QUOTE(mr nobody @ 2013 06 29, 01:14)
as tai jau nzn ant ko savo pikti lieti
ant naujai isigyto hydrabio H20 vandenuko ar ant Hydrabio light kremo,nebezinau kas daros su mano oda
tarkim ryte plauni veida ir sausuose vietuose tiesiog matau nupraustos odos gabalelius na nusigramdo oda
ko anksciau niekad nebudavo ir taip galima sakyt kone kasdien nusiplauna ta oda,kame cia reples yra jau nebesuvokiu tik matau kad odai nebepyragai daros,kai nusiplauni ta veida kartu su oda,tai veidas lieka toksai lyg be jokios riebalines apsaugos toksai itemptas kaip guma
Gal neaiskiai surasiau bet gal pavyks Jums suprasti,anksciau tokiu bajeriu neturejau.Meciau jau tept ta hydrabio light krema tiesiog vandeniu nusiprausiu oda ir patepu hydrabio h20 vandenuku gal cia jisai man bjauroja veida nebesuprantu
kai turejau anksciau ta vandenuka tokiame pailgame buteliuke beroc 200ml tokiu nesamoniu neturejau dbr pasibaige tai isigyjau nauja 250ml jau kitokioje taroje,gal sakau sudetis pasikeitus ar kas kad mano veidas lupas,niezti ir t.t
Ateinu pasidziaugti,kad pagaliau
atstaciau veido oda..Isigyjau eucerina su 5% slapalu ir odele jau po kieliu denu tapo pamaitinta viskas dingo
,tad kogero visu mano bedu sukelejas buvo biodermos light kremas
Daugiau nebegrisiu pas ji.O dar juokavau vaistininkei jai man jisai netiks tai griziu skustis,jinai tik nusisypsojo sako galite
,bet kaip gali netikti?..O vat paprasciausiai ir netiko man
gaila ismestu lt