QUOTE(nuomone84 @ 2013 09 09, 01:27)
O kaip Bioderma kūno kremas? Tas kur su pompele ir kurio didelė pakuotė. Kaip jo drėkinimas? Ar vertas savo kainos?
Aš jau maždaug mėnuo kaip naudoju Atoderm PP Baume ir esu labai patenkinta, todėl nusipirkau dar atsargai didžiulės talpos pakuote su pompele, nes rugsėjo mėnesį "Eurovaistinėje" milžinų dienos
Mano oda labai sausa, itin sausos blauzdos, visada būdavo net sutrūkinėjus oda nuo sausumo ir ko tik aš nebandžius per tiek metų, bet vistiek būdavo vakare pasitepi kremu ar kūno sviestu blauzdas , o ryte oda baisi. Susiviliojau Atoderm PP Baume kremuku, nes skirtas net atopinei odai, ramina niežulį, kuris atsiranda nuo sausumo ir esu labai patenkinta, nes jaučiuosi atradus, tai ko ilgai ieškojau. Kremukas patogioje pakuotėje, patogu, kad su pompele, labai gerai susigeria, kas man yra didžiulis pliusas, nes nekenčiu, kai po kremo lieka lipni plėvelė, yra visiškai bekvapis (na man gal ir norėtusi kokio skanaus kvapo, bet kas nemėgsta intensyvių kvapų ar ypač naudojant kremą vaikams ir kūdikiams, tai čia tik pliusas) ir puikiai sudrėkina odą
Kaina, ypač dabar per nuolaidas, sakyčiau visiškai normalu, atsižvelgiant į kiekį bei kokybę.
Jau geri metai laiko kai apskritai atradau Biodermos produkciją ir nuo to laiko tiesiog įsimėlyjau šią liniją, nes kiek esu išbandžiusi produktų, tai dar nebuvo nė vieno, kuris netiktų ar nuviltų. Veido priežiūrai nepamainomas Hydrabio arba Sensibio miceliarinis vanduo, kiekvieną vakarą papildomai naudoju Hydrabio Mousse prausimosi putas, Hydrabio serumas mano metų atradimas, tiesiog nuostabus produktas, Hydrabio Light kremukas vasarą atliko savo darbą, žiemai bandysiu Hydrabio Rich, na o prieš makiažą visada naudoju Sebium Pore Refiner, kuris taip pat puikiai atlieka savo darbą