Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Dwin @ 2013 10 30, 12:06)
Mirusi temuke g.gif:

Ar galita pasakyti tos kurios naudojo Sebium Global, ar pradzioje naudojimo nepradėjo "lysti" inkstirai lauk?

sunaudojau jau ir jokio poveikio neastebejau-nei gero, nei blogo, tiesiog jokio, todel manau, kad priemone nekartotina blush2.gif netgi toks jausmas, kad kazkiek kimso oda, gal cia tas vadonamas inkstiru lindimas, bet kad po to oda butu tapus svaresne, tai kazkaip ne schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kutikuti @ 2013 10 30, 11:29)
sunaudojau jau ir jokio poveikio neastebejau-nei gero, nei blogo, tiesiog jokio, todel manau, kad priemone nekartotina blush2.gif  netgi toks jausmas, kad kazkiek kimso oda, gal cia tas vadonamas inkstiru lindimas, bet kad po to oda butu tapus svaresne, tai kazkaip ne schmoll.gif  blush2.gif

gal dabar bandysite AI ar AKN? 4u.gif
Atsakyti
Noreciau konsultacijos merginu naudojanciu Biodermus Sebium serijos kosmetika.

Mano oda misri/riebi, bet tuo paciu metu ir praradusi dregme (ypac po karstos vasaros saules), noriu naudoti Sebium hydra kremuka kiekvienai diena ir vakarui Sebium AKN, bet taip pat galvoju profilaktiskai nusipirkti ir Sebium Masque, kuria dar papildomai padrekinciau oda viena karta per savaite. Kaip manote ar nebus per daug? ar reikalinga ta kauke?
Beje gal kas nors naudojote ja, kaip jums poveikis?
Atsakyti
QUOTE(Naome @ 2013 11 10, 15:18)

Mano oda misri/riebi, bet tuo paciu metu ir praradusi dregme (ypac po karstos vasaros saules), noriu naudoti Sebium hydra kremuka kiekvienai diena ir vakarui Sebium AKN, bet taip pat galvoju profilaktiskai nusipirkti ir Sebium Masque, kuria dar papildomai padrekinciau oda viena karta per savaite. Kaip manote ar nebus per daug? ar reikalinga ta kauke?

Kitu priemoniu nenaudojus, tai tik del hydra galiu rasyt. Man tai niekalas visiskas. Kaip tik baigineju, bet tepu tik nakciai, nes drekinimo is jo mazai, o veidas moment susiriebaluoja pasitepus. Zodziu gaila kiekvieno cento, sumoketo uz si krema.
Atsakyti
sebium masque tikrai nedrekins odeles ji reguliuoja riebalu issiskyrima ir valo oda smile.gif
Atsakyti
Aš esu sunaudojus 2 Hydra pakuotes, o trečia jau atidaviau. Nėbuvo jis toks blogis, kai oda buvo labai dehidratuota tai jis tikrai tiko ir patiko, bet... kai oda susinormalizavo tai jis tapo tikrais taukais, dieną jau visai nebenaudojamas, o po nakties irgi atsikeldavau aptekus riebalais. Manau jei ieškoma kažko kasdienai padrėkint odai tai nesirinkčiau šio. Aš jį pakeičiau Norevos detoksikuojančiu naktiniu kremu, kurį kolkas naudoju ir dieną, patinka drėkinimas, nors blizgesiukas lenda kažkiek dienai įpusėjus, bet tik užsitepus nesimato jokio riebalo kaip kad su Hydra buvo.
Atsakyti
QUOTE(Naome @ 2013 11 10, 16:18)

Aš parašysiu dėl hydra kremo. Jį nebent vakarais naudoti, nes palieka riebalą. Aš taip ir darydavau, tai sunaudojau, bet antrą kartą nepirkčiau, nes ir drėkinimo man trūko žiemą. Tada Sebium AKN galit dieną tepti. ax.gif
Atsakyti
Esu tikrai pasimetusi dabar, nes net zinau, kaip istikruju atrasti ta geriausiai tinkama krema verysad.gif Norisi ir tuos bjauriuosius inkstirus panaikinti ir per daug riebios odos netureti, bet kartu ir ja sudrekinti, kad netrauktu.

Zodziu pilnas komplektas, o ka daryti net nezinau g.gif verysad.gif
Atsakyti
man su hydra irgi tas pats- laaaabai greit riebaluojasi oda.. dabar kaip ir normali, bet ziema kai nuo radiatoriu issauses tikiuosi tiks, gaila mest lauk butu sad.gif
Atsakyti
Aš iš eilės sunaudojus du hydra kremus bandau atrasti kažką kito, nes rytui tepti jį būdavo neįmanoma, visas makiažas nusirutuliodavo, o pasitepus nakčiai atsikelti su riebaluotu veidu irgi būdavo ne kas... unsure.gif
Atsakyti
Dabar eurovaistinej Biodermai akcija galioja-perki 3 - moki uz 2 (pigiausia - nemokamai)
Atsakyti
Pradejau naudoti Sebium linija veidukui - prausikli, vandenuka ir global kremuka ax.gif Juos man rekomendavo Biodermos atstovai. Ziuresim kaip rezultatai bus su mano skausmingais spuogais g.gif

Gal kas galit paakių kremuką pakomentuot? Kokia maždaug kaina jo? Ar neriebus, gerai susigeria?
Atsakyti