Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(odriana @ 2013 07 10, 13:56)
Makiažui valyti (ypač akių) jis tikrai geras, bet daugiau jokių pliusų, o dar ir brangokas...  g.gif

kurį vandenuką turėjote? aš naudoju sebium linijos, tai jis odytę ne tik nuvalo, bet ir padezinfekuoja smile.gif kiek laiko naudojote viską?
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 07 10, 16:06)
kurį vandenuką turėjote? aš naudoju sebium linijos, tai jis odytę ne tik nuvalo, bet ir padezinfekuoja smile.gif kiek laiko naudojote viską?

Sebium.

3- 3,5 mėnesius.
Atsakyti
Aš tai patenkinta biodermos vandenuku , nuvalau su juo makiažą , net neprausiu vandeniu odos po to. Ryte atsikeliu gražia oda.. o mano oda neideali , o probleminė.. smile.gif
Atsakyti
Gal galetu kuri palyginti Biodermos sebium su Norevos priemones riebiai misriai odai? kurios vertesnes demesio? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoveIt: 11 liepos 2013 - 14:24
norevos sakyciau stipresnes priemones. actipur 100x geriau uz mat tinted. is drekinanciu bioderma hydra labiau patiko. zeniac forte dar dabar maudoju, efektas praktiskai nulinis, akn kazkaip geriau veike ax.gif zodziu as uz bioderma, o jei reikia spalvos ir maskavimo- actipur thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 07 10, 19:27)
Aš tai patenkinta biodermos vandenuku , nuvalau su juo makiažą , net neprausiu vandeniu odos po to. Ryte atsikeliu gražia oda.. o mano oda neideali , o probleminė..  smile.gif

Ir man labai geras vandenukas buvo kol neatradau identisko ir pigesnio. Jau kuri laika ji pakeiciau ivostin vandenuku, kaina skiriasi, o kokybe nei kiek. Man jie vienodi rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif baigiasi mano Biodermos priemonės. Oda riebi, paberia tik prieš mm. Ryte naudoju sebium vandenuką, dar ant probleminių vietų patepu sebium serum, vakare nusiprausiu su sebium foaming gel ir vėl patepu oda sebium serum. Pasiliksiu prie sebium H2O ir prausiklio, tik kremą jau norėčiau pakeisti. Į kokį kremuką, tinkantį dienai, parekomenduotum keisti sebium serum? Oda jau susitvarkė, giluminiai spuogai nebekyla, tik inkštirų truputį yra ir dėmelių po spuogų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2013 06 29, 01:14)
as tai jau nzn ant ko savo pikti lieti  rolleyes.gif ant naujai isigyto hydrabio H20 vandenuko ar ant  Hydrabio light kremo,nebezinau kas daros su mano oda  doh.gif tarkim ryte plauni veida ir sausuose vietuose tiesiog matau nupraustos odos gabalelius na nusigramdo oda blink.gif ko anksciau niekad nebudavo ir taip galima sakyt kone kasdien nusiplauna ta oda,kame cia reples yra jau nebesuvokiu tik matau kad odai nebepyragai daros,kai nusiplauni ta veida kartu su oda,tai veidas lieka toksai lyg be jokios riebalines apsaugos toksai itemptas kaip guma  verysad.gif Gal neaiskiai surasiau bet gal pavyks Jums suprasti,anksciau tokiu bajeriu neturejau.Meciau jau tept ta hydrabio light krema tiesiog vandeniu nusiprausiu oda ir patepu hydrabio h20 vandenuku gal cia jisai man bjauroja veida nebesuprantu  schmoll.gif kai turejau anksciau ta vandenuka tokiame pailgame buteliuke beroc 200ml tokiu nesamoniu neturejau dbr pasibaige tai isigyjau nauja 250ml jau kitokioje taroje,gal sakau sudetis pasikeitus ar kas kad mano veidas lupas,niezti ir t.t

Ateinu pasidziaugti,kad pagaliau thumbup.gif atstaciau veido oda..Isigyjau eucerina su 5% slapalu ir odele jau po kieliu denu tapo pamaitinta viskas dingo drinks_cheers.gif ,tad kogero visu mano bedu sukelejas buvo biodermos light kremas doh.gif Daugiau nebegrisiu pas ji.O dar juokavau vaistininkei jai man jisai netiks tai griziu skustis,jinai tik nusisypsojo sako galite biggrin.gif ,bet kaip gali netikti?..O vat paprasciausiai ir netiko man schmoll.gif gaila ismestu lt
Atsakyti
Gal kas zinot kur rugpjuti daugiau nei 20% nuolaida Biodermai? baigiasi mano atsargos jau ax.gif
Atsakyti
gal yra isbandziusiu Biodermos rutulinius antiperspirantus? Maciau, Eurovaistinej jiems akcija, bet vistiek susidaro 20 Lt vnt. wink.gif galvoju, ar verti demesio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ledevil @ 2013 08 01, 23:04)
Gal kas zinot kur rugpjuti daugiau nei 20% nuolaida Biodermai? baigiasi mano atsargos jau  ax.gif

Ir mane tokia informacija domina 4u.gif Reikėjo akcijos metu daugiau nusipirkti, o tai teks dabar dvigubai mokėt
Atsakyti
mergaitės (internetinės parduotuvės be tarpininkų) renka užsakymą iš čia:
http://www.cocooncenter.co.uk/
gal pigiau?

quote=ledevil,2013 08 01, 23:04]
Gal kas zinot kur rugpjuti daugiau nei 20% nuolaida Biodermai? baigiasi mano atsargos jau ax.gif
[/quote]

QUOTE(Indra A
. @ 2013 08 02, 10:06)
Ir mane tokia informacija domina 4u.gif Reikėjo akcijos metu daugiau nusipirkti, o tai teks dabar dvigubai mokėt
Atsakyti