido oda po sensibo..Reiks det i isparduotuve dbr ta sensibo,gal kuri susidomes,nes gaila vat taip pavejui metyt nemazus lt