Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(doreme @ 2014 04 16, 21:36)
Siandien buvau Akropolyje Eurovaistineje. Nuejau tiesiai pas Biodermos konsultante ir paprasiau Sensibio AR BB meginio. Is pradziu pasiule pabandyti vietoje, bet kai atsisakiau ir paaiskinau, kad testavima suprantu kitaip (ne ant rankos, o ant svaraus veido) istrauke meginuka be kalbu.
Siaip keistas man ju poziuris i klienta. Kelis karus bunant uzsienyje, uzteko pasidometi Sensibio naujais produktais, konsultante pasiule testeriu po kelis ir  tik po savaites testavimo rekomendavo pirkti yprasta pakuote. LT susidare vaizdas, kad norima parduoti kuo daugiau, o ar tiks, ar ne, cia jau ne ju bedos.

Oooo taip, kaip pirstu i aki. " Pasibandyk" ant rankos....cia tai is viso nesamone. Pacios tuos meginukus sunaudoja, todel ir nenori duoti. Suprasciau kai perki koki krema uz 5 lt, bet kai Bioderma kainuoja ne 5 lt, tai tada norisi rimtai pabandyti ir ne ant rankos
Atsakyti
Pasidžiaugsiu daugelio jau išgirtu ir aptartu Bioderma Sensibio. Kol kas tobuliausias valomasis vanduo, kokį tik teko bandyti ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ammba @ 2014 04 17, 12:55)
Pasidžiaugsiu daugelio jau išgirtu ir aptartu Bioderma Sensibio. Kol kas tobuliausias valomasis vanduo, kokį tik teko bandyti  ax.gif

user posted image

man tai jis sausina oda
Atsakyti
QUOTE(Blacbery @ 2014 04 17, 14:39)
man tai jis sausina oda

toks yra mėlynas dar, skirtas sausai odai
Atsakyti
QUOTE(MissCoffee @ 2014 04 16, 20:07)
rasiau ir as kazkada, taip pat zadejo atsiusti, bet neatsiunte smile.gif

siandien gavau, ryt ismeginsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_audra @ 2014 04 17, 10:05)
doreme, lauksim atsiliepimų smile.gif Man irgi knieti pabandyti,bet neseniai nusipirkau Noreva Actipur,tai kol kas susilaikau nuo Biodermos BB. Tik kas mane "užkabino", kad biodermos su SPF, o Actpur-be g.gif

Siandien isbandziau naujaji Sensinio AR BB krema. Pirmas ispudis neblogas, tepesi gana lengvai, pasiskirste ant veido tolygiai. Siaip esu tamsesnio gymio, tai spalva man prisitaike puikiai. Pats kremas pasirode tamsokas, todel kaip jis atrodytu ant sviesiaodes sunku pasakyti. Ant veido iki pietu blizgesio nebuvo, bet po pietu oda jau pradejo blizget. Rytoj pabandysiu dar ant virsaus Bare mineral mat pudra uzdeti,gal pavyks blizgejimo isvengti. Anksciau su sia pudra blizgejimo problema isspresdavau gana lengvai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doreme: 17 balandžio 2014 - 21:00
QUOTE(doreme @ 2014 04 17, 22:55)
Siandien isbandziau naujaji Sensinio AR BB krema. Pirmas ispudis neblogas, tepesi gana lengvai, pasiskirste ant veido tolygiai. Siaip esu tamsesnio gymio, tai spalva man prisitaike puikiai. Pats kremas pasirode tamsokas, todel kaip jis atrodytu ant sviesiaodes sunku pasakyti. Ant veido iki pietu blizgesio nebuvo, bet po pietu oda jau pradejo blizget. Rytoj pabandysiu dar ant virsaus Bare mineral mat pudra uzdeti,gal pavyks blizgejimo isvengti. Anksciau su sia pudra blizgejimo problema isspresdavau gana lengvai.

Ačiū smile.gif ech, aš šviesoka esu, tai gali būti per tamsus. Na, bet vasarą gal ir nieko. Reiks pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doreme @ 2014 04 17, 21:55)

Aš prieš tepdama AR BB, problematiškas vietas padengiu Sébium Pore Refiner thumbup.gif tada visai dienai, jokio blizgesio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 04 09, 21:00)
Ačiū  4u.gif  Neprašiau mėginukų tiesiogiai, bet užklausiau ar tokių būna ir jei būna, kur ieškot  blush2.gif

Aš irgi jau gavau mėginuką bigsmile.gif thumbup.gif Ir visai nemažą, net 5 ml thumbup.gif Taigi sau ramiai išbandysiu rolleyes.gif

Šaunuoliai Bioderma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 04 18, 12:41)
Aš irgi jau gavau mėginuką  bigsmile.gif  thumbup.gif  Ir visai nemažą, net 5 ml  thumbup.gif  Taigi sau ramiai išbandysiu  rolleyes.gif

Šaunuoliai Bioderma  thumbup.gif

O kur cia uzklausti? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(greeny1231 @ 2014 04 18, 13:58)
O kur cia uzklausti?  biggrin.gif  blush2.gif

Vieną puslapį atgal paskaitykit.
Atsakyti
Na išmėginau ir aš šiandien BB smile.gif man patiko, nors mažai tokių ir esu bandžiusi. Pvz. Garbier BB išmečiau, o šis malonus. Tepatintis kilo įtarimas, kad kremo tūbelė turėtų gana greitai susinaudoti, bet produktas tikrai patiko. Aš taip pat tamsiaplaukė, tamsokio gymio, tai atrodė tarsi lengvą krempudrą bučiau užsitepusi, spalvos pakako, bet neapsunkino, taip pat naudojau šiek tiek birios Clinique pudros, tai to blizgesio neteko pajusti smile.gif labai patiko, kad kremas be specifinių kvapų, bet manau nepatiks toms, kurios tikisi maskavimo. Kadangi mano veidas linkęs į paraudimą, oda mišri, tai trūkumus dengia tik sąlyginai. Bet manau pirksiu kremą pabaigusi dabartinį Biodermos, nes vasarai norėsis lengvesnio produkto nei krempudros smile.gif na ir Sensibio liniją iki šiol tikrai nenuvylė. Sensibio vanduo, Light kremas visada gelbsti situaciją, jeigu panaudoju netinkantį kremą
Atsakyti