Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

Gal kuri gali po ilgesnio Global naudojimo ji palyginti su AI?smile.gif
Atsakyti
Merginos, o Bioderma micelinis vandenukas nuvalo vandeniui atsparu tusa? g.gif
Atsakyti
[quote=Emixsit,2013 06 18, 23:01]
Man jis tikrai nėra riebesnis negu Hydra, bet jūsų vietoj aš dabar iš vis pamėginčiau kokį kitokį kremą, ne iš Biodermos. Kokį su spf, kad nereiktų papildomai rūpintis apsauga smile.gif
Rich man nekemša porų ir tikrai neberia smile.gif

As bandziau Rasos drekinamaji krema jautriai odai. Atrodo susigeria ir neriebina, bet drekinimo maza, visa nosis labai serpetoja verysad.gif Bijau, kad ir su kitais kremais taip gali buti...
Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2013 06 19, 12:17)
Merginos, o Bioderma micelinis vandenukas nuvalo vandeniui atsparu tusa?  g.gif

Nezinau, kaip kitoms, bet man asmeniskai ziauriai blogai vale tas rozinis vandenukas vandeniui atsparu tusa. Kad ir kiek laiko belaikyciau tamponeli prie akies, puse blakstienu isplesiau, kol nusivaliau tusa... Uzteko vieno karto ir teko ieskot kazko kito doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 06 19, 11:45)
Nezinau, kaip kitoms, bet man asmeniskai ziauriai blogai vale tas rozinis vandenukas vandeniui atsparu tusa. Kad ir kiek laiko belaikyciau tamponeli prie akies, puse blakstienu isplesiau, kol nusivaliau tusa... Uzteko vieno karto ir teko ieskot kazko kito doh.gif

Kai turejau Bioderma, naudojau paprasta tusa, o dabar jau turiu kita micelini vandeni ir nesenai isigijau vandeniui atsparu tusa, tai man nenuvalo... verysad.gif Tikejaus, jog Bioderma nuvalo.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2013 06 19, 16:59)
Kai turejau Bioderma, naudojau paprasta tusa, o dabar jau turiu kita micelini vandeni ir nesenai isigijau vandeniui atsparu tusa, tai man nenuvalo...  verysad.gif  Tikejaus, jog Bioderma nuvalo....  unsure.gif

Gal dar kas is merginu atsilieps, gal joms nuvale, bet man visiskai ne... verysad.gif Nes iki to laiko irgi naudojau paprasta tusa, ir viskas buvo gerai. O vasarai artejant nusipirkau vandeniui atsparu ir Biodermos raudonas vandenukas man kazkaip netiko.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 06 19, 07:41)

AI yra riebesnis, jį naudodavau vakare, sunkiai susigerdavo ir toks nemalonus akiai blizgesys būdavo, o Global lengvesnis, užtepus susigeria, jokio riebumo, naudodavau prieš makiažo pagrindą ryte, tik minusas, kad sausina kažkiek odą, ko nedaro AI g.gif
Visumoj skirtumo labai nejaučiu tarp jų, gal dėl to, kad nelabai mane kamuoja giluminiai spuogai, bet jų prevencijai visgi labiau siūlyčiau AI

QUOTE(Swychek @ 2013 06 19, 10:45)

Vienas netiko, pamėginkit kitą, jeigu bijote dėl kainos apsirikti, paprašykite mėginėlių, vaistinėse jų duoda, kai paprašai(kalbant apie Bioderma), o jeigu nebrangus kremas, tai surizikuokite, gi būtent taip ir atrandame kas tinka ir patinka mūsų odai smile.gif
Papildyta:
Kiek pamenu man gerai nuvalydavo sebium H2O vandenukas vandeniui atsparų tušą ir lainerį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 06 19, 20:57)
Kiek pamenu man gerai nuvalydavo sebium H2O vandenukas vandeniui atsparų tušą ir lainerį  smile.gif

g.gif bet kaip tos pacios linijos vandenukai valo skirtingai?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2013 06 20, 13:50)
g.gif  bet kaip tos pacios linijos vandenukai valo skirtingai?..  g.gif

Na as naudojau Sensibio, ne Sebium, tai galiu tik apie ta raudona pasakyti smile.gif O seip sudetis vistiek gal skiriasi ju kazkuo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 06 19, 18:35)
Gal dar kas is merginu atsilieps, gal joms nuvale, bet man visiskai ne... verysad.gif  Nes iki to laiko irgi naudojau paprasta tusa, ir viskas buvo gerai. O vasarai artejant nusipirkau vandeniui atsparu ir Biodermos raudonas vandenukas man kazkaip netiko.... schmoll.gif

jis nera skirtas vandeniui atsparaus tuso nuvalymui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 06 19, 08:41)

Anksčiau vargino giluminiai spuogai ir inkštirai ant nosies. Su AI viskas susitvarkė, išnaudojau dvi pakuotes kremo. Liko tik inkštirai. Tuomet nusipirkau Global ir jau po trijų savaičių naudojimo giluminiai velniai sugrįžo su trensmu. Skubu pabaigt Global ir vėl grįšiu prie AI. Gailiuosi net kažkiek, kad pirkau Global, bet nepabandęs nesužinosi.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 06 22, 06:21)
jis nera skirtas vandeniui atsparaus tuso nuvalymui smile.gif

na tai jau tikrai, bet daug kam sunku sitai perprast...
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2013 06 23, 20:44)
na tai jau tikrai, bet daug kam sunku sitai perprast...

Nuolat inovacijų priešaky, BIODERMA išrado micelinį vandenį. Išskirtinai sukurtas jautriai, normaliai į sausumą linkusiai odai, Sensibio H2O micelinis vanduo švelniai valo veidą ir akis bei pašalina vandeniui atsparų makiažą.

Jeigu ka, cia is Biodermos puslapio apie si vandenuka smile.gif
Atsakyti