Gal kuri sausaode naudoja ir gali pakomentuoti:
Hydrabio Mousse
Mano mažius atopinukas, tai emoliantų išbandžiau tikrai ne vieną. Galiu palyginti Bioderma Atoderm PP Baume ir Essex plius kremą. Galiu pasakyti, kad jie kokybės prame man identiški. Essexas gal labiau lipnesnis ir tinkamas šaltesniam sezonui, o Bioderma - šiltesniam.
Kas dėl ekonomiškumo tai dar čia klausimas essexo iš užsienio siųstis neradau. Lietuvoje internetinėse vaistinėse 100 ml Essex plius pakuotę galima įsigyti už 16-18 litų. Bioderma Atoderm PP Baume siunčiausi iš Prancūzijos per tarpininkę. 500 ml pakuotė kainavo 75,34 litų. taigi 100 ml kaina 15 litų ) Aišku, jei lyginsim abiejų kaina Lietuvoje, tai gal Essexas ir ekonomiškas atrodo:))) kokybes prasme, kaip jau minėjau, man jie vienodi.
Štai šitą turiu.
Na aš paklausiau, kuris geresnis. Leido suprast, kad essex biodermai neprilygsta
[/quote]
Kas dėl ekonomiškumo tai dar čia klausimas essexo iš užsienio siųstis neradau. Lietuvoje internetinėse vaistinėse 100 ml Essex plius pakuotę galima įsigyti už 16-18 litų. Bioderma Atoderm PP Baume siunčiausi iš Prancūzijos per tarpininkę. 500 ml pakuotė kainavo 75,34 litų. taigi 100 ml kaina 15 litų ) Aišku, jei lyginsim abiejų kaina Lietuvoje, tai gal Essexas ir ekonomiškas atrodo:))) kokybes prasme, kaip jau minėjau, man jie vienodi.
Štai šitą turiu.
Na aš paklausiau, kuris geresnis. Leido suprast, kad essex biodermai neprilygsta
[/quote]
Rugsėjo mėnesį Biodermos milžinams nuolaidos 30%
O kuo skiriasi Hydrabio light kremukas nuo Hydrabio serum? kurį geriau rinktis?
serum yra serumas, o ne kremas, teoriskai ji reikia tepti pries krema:) naudojau ziema, kai oda labiau issauseja. jo poveikis intensyvesnis nei kremo. mano oda riebi-misri, tad man ziema jo vieno uztekdavo, labai issausejusiai odai manau reiktu ant virsaus kremo
QUOTE(dominica @ 2013 08 29, 16:04)
serum yra serumas, o ne kremas, teoriskai ji reikia tepti pries krema:) naudojau ziema, kai oda labiau issauseja. jo poveikis intensyvesnis nei kremo. mano oda riebi-misri, tad man ziema jo vieno uztekdavo, labai issausejusiai odai manau reiktu ant virsaus kremo
supratau, dėkui
QUOTE(meddeina @ 2013 08 29, 13:58)
Rugsėjo mėnesį Biodermos milžinams nuolaidos 30%
kur?
eurovaistinese
QUOTE(Vi_ktorija @ 2013 08 19, 13:28)
Ačiū už išsamų pasakojimą Bet man essex ir lėčiau naudojasi, o gal tik man taip atrodo. Nes buteliukas nepermatomas kaip Biodermos.
QUOTE(_Only_ @ 2013 08 29, 15:40)
O kuo skiriasi Hydrabio light kremukas nuo Hydrabio serum? kurį geriau rinktis?
Aš Serumą naudoju naktį. O Light vietoj dieninio kremo.
Taip man patarė mano kosmetologė.
Gal kas bandėte nuo paauglystės spuogų Bioderma Sebium Global?
Galvojau isigyti Sebium Global bet ziuriu nelabai atsilepimai naudoju AKN, AI ir Hydra vaistininke pasake Global tai jau stebuklas Gal daugiau naudojanciu yra? Ar vertas jis tu pinigu ?