Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

[quote=Vi_ktorija,2013 08 02, 10:39]
mergaitės (internetinės parduotuvės be tarpininkų) renka užsakymą iš čia:
http://www.cocooncenter.co.uk/
gal pigiau?
quote=ledevil,2013 08 01, 23:04]
Gal kas zinot kur rugpjuti daugiau nei 20% nuolaida Biodermai? baigiasi mano atsargos jau ax.gif
[/quote]
<!--QuoteBegin-Indra A
.+2013 08 02, 10:06--><div class='quotetop'>QUOTE(Indra A
. @ 2013 08 02, 10:06)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->Ir mane tokia informacija domina 4u.gif Reikėjo akcijos metu daugiau nusipirkti, o tai teks dabar dvigubai mokėt
[/quote]
[/quote]
Ačiū labai, pasidomėsiu 4u.gif
Atsakyti
Pabaigiau sensibio light krema ir sensibio ds+ prausikli.
Kremas kaip kremas, drekino gerai, odos nejautrino, spaklius normaliai gule ant jo. Zodziu viskas gerai, bet kartu nieko ypatingo smile.gif
Prausiklis pradzioj labai patiko, labiau uz sebium prausikli thumbup.gif makiaza nuplauna puikiai, net ir akiu makiaza, oda svari gaivi, netempia, skalsus. Man tokio kiekio vien veidui buvo per daug-nespejau isnaudoti per rekomenduota 6men laikotarpi, tai po tu 6men jis labai smarkiai pakeite kvapa, ir i laaaabai nemalonia puse biggrin.gif veido praust su tokiu kvapeliu neimanoma, tai per kelis kartus subaigiau ant kuno- putoja ir plauna gerai smile.gif

Sensibio h2o po ismeginto loreal micelinio man jau nelabai.. Prisiklausius tiek pagyru tikejausi kazko stebuklingo, bet sebium h2o man gal net geresnis smile.gif o lorealis yra viskas, ko tokejausi is sensibio g.gif
Atsakyti
QUOTE(ledevil @ 2013 08 01, 23:04)
Gal kas zinot kur rugpjuti daugiau nei 20% nuolaida Biodermai? baigiasi mano atsargos jau  ax.gif

Sveiki smile.gif
Eurovaistinėje nuolaida Biodermai 20% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alion@ @ 2013 08 05, 10:58)
Sveiki  smile.gif
Eurovaistinėje nuolaida Biodermai 20%  4u.gif

Tik nuolaida netaikoma prekėms didelėse talpose (500ml.) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meddeina @ 2013 08 12, 16:48)
Tik nuolaida netaikoma prekėms didelėse talpose (500ml.) ax.gif

Rimtai??
Vakar buvau Eurovaistinėj ir lyg ir prie 500ml buvo akcija g.gif
Prisiskaičiau apie essex, tai paemiau jį pasibandyt
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2013 08 12, 16:55)
Rimtai??
Vakar buvau Eurovaistinėj ir lyg ir prie 500ml buvo akcija g.gif
Prisiskaičiau apie essex, tai paemiau jį pasibandyt

Papasakkite ape essex daugiau smile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Alion@ @ 2013 08 12, 21:44)
Papasakkite ape essex daugiau smile.gif aciu

Na man jis patiko. Bet vakar dermatologės savo paklausiau kas geriau jis ar bioderma, ji atsakė, kad essex- ekonominės klasės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2013 08 13, 08:09)
Na man jis patiko. Bet vakar dermatologės savo paklausiau kas geriau jis ar bioderma, ji atsakė, kad essex- ekonominės klasės ax.gif

Kuom patiko? Ka stebuklingo padare?
smile.gif
Atsakyti
Nieko bais stebuklingo nepadarė, jis nelipnus, bekvapis ir nedirgino mano jautrios odos.
Jų tik po 300ml yra, tai mokėjau 48Lt
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2013 08 13, 07:09)

ką čia tokį iš essex nusipirkot? ax.gif ekonominės klasės, tai tiesiog taupesnis? įdomus atsakymas dermatologės, toks neutralus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 13 rugpjūčio 2013 - 10:48
QUOTE(mylimaa @ 2013 08 13, 11:48)

https://www.google.l...i...age;190;190
Štai šitą turiu.
Na aš paklausiau, kuris geresnis. Leido suprast, kad essex biodermai neprilygsta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra A.: 13 rugpjūčio 2013 - 10:59
Sveikos ,
man reikia komentaro is tu kas naudoja Sebium AKne krema . Uztepant krema ant veido man susidaro kazkokia plevele kuri paliecius susivelia g.gif ar kremas blogas ? kokie jusu pojuciai naudojant sita krema ?

Atsakyti