Siandien isbandziau ant Sensibio AR BB kremo biria Bare mineral mat pudra deti. Viskas kaip ir gerai, grizau is darbo, o oda vis dar artodo neblogai. Sioks toks blizgejimas yra, bet tikrai daug geriau negu vakar kai i darba isejau pasitepusi tik BB kremu. Dar per savaitgali pasibandysiu ir jeigu viskas OK pirksiu tolmesniam naudojimui.
Gal jau yra bandziusiu Photoderm AR SPF 50? Butu idomu atsiliepimai, nes ziuriu, kad galima alternatyva butu AR BB variantui, tik apsauga didesne.
Aš taip pat naudoju Biodermos produktus. Turiu mišrią, jautrią į raudonavimą linkusią veido odą. Apie du mėnesius naudoju Sensibio AR kremą ir Sensibio H2O AR vandenuką (ryte ir vakare). Raudonis mažesnis kankina, odos nesausina, skruostuose poros mažesnės (prieš tai išsiplėtusios buvo).
Manau jei oda yra probleminė, tai geriau rinktis gydomąją kosmetiką, nei pigią apipintą tik gražiais žodiais.
Manau jei oda yra probleminė, tai geriau rinktis gydomąją kosmetiką, nei pigią apipintą tik gražiais žodiais.
QUOTE(Reese:) @ 2014 05 10, 05:15)
Sveikos merginos,
Gavau meginuka Sensibio AR BB, labai patinka sis kremukas, ir nebezinau ar man pirkt ji, nes nesuprantu beria man veiduka... turbut man sis kremas netinka ;(
Gal kas susidurete, gal cia tokia reakcija ir veliau nebebuna to berimo?
Gavau meginuka Sensibio AR BB, labai patinka sis kremukas, ir nebezinau ar man pirkt ji, nes nesuprantu beria man veiduka... turbut man sis kremas netinka ;(
Gal kas susidurete, gal cia tokia reakcija ir veliau nebebuna to berimo?
kur gavot meginuka? as kiek ziirejau, tai eurovaistinese tik testeriai, reiks prasyt itariu, kad ipiltu pameginimui.
O as jei dar gaunu meginuku tai tik "Megoje"Benu vaistineje.Ir tai ziurint kokia konsultante pasitaikys.Nes viena mergaite yra tikrai sauni ir papasakoja ir meginuku jai negaila.Viena diena ji mane apdalino meginukais ir tikrai maciau,kad stalciuje ju yra.Paskambinau draugei,sakau yra meginuku.Ji nuvaziavo po pietu ir buvo kita konsultante,tai vos isprase megineliu
koki krema rekomenduotumete uzsikimsusioms poroms?
QUOTE(LoveIt @ 2014 05 16, 22:30)
koki krema rekomenduotumete uzsikimsusioms poroms?
Sebium AKN tik kiek pamenu ji tik vakare galima naudoti ,nes su rugstimis.
QUOTE(Dwin @ 2014 05 26, 14:37)
Kur siuo metu akcija siai kosmetikai?
čia lyginant su kainomis mūsų parduotuvėse, visada akcijos:
http://www.cocooncen...s/bioderma.html
surinkus tam tikrą sumą siunčia nemokamai (per5-6 dienas)