QUOTE(doreme @ 2014 04 16, 21:36)
Siandien buvau Akropolyje Eurovaistineje. Nuejau tiesiai pas Biodermos konsultante ir paprasiau Sensibio AR BB meginio. Is pradziu pasiule pabandyti vietoje, bet kai atsisakiau ir paaiskinau, kad testavima suprantu kitaip (ne ant rankos, o ant svaraus veido) istrauke meginuka be kalbu.
Siaip keistas man ju poziuris i klienta. Kelis karus bunant uzsienyje, uzteko pasidometi Sensibio naujais produktais, konsultante pasiule testeriu po kelis ir tik po savaites testavimo rekomendavo pirkti yprasta pakuote. LT susidare vaizdas, kad norima parduoti kuo daugiau, o ar tiks, ar ne, cia jau ne ju bedos.
Siaip keistas man ju poziuris i klienta. Kelis karus bunant uzsienyje, uzteko pasidometi Sensibio naujais produktais, konsultante pasiule testeriu po kelis ir tik po savaites testavimo rekomendavo pirkti yprasta pakuote. LT susidare vaizdas, kad norima parduoti kuo daugiau, o ar tiks, ar ne, cia jau ne ju bedos.
Oooo taip, kaip pirstu i aki. " Pasibandyk" ant rankos....cia tai is viso nesamone. Pacios tuos meginukus sunaudoja, todel ir nenori duoti. Suprasciau kai perki koki krema uz 5 lt, bet kai Bioderma kainuoja ne 5 lt, tai tada norisi rimtai pabandyti ir ne ant rankos