Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(JelenaF @ 2013 09 06, 00:01)
Galvojau isigyti Sebium Global bet ziuriu nelabai atsilepimai  g.gif naudoju AKN, AI ir Hydra vaistininke pasake Global tai jau stebuklas  bigsmile.gif  Gal daugiau naudojanciu yra? Ar vertas jis tu pinigu ?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš naudoju smile.gif Nebendžiau nei AKN nei Al, bet global man patiko, nors didelių bėdų dėl veido neturėjau, tik paberdavo mažais spuogeliais.. Problemą lyg ir išsprendė, bet kai sunaudosiu pirksiu iš Norevos pabandyti. Mano darbas šiek tiek susijęs su kosmetika, tai iš klientų geresni atsiliepimai apie Norevos liniją spuogams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meddeina @ 2013 09 06, 10:24)
Aš naudoju smile.gif Nebendžiau nei AKN nei Al, bet global man patiko, nors didelių bėdų dėl veido neturėjau, tik paberdavo mažais spuogeliais.. Problemą lyg ir  išsprendė, bet kai sunaudosiu pirksiu iš Norevos pabandyti. Mano darbas šiek tiek susijęs su kosmetika, tai iš klientų geresni atsiliepimai apie Norevos liniją spuogams ax.gif

Rašiau į bioderma paklausti dėl odos priežiūros, tai man būtent Global rekomendavo išbandyti mišriai odai su giluminiais skaudančiais spuogais ax.gif
Jei kas norėtų perleisti pigiau nei vaistinėj lauksiu žinutės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No_Angel*: 06 rugsėjo 2013 - 17:20
Kas čia per Global serija? g.gif esu naudojus AKN, tai deja teko išmesti, nes kaskart patepus būdavo graužimas ir raudonavimas, oda nepriprato unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2013 09 08, 23:47)
Kas čia per Global serija? g.gif esu naudojus AKN, tai deja teko išmesti, nes kaskart patepus būdavo graužimas ir raudonavimas, oda nepriprato unsure.gif

Apie Global ax.gif
NAUJIENA!

Sébium Global - unikalus, naujos kartos produktas, išmaniai veikiantis visas žinomas spuogų atsiradimo priežastis ir simptomus.

• Veikia į visų tipų spuogus ir inkštirus.

• Atkuria odos riebalų (sebumo) kokybę artimą sveikai odai. Ir taip sumažina spuogų bei inkštirų kiekį dėl naujausiais moksliniais atradimais grįsto unikalus patentuoto Bakuchiol ir Fluidactiv® komplekso.

• Sumažina perteklinę odos riebalų (sebumo) gamybą
Cinko gliukonatas 3%.

• Ramina ir mažina uždegimą
Cinko gliukonatas 3% ir enoksolonas.

• Lygina odą, darydamas ją švelnią ir švarią. Oda atgauna savo natūralią pusiausvyrą
AHA esterių (10%), citrinų rūgšties (5%) ir citrinų rūgšties (2%) kombinacija.

• Užtikrina ilgalaikį drėkinimą (8 valandoms)
Glicerinas ir AHA esteriai (10%).

• Neužkemšantis porų, lengvos, neriebios tekstūros.

• Hipoalerginis.

• Sébium Global yra nepriekaištingai toleruojamas.
Atsakyti
O kaip Bioderma kūno kremas? Tas kur su pompele ir kurio didelė pakuotė. Kaip jo drėkinimas? Ar vertas savo kainos? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuomone84: 09 rugsėjo 2013 - 00:28
QUOTE(nuomone84 @ 2013 09 09, 01:27)
O kaip Bioderma kūno kremas? Tas kur su pompele ir kurio didelė pakuotė. Kaip jo drėkinimas? Ar vertas savo kainos? 4u.gif

Aš jau maždaug mėnuo kaip naudoju Atoderm PP Baume ir esu labai patenkinta, todėl nusipirkau dar atsargai didžiulės talpos pakuote su pompele, nes rugsėjo mėnesį "Eurovaistinėje" milžinų dienos thumbup.gif Mano oda labai sausa, itin sausos blauzdos, visada būdavo net sutrūkinėjus oda nuo sausumo ir ko tik aš nebandžius per tiek metų, bet vistiek būdavo vakare pasitepi kremu ar kūno sviestu blauzdas , o ryte oda baisi. Susiviliojau Atoderm PP Baume kremuku, nes skirtas net atopinei odai, ramina niežulį, kuris atsiranda nuo sausumo ir esu labai patenkinta, nes jaučiuosi atradus, tai ko ilgai ieškojau. Kremukas patogioje pakuotėje, patogu, kad su pompele, labai gerai susigeria, kas man yra didžiulis pliusas, nes nekenčiu, kai po kremo lieka lipni plėvelė, yra visiškai bekvapis (na man gal ir norėtusi kokio skanaus kvapo, bet kas nemėgsta intensyvių kvapų ar ypač naudojant kremą vaikams ir kūdikiams, tai čia tik pliusas) ir puikiai sudrėkina odą wub.gif Kaina, ypač dabar per nuolaidas, sakyčiau visiškai normalu, atsižvelgiant į kiekį bei kokybę.

Jau geri metai laiko kai apskritai atradau Biodermos produkciją ir nuo to laiko tiesiog įsimėlyjau šią liniją, nes kiek esu išbandžiusi produktų, tai dar nebuvo nė vieno, kuris netiktų ar nuviltų. Veido priežiūrai nepamainomas Hydrabio arba Sensibio miceliarinis vanduo, kiekvieną vakarą papildomai naudoju Hydrabio Mousse prausimosi putas, Hydrabio serumas mano metų atradimas, tiesiog nuostabus produktas, Hydrabio Light kremukas vasarą atliko savo darbą, žiemai bandysiu Hydrabio Rich, na o prieš makiažą visada naudoju Sebium Pore Refiner, kuris taip pat puikiai atlieka savo darbą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2013 09 09, 17:14)
Jau geri metai laiko kai apskritai atradau Biodermos produkciją ir nuo to laiko tiesiog įsimėlyjau šią liniją, nes kiek esu išbandžiusi produktų, tai dar nebuvo nė vieno, kuris netiktų ar nuviltų wub.gif

Visiškai sutinku, man taip pat buvo metų atradimas Bioderma, nes oda labai sausa ir alergiška. Stebuklus daro šis kremas wub.gif
Atsakyti
Noriu paklausti ar kam nors buvo taip, kad kremas bega pro sona g.gif
user posted image
man jau atras kremas taip luzo Sebium Hydra dabar ziuriu tas, pirkau vienu metu gal koks brokas g.gif Naudoju tvarkingau dar niekada taip nebuvo doh.gif ir ka dabar daryti ??? Ir niekur krema negaliu paimti nes viskas bega verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2013 09 09, 16:14)
Aš jau maždaug mėnuo kaip naudoju Atoderm PP Baume ir esu labai patenkinta, todėl nusipirkau dar atsargai didžiulės talpos pakuote su pompele, nes rugsėjo mėnesį "Eurovaistinėje" milžinų dienos  thumbup.gif Mano oda labai sausa, itin sausos blauzdos, visada būdavo net sutrūkinėjus oda nuo sausumo ir ko tik aš nebandžius per tiek metų, bet vistiek būdavo vakare pasitepi kremu ar kūno sviestu blauzdas , o ryte oda baisi. Susiviliojau Atoderm PP Baume kremuku, nes skirtas net atopinei odai, ramina niežulį, kuris atsiranda nuo sausumo ir esu labai patenkinta, nes jaučiuosi atradus, tai ko ilgai ieškojau. Kremukas patogioje pakuotėje, patogu, kad su pompele, labai gerai susigeria, kas man yra didžiulis pliusas, nes nekenčiu, kai po kremo lieka lipni plėvelė, yra visiškai bekvapis (na man gal ir norėtusi kokio skanaus kvapo, bet kas nemėgsta intensyvių kvapų ar ypač naudojant kremą vaikams ir kūdikiams, tai čia tik pliusas) ir puikiai sudrėkina odą  wub.gif Kaina, ypač dabar per nuolaidas, sakyčiau visiškai normalu, atsižvelgiant į kiekį bei kokybę.

Jau geri metai laiko kai apskritai atradau Biodermos produkciją ir nuo to laiko tiesiog įsimėlyjau šią liniją, nes kiek esu išbandžiusi produktų, tai dar nebuvo nė vieno, kuris netiktų ar nuviltų. Veido priežiūrai nepamainomas Hydrabio arba Sensibio miceliarinis vanduo, kiekvieną vakarą papildomai naudoju Hydrabio Mousse prausimosi putas, Hydrabio serumas mano metų atradimas, tiesiog nuostabus produktas, Hydrabio Light kremukas vasarą atliko savo darbą, žiemai bandysiu Hydrabio Rich, na o prieš makiažą visada naudoju Sebium Pore Refiner, kuris taip pat puikiai atlieka savo darbą wub.gif

Dėkoju už tokį išsamų atsakymą. 4u.gif
Gal pamenat kiek mokėjot už tą didelę pakuotę akcijos metu? blush2.gif
Atsakyti
Jelenaf, man buvo su kazkuriuo kremu taip smile.gif nieko, sunaudojau. Nelaikydavau stacio kol daug produkto buvo, nes tada tikrai labai bega per ta itrukima. Bet jei gulscia tubele, tai viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nuomone84 @ 2013 09 12, 23:11)
Gal pamenat kiek mokėjot už tą didelę pakuotę akcijos metu?  blush2.gif

Ne manes klauset, bet vakar pirkau, mokejau 65 lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 09 13, 00:15)
Jelenaf, man buvo su kazkuriuo kremu taip smile.gif nieko, sunaudojau. Nelaikydavau stacio kol daug produkto buvo, nes tada tikrai labai bega per ta itrukima. Bet jei gulscia tubele, tai viskas ok smile.gif

4u.gif bet kodel 2 kremas ir taip luzta ir butent Bioderma g.gif viena reikejo ismesti nes truku kelionejeir begdavo pro sona ir praktiskai pilnas buvo doh.gif Ir dar pirma ir antra krema uzsakynejau is Bioderma namu. Gal reikia jiems parasyti g.gif
Atsakyti