QUOTE(Keitlina @ 2013 06 17, 21:50)
O kodel nekartosite?
man tai kazkaip veidas labai greit susiriebaluoja, gal nuo jo cia, ir jums gal ta pati beda?
Man jis šiltuoju sezonu per riebus ,dabar nakčiai sutepsiu jį.Tiesiog užsitepus, kažkoks nemalonus jausmas ir atrodo, kad paviršinį odos sluoksnį tik drėkina, o dabar kur tepu, greitai susigeria,palieti odą, nėra riebu, bet jauti tą tokį minkštumą, gilesnį drėkinimą, o ne riebią plėvelę. Neturiu nieko prieš, prieš Bioderma kosmetika, nemažai jos turiu, bet dabr ieškau kažko kito, truputį pabodo ji man jau
QUOTE(Swychek @ 2013 06 17, 23:01)
O gal kazka is Biodermos galetumete parekomenduoti? Kaip Jums pvz Sensibio Light? Arba Hydrabio serija?
Aš riebiai odai naudojau Hydrabio Rich, nors atrodo kvailoka, riebią odą tepti sausai/labai sausai odai skirtu kremu, be aš nenoriu išsausinti, nes riebiai odai skirti produktai labai dažnai man sausina, tai nakčiai naudodavau jį, gan riebus, bet tikrai neriebesnis už hydra, drėkinimas taip pat