Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

Gal kuri sausaode naudoja ir gali pakomentuoti:
Hydrabio Mousse

user posted image
Atsakyti
Mano mažius atopinukas, tai emoliantų išbandžiau tikrai ne vieną. Galiu palyginti Bioderma Atoderm PP Baume ir Essex plius kremą. Galiu pasakyti, kad jie kokybės prame man identiški. Essexas gal labiau lipnesnis ir tinkamas šaltesniam sezonui, o Bioderma - šiltesniam.
Kas dėl ekonomiškumo tai dar čia klausimas smile.gif essexo iš užsienio siųstis neradau. Lietuvoje internetinėse vaistinėse 100 ml Essex plius pakuotę galima įsigyti už 16-18 litų. Bioderma Atoderm PP Baume siunčiausi iš Prancūzijos per tarpininkę. 500 ml pakuotė kainavo 75,34 litų. taigi 100 ml kaina 15 litų smile.gif) Aišku, jei lyginsim abiejų kaina Lietuvoje, tai gal Essexas ir ekonomiškas atrodo:))) kokybes prasme, kaip jau minėjau, man jie vienodi.

Štai šitą turiu.
Na aš paklausiau, kuris geresnis. Leido suprast, kad essex biodermai neprilygsta smile.gif
[/quote]
Atsakyti
Rugsėjo mėnesį Biodermos milžinams nuolaidos 30% cool.gif
Atsakyti
O kuo skiriasi Hydrabio light kremukas nuo Hydrabio serum? kurį geriau rinktis? blush2.gif
Atsakyti
serum yra serumas, o ne kremas, teoriskai ji reikia tepti pries krema:) naudojau ziema, kai oda labiau issauseja. jo poveikis intensyvesnis nei kremo. mano oda riebi-misri, tad man ziema jo vieno uztekdavo, labai issausejusiai odai manau reiktu ant virsaus kremo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 08 29, 16:04)
serum yra serumas, o ne kremas, teoriskai ji reikia tepti pries krema:) naudojau ziema, kai oda labiau issauseja. jo poveikis intensyvesnis nei kremo. mano oda riebi-misri, tad man ziema jo vieno uztekdavo, labai issausejusiai odai manau reiktu ant virsaus kremo smile.gif

supratau, dėkui smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meddeina @ 2013 08 29, 13:58)
Rugsėjo mėnesį Biodermos milžinams nuolaidos 30% cool.gif

kur? 4u.gif
Atsakyti
eurovaistinese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2013 08 19, 13:28)

Ačiū už išsamų pasakojimą 4u.gif Bet man essex ir lėčiau naudojasi, o gal tik man taip atrodo. Nes buteliukas nepermatomas kaip Biodermos.
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2013 08 29, 15:40)
O kuo skiriasi Hydrabio light kremukas nuo Hydrabio serum? kurį geriau rinktis?  blush2.gif

Aš Serumą naudoju naktį. O Light vietoj dieninio kremo. 4u.gif
Taip man patarė mano kosmetologė.
Atsakyti
Gal kas bandėte nuo paauglystės spuogų Bioderma Sebium Global?
Atsakyti
Galvojau isigyti Sebium Global bet ziuriu nelabai atsilepimai g.gif naudoju AKN, AI ir Hydra vaistininke pasake Global tai jau stebuklas bigsmile.gif Gal daugiau naudojanciu yra? Ar vertas jis tu pinigu ? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti