Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(liusinda @ 2013 01 14, 17:02)
as kai nesidazau  ax.gif ,tai cia man ilgammmmm.... smile.gif

aš su juo makiažo nesivalau, bet man jis greit senka ax.gif vienam kartui nusivalyti (bet ne makiažui) naudoju du diskelius(arba nusivalau su viena diskelio puse ir iškart antra puse,o dažnai dar diskelį perskyriu pusiau ir su viduriuku dar nusivalau, kad to vendenuko pasitaupytų), nepilu daug, bet ir ne lašiuką, kad sausą diskelį tektų braukyt po veidą, čia gal kiek perdėtai, norisi kuo švariau nusivalyti, bet vistiek nesuprantu, kaip kitom to paties kiekio tiek ilgai užtenka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 14 sausio 2013 - 17:54
QUOTE(meyle @ 2013 01 14, 02:19)
Sveikos,

užsisakiau Biodermos Micelle vandenį, dabar reiktų dar ir kremo. Vandenį ėmiau su rožine pakuote. Mano oda labai jautri, raustanti. Gal patartumėt kremą? 4u.gif

QUOTE(Balalaika. @ 2013 01 14, 13:03)
Sensibio light/rich arba Hydrabio light/rich. Pastarieji gal geriau pavasariui, arba naudoti nakčiai.

Mano oda taip jautri ir raudonuojanti, galvojau ta rausva vandeni isbandyti, o krema Sensibio AR... ar geriau sensibio light? Pasimeciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2013 01 14, 16:43)
ar tiks mic.vanduo  su raudonu dangteliu misriai odai? 4u.gif

tikrai tiks ax.gif mano misri ir naudoju rozini vandenuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2013 01 15, 09:52)
tikrai tiks  ax.gif  mano misri ir naudoju rozini vandenuka  ax.gif

ar bandėt žaliąjį vandenuką ir gal galit palygint ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2013 01 14, 13:03)
Sensibio light/rich arba Hydrabio light/rich. Pastarieji gal geriau pavasariui, arba naudoti nakčiai.

QUOTE(Mintee @ 2013 01 14, 13:43)
Jeigu oda jautri, hydrabio nepatarciau, na, is savo patirties kalbant. Man tai nuo hydrabio kremo visa veida raudonom demem ismuse. O sensibio light naudoju jau antra pakuote, labai patinka.  ax.gif

Ačiū, mergaitės. Nusipirkau Sensibio light kremą.

QUOTE(KreKre @ 2013 01 15, 09:26)
Mano oda taip jautri ir raudonuojanti, galvojau ta rausva vandeni isbandyti, o krema Sensibio AR... ar geriau sensibio light? Pasimeciau  4u.gif

Vaistinėje kaip tik buvo Biodermos atstovė. Ji man patarė taip pat, kaip forumietės. Tad ir nusipirkau Sensibio light. Mano oda tokia pat kaip jūsų.
Papildyta:
Dar būtų šaunu sulaukti atsiliepimų apie Biodermos kūno prausiklius/gelius. Išsityriau, kad esu alergiška tiek cheminiams gaminiams, tiek žolelinės kilmės. Galvoju, kad Bioderma matyt tinkamas pasirinkimas. Tik kaip išsirinkti priemonę prausimuisi? Jų ten ne viena ir ne dvi... Ji man praverstų tiek kaip dušo želė, tiek kaip priemonė depiliacijos metu. Mano kūno oda jautri, vietom sausoka. Gal ką patartumėt? 4u.gif
Atsakyti
Kuris geresnis - Sebium AI ar Sebium Serum? Turiu ir spuogeliu ir inkstiriuku. AI nuo spuogeliu visai patiko, bet noretusi, kad ir demeles pasviesintu, odos spalva palygintu. Bijau, kad serum gal per stiprus bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 01 17, 12:16)
Kuris geresnis - Sebium AI ar Sebium Serum? Turiu ir spuogeliu ir inkstiriuku. AI nuo spuogeliu visai patiko, bet noretusi, kad ir demeles pasviesintu, odos spalva palygintu. Bijau, kad serum gal per stiprus bus  doh.gif

Serum neturetu but stiprus. Pas mane spuogeliu nera, bet karts nuo karto panaudoju profilaktiskai nuo inkstiru. Odos nesausina
Atsakyti
Sveiki, gal patarsite... Renkuosi tarp dvieju kremu: AKN ir AI. Spuogai beveik isnyko, iskyla retai, pavieniai, daugiausiai smilkiniuose, daugiau dabar kamuoja inkstirai, bet vistiek norisi palaikyti normalia odos bukle, kad nekiltu nauji spuogai. Atrodo reiktu rinktis AKN krema, bet pastebejau, kad nemazai kam po jo kaip tik paberdavo, o labiau giriamas AI. Gal tokiai odai vis del rinktis AI? Beja ar siuose kremuose esancios rugstys reguoja su saule? Ir kur dabar galima pigiausiai isigyti Biodermos kremu? Eurovaistineje nuolaidos tik milzinams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaaabriele @ 2013 01 17, 17:46)
Sveiki, gal patarsite... Renkuosi tarp dvieju kremu: AKN ir AI. Spuogai beveik isnyko, iskyla retai, pavieniai, daugiausiai smilkiniuose, daugiau dabar kamuoja inkstirai, bet vistiek norisi palaikyti normalia odos bukle, kad nekiltu nauji spuogai. Atrodo reiktu rinktis AKN krema, bet pastebejau, kad nemazai kam po jo kaip tik paberdavo, o labiau giriamas AI. Gal tokiai odai vis del rinktis AI? Beja ar siuose kremuose esancios rugstys reguoja su saule? Ir kur dabar galima pigiausiai isigyti Biodermos kremu? Eurovaistineje nuolaidos tik milzinams smile.gif

Eurovaistinėse savaitgaliais su kortele -15% visai kosmetikai, taip pat ir kremams. gal kuri patars kur didesnė nuolaidėlė ar akcija, neužmačiau 4u.gif
o dėl saulės, manau reikia privengti g.gif nemanau kad tos rūgštys juose stiprios, bet vistiek yra..
Atsakyti
QUOTE(gaaabriele @ 2013 01 17, 19:46)

Naudojau ir AI ir AKN. Kaip jau rasiau savo atsiliepimus anksciau, nustojus naudoti AI ir pradejus AKN oda pradejo nezmoniskai berti didziausiais giliminiais spuogais, veidas atrode uzsiterses, nesvarus... Galvojau gal cia toks pradinis kremo poveikis, taciau situacija ne kiek nesitaise. Del to vel nusipirkau AI ir viskas po kiek laiko vel susitvarke - dingo spuogai, oda atrode grazesne. Beje, kadangi vistik gaila ismesti AKN krema, nusprendziau ji pabaigti naudoti tepant ant nosies - kur daugiausia inkstiru. Pradejus nakciai AKN tepti tik nosi, greitai pastebejau, kad nosis visa tapo nuseta tokiais baltais vandeningais mazais suogeliais, pasidare grubleta... Net nesupratau, ar cia alergija kokia ar kazkoks valomasis kremo poveikis... Bet vienu zodziu, ismeciau as ji i siuksliadeze ir nebeeksperimentuoju daugiau. Plius kaip kazkas rase, AKN man grauze oda, nieztejo ji uzsitepus.
Kita vertus cia priklausomai nuo kiekvieno odos. Kas vienam padeda, kitam gali visiskai netikti. Bet mano atsiliepimai butu butent tokie. Tikiuosi bent kiek paejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 01 18, 15:39)
Naudojau ir AI ir AKN...

Pilnai sutinku su jumis, drinks_cheers.gif man kaip jau ir anksčiau pasisakiau nuo AKN pradėjo giluminiais spuogais berti, graužė veidą taip pat. Šiuo atveju AI tikrai geresnis už AKN, net jei veido odos nekankina spuogai. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš irgi pasirinkau AI čia pasiskaičiusi, dar naudoju tik kelios dienos, bet morališkai jau esu patenkinta smile.gif Labai tikiuosi rezultatų ir jei ką, parašysiu apie stebuklingą poveikį ir aš. (dar naudoju sebium vandenuką, labai labai jis man thumbup.gif )

Taip pat įsigijau sebium kaukę, tai šiaip ji irgi būtų nieko (ant nosies porų pamačiau, kad tikrai pasivalo veidukas, kai ją sudžiuvusią nutrini), bet kaip ją užtepti normaliai? g.gif Man kažkaip nepatinka, kad gumuliuojasi, džiūna ant pirštų ir, rodos, dar betepant, neina patepti veido normaliai, gaila, kad laboratorijoj sukuria produktus su tokiais trūkumais...

Gal kuri iš jūsų irgi naudojate šią kaukę ir galit pasidalinti patirtimi, kaip geriau padengti ją veidą, kai ji tokia neklusni? Ir šiaip, kaip jums ji? Ar pirkote ir toliau dėl efekto, ar dėl minėto trūkumo šio produkto atsisakėte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo legacy: 19 sausio 2013 - 21:17