Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

as tai jau nzn ant ko savo pikti lieti rolleyes.gif ant naujai isigyto hydrabio H20 vandenuko ar ant Hydrabio light kremo,nebezinau kas daros su mano oda doh.gif tarkim ryte plauni veida ir sausuose vietuose tiesiog matau nupraustos odos gabalelius na nusigramdo oda blink.gif ko anksciau niekad nebudavo ir taip galima sakyt kone kasdien nusiplauna ta oda,kame cia reples yra jau nebesuvokiu tik matau kad odai nebepyragai daros,kai nusiplauni ta veida kartu su oda,tai veidas lieka toksai lyg be jokios riebalines apsaugos toksai itemptas kaip guma verysad.gif Gal neaiskiai surasiau bet gal pavyks Jums suprasti,anksciau tokiu bajeriu neturejau.Meciau jau tept ta hydrabio light krema tiesiog vandeniu nusiprausiu oda ir patepu hydrabio h20 vandenuku gal cia jisai man bjauroja veida nebesuprantu schmoll.gif kai turejau anksciau ta vandenuka tokiame pailgame buteliuke beroc 200ml tokiu nesamoniu neturejau dbr pasibaige tai isigyjau nauja 250ml jau kitokioje taroje,gal sakau sudetis pasikeitus ar kas kad mano veidas lupas,niezti ir t.t
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(mr nobody @ 2013 06 29, 00:14)
as tai jau nzn ant ko savo pikti lieti  rolleyes.gif ant naujai isigyto hydrabio H20 vandenuko ar ant  Hydrabio light kremo,nebezinau kas daros su mano oda 

daugiau išvis nieko nenaudojate? man tas kremas kimšo poras...
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 06 30, 10:26)
Papildyta:
daugiau išvis nieko nenaudojate? man tas kremas kimšo poras...

ne nieko..Bijau jau ka bepirkti,nors sakiau gal bandyti vel grizti prie eucerin kremo su 5% slapalo ir gal bandyt pirktis koki pieneli veidui vietoj to micelinio vandens..Bet kad kazka su oda reik daryt tai faktas nes dbr bukle tai nekazkokia,visa oda itempta tokia lyg be odos jaucias lyg apsaugos truktu jai. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2013 07 03, 01:46)
ne nieko..Bijau jau ka bepirkti,nors sakiau gal bandyti vel grizti prie eucerin kremo su 5% slapalo ir gal bandyt pirktis koki pieneli veidui vietoj to micelinio vandens..Bet kad kazka su oda reik daryt tai faktas nes dbr bukle tai nekazkokia,visa oda itempta tokia lyg be odos jaucias lyg apsaugos truktu jai.  doh.gif  verysad.gif

oda sausa?
gal šitie padėtų g.gif
http://www.stiefel.l.../physiogel.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 03 liepos 2013 - 08:48
QUOTE(style18 @ 2013 07 03, 10:47)

Buvo dar pusetina jos bukle,sakyciau misri,bet dbr tai velnias zino kas cia darosi su ja cia jau net sausa nepavadinciau,cia jau blogiau uz sausuma sad.gif siulote physiogel?Verta demesio si firma?
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2013 07 04, 01:41)
Buvo dar pusetina jos bukle,sakyciau misri,bet dbr tai velnias zino kas cia darosi su ja cia jau net sausa nepavadinciau,cia jau blogiau uz sausuma sad.gif siulote physiogel?Verta demesio si firma?

Pavasari man taps buvo, tiesiog ta oda net luposi...taciau is pradziu gydziau bepanten'u...aisku riebalas ziaurokas ant veido, bet faktas tas, kad pagerejo, veliau nusipirkau Biodermos Sebium Hydra ( Drėkinamasis kompensuojamasis kremas riebiai, mišriai odai.) Aisku efektas nera blogas, bet isnaudojus visa tubele, efektas -lygesne veido oda ir skaistesne.
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2013 07 04, 02:41)

paprašykite mėginuko g.gif gal patiks, tada nupirksite...
Atsakyti
user posted image

BIODERMA Sebium Serum. Labai patogi pakuote su smailiu galiuku, kuriuo pagalba seruma galima naudoti taskiniu budu. Ka ir dariau. Mano oda nera problemine, bet kartais iskyla vienas, kitas spuogelis. Seruma tepiau tik ant problemines vietos.
Serumas yra bespalvis. Po uztepimo ant odos isdziusta, ir lengvai nusivalo. Jis neisigeria, o pasidengia sluoksniu, po jo neimanoma naudoti kita, pvz. drekinanti kremuka, nes serumas susigumuliuos. Rugstis persti oda labai stipriai, stipriau nei AKN ar AI kremukai, maniau bus stipresnis ir veiksmingesnis, bet serumas nedaro absoliuciai nieko. Nepadziovina spuogelio, nemazina paraudimo. Keista, bet visiskai jokio poveikio.
Bandziau AI ir AKN kremukus. AKN is visu geriausias, pravalydavo poras, parziovindavo didesni spuogeli.
Atsakyti
Išbandžiau ir aš tuos taip labai išgirtus ir išreklamuotus Bioderma produktus... verysad.gif

Galiu pasakyti iškart - į balą išmečiau apie 200 Lt ir jokio stebuklingo poveikio visiškai nepastebėjau doh.gif verysad.gif

Įsigijau vos ne stebuklus darantį, "išmanųjį" (taip parašyta ant pakuotės) Bioderma Global kremą. Sunaudojau du kremus, rezultatas - nulinis... Nors rašo, kad šis kremas efektyviai pašalina odos nešvarumus ir naikina visų rūšių spuogus, bent aš nepajaučiau jokio poveikio... Visiškai... verysad.gif

Naudojau ir Bioderma micelinį vandenį bei Al ir Akn kremus - taip pat jokio rezultato doh.gif

Visiškai nusivyliau šia kosmetika, nesuprantu, už ką ji taip giriama... Dabar tik išleistų pinigų gaila verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2013 07 10, 14:52)

Naudojau ir Bioderma micelinį vandenį bei Al ir Akn kremus - taip pat jokio rezultato  doh.gif

vanduo nepatiko? aš irgi išleidau daug pinigų kol savo suradau, ne vieną tūkstantį lt...
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 07 10, 15:54)
vanduo nepatiko? aš irgi išleidau daug pinigų kol savo suradau, ne vieną tūkstantį lt...

Makiažui valyti (ypač akių) jis tikrai geras, bet daugiau jokių pliusų, o dar ir brangokas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2013 07 10, 14:56)
Makiažui valyti (ypač akių) jis tikrai geras, bet daugiau jokių pliusų, o dar ir brangokas...  g.gif

bet jis daugiau nieko ir neturi daryti g.gif
Atsakyti