Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(JelenaF @ 2013 09 13, 08:32)
4u.gif bet kodel 2 kremas ir taip luzta  ir butent Bioderma  g.gif viena reikejo ismesti nes truku kelionejeir begdavo pro sona  ir praktiskai pilnas buvo  doh.gif Ir dar pirma ir antra krema uzsakynejau is Bioderma namu. Gal reikia jiems parasyti  g.gif

Rašykit, nusiųskit nuotraukas, turėtų atsiųst naują pakuotę. Man buvo viena nekokia situacija su jų kremu ir atsiuntė naują 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 09 13, 14:10)
Rašykit, nusiųskit nuotraukas, turėtų atsiųst naują pakuotę. Man buvo viena nekokia situacija su jų kremu ir atsiuntė naują 4u.gif

parasiau ryte laiska ir nuotraukas nusiunciau dar atsakymo negavau ax.gif o kas jums su kremu buvo ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2013 09 13, 13:55)
parasiau ryte laiska ir nuotraukas nusiunciau dar atsakymo negavau  ax.gif o kas jums su kremu buvo ? 4u.gif

Man buvo, kad atsiuntė iš Biodermos namų kremą su keliais mėnesiais iki galiojimo pabaigos, visoje suglamžtoje/apiplyšusioje dėžutėje ir su estiškais užrašais ant lipduko. Parašiau, kad tikrai nespėsiu sunaudoti ir man gėda būtų tokį siųsti klientui blush2.gif Dabar manau, kad pasikarščiavau, bet buvo gaila pinigų, o ir jie konfliktą išsprendė taikiai smile.gif Tai jūsų atveju manau turėtų panašiai būti, praneškit kaip sekėsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 09 13, 19:09)
Man buvo, kad atsiuntė iš Biodermos namų kremą su keliais mėnesiais iki galiojimo pabaigos, visoje suglamžtoje/apiplyšusioje dėžutėje ir su estiškais užrašais ant lipduko. Parašiau, kad tikrai nespėsiu sunaudoti ir man gėda būtų tokį siųsti klientui blush2.gif Dabar manau, kad pasikarščiavau, bet buvo gaila pinigų, o ir jie konfliktą išsprendė taikiai smile.gif Tai jūsų atveju manau turėtų panašiai būti, praneškit kaip sekėsi 4u.gif

blink.gif ogo as kiek is ten pirkau nen galiuojimo netikrinau g.gif manau viskas bus gerai gal pirmadieni atsakys, gal laiko neturi siandien neatrase g.gif bet kai uzsakyma dariau paprasiau kad idetu Hydrabio H2O tai parase kad idejo. Jau laukiu nesulaukiu noriu isbandyti Hydrabio Mousse ir Sebium Global bigsmile.gif

P.S gal kas bande Hydrabio Mousse ar patiko kokie atsiliepimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JelenaF: 13 rugsėjo 2013 - 17:59
QUOTE(JelenaF @ 2013 09 13, 18:57)
blink.gif ogo as kiek is ten pirkau nen galiuojimo netikrinau  g.gif manau viskas bus gerai gal pirmadieni atsakys, gal laiko neturi siandien neatrase  g.gif bet kai uzsakyma dariau paprasiau kad idetu Hydrabio H2O tai parase kad idejo. Jau laukiu nesulaukiu noriu isbandyti Hydrabio Mousse ir Sebium Global  bigsmile.gif

P.S gal kas bande Hydrabio Mousse ar patiko kokie atsiliepimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O kaip Jus pas juos perkate? As rašiau, bet sakė tik išrinktieji gali būti klubo nariais sad.gif
Atsakyti
Norejau paklausti ar yra kokia tarpininke uzsakanti is http://www.pharmashopdiscount.com/ labai noreciau uzsisakyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluteaaa @ 2013 09 15, 17:34)

Jei rasit ir man brūkštelkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alion@ @ 2013 09 13, 20:21)
O kaip Jus pas juos perkate? As rašiau, bet sakė tik išrinktieji gali būti klubo nariais sad.gif

daug laisku rasiau su iv klausymais apie kosmetika, o paskui jie man atsiunte kad galiu buti ju klubo nare thumbup.gif pabandykit gal ir jums pavyks ax.gif

Atsakyti
Gal kas žinot kokia Sebium Global kaina vaistinėse? Ir kur dabar jį geriausia kaina nusipirkti blush2.gif
Atsakyti
Astulkinas uzsakineja is Prancuzijos.

QUOTE(sauluteaaa @ 2013 09 15, 17:34)
Norejau paklausti ar yra kokia tarpininke uzsakanti is http://www.pharmashopdiscount.com/ labai noreciau uzsisakyti. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2013 09 17, 16:45)
Gal kas žinot kokia Sebium Global kaina vaistinėse? Ir kur dabar jį geriausia kaina nusipirkti  blush2.gif

Apie 45 lt
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2013 09 18, 23:54)
Apie 45 lt

Man atrodo jis tikrai virs 50 lt kainuoja g.gif Bioderma Sebium produktams Eurovaistineje visa rugseji nuolaida 20 proc 4u.gif
Atsakyti