Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(KaZantipA @ 2013 05 12, 00:00)
mergaites, o koki man rekomenduotum krema, oda mirsi, ant nosies inkstirai, kartais atsiranda giluminiu spuogu ir linkusi  i rauduonuma...  g.gif gal Sebium Global?

Pagal tai ką aprašėte mano oda labai panaši, žandukai sausesni, T zona riebesnė ir ant nosytės inkštirai. Konsultantė man rekomendavo Hydrabio Light (mėlynos linijos), tikrai esu juo patenkinta, pakankamai padrėkina ir jokio tempimo žanduose.
Atsakyti
Tie,kas labai neapsisprendžia dėl kremų - pamėginkit kokiose didesnėse Eurovaistinėse paprašyt mėginėlių. Kiek esu prašius, tai kai turi - visad duoda ir ne po vieną. Pasimėginsit ir daug maž žinosit. O tai būna, kad kas tinka vienam - gali netikt kitam..
Atsakyti
Gal paremoneduosite kuo pakeisti Sebium Hydra kremuka vasaros metu, kad drekintu? Sebium Mat bandziau, noreciau ismeginti kazka naujo. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 06 17, 11:44)
Gal paremoneduosite kuo pakeisti Sebium Hydra kremuka vasaros metu, kad drekintu? Sebium Mat bandziau, noreciau ismeginti kazka naujo. Aciu smile.gif

Natura Siberica linijoj galit pasidairyt, aš pati baiginėju sebium hydra, bet nemanau, kad jį kartosiu ax.gif
Atsakyti
O kodel nekartosite? smile.gif man tai kazkaip veidas labai greit susiriebaluoja, gal nuo jo cia, ir jums gal ta pati beda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 06 17, 23:19)
Natura Siberica linijoj galit pasidairyt, aš pati baiginėju sebium hydra, bet nemanau, kad jį kartosiu  ax.gif

Aciu smile.gif As tai asmeniskai noriu pakeisti si krema, nes ir man jis labai riebaluoja veida siltuoju metu, vasarai jis tikrai per riebus, galvoju gal dar gali poras kimst, tai norisi kazko lengvesnio isbandyti. Bet ziema jis man nepakeiciamas... ax.gif

O gal kazka is Biodermos galetumete parekomenduoti? Kaip Jums pvz Sensibio Light? Arba Hydrabio serija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Swychek: 17 birželio 2013 - 23:16
QUOTE(Keitlina @ 2013 06 17, 21:50)
O kodel nekartosite? smile.gif  man tai kazkaip veidas labai greit susiriebaluoja, gal nuo jo cia, ir jums gal ta pati beda? g.gif

Man jis šiltuoju sezonu per riebus ,dabar nakčiai sutepsiu jį.Tiesiog užsitepus, kažkoks nemalonus jausmas ir atrodo, kad paviršinį odos sluoksnį tik drėkina, o dabar kur tepu, greitai susigeria,palieti odą, nėra riebu, bet jauti tą tokį minkštumą, gilesnį drėkinimą, o ne riebią plėvelę. Neturiu nieko prieš, prieš Bioderma kosmetika, nemažai jos turiu, bet dabr ieškau kažko kito, truputį pabodo ji man jau smile.gif

QUOTE(Swychek @ 2013 06 17, 23:01)
O gal kazka is Biodermos galetumete parekomenduoti? Kaip Jums pvz Sensibio Light?  Arba Hydrabio serija?

Aš riebiai odai naudojau Hydrabio Rich, nors atrodo kvailoka, riebią odą tepti sausai/labai sausai odai skirtu kremu, be aš nenoriu išsausinti, nes riebiai odai skirti produktai labai dažnai man sausina, tai nakčiai naudodavau jį, gan riebus, bet tikrai neriebesnis už hydra, drėkinimas taip pat thumbup.gif
Šį pranešimą redagavo Emixsit: 17 birželio 2013 - 23:33
As kiek zinau, tai Biodermos kremai tik Photoderm ar kaip ten vadinasi su Spf, siti paprasti, jei neparasyta kad turi apsauga, tai jos neturi smile.gif

As tai bijau, kad tik nebutu per riebus tas Rich kremas, nes veido oda ir taip labai riebi, tuo paciu dehidratuota, o jei Hydra riebina, tai sitas galvoju isvis riebins...Bet gal ir reikes ismeginti. O Jums nekemsa odos? Neberia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keitlina @ 2013 06 17, 22:50)
O kodel nekartosite? smile.gif  man tai kazkaip veidas labai greit susiriebaluoja, gal nuo jo cia, ir jums gal ta pati beda? g.gif

Aš irgi dabar naudoju Sebium hydra, tai žiemą, pavasarį buvo normaliai, o dabar tai aiškiai per riebus, nesusigeria į odą. Tepu nakčiai. Beje, kai nebegalėjau išspausti, prakirpau pakuotę, o ten dar koks 10 ml kremo likę doh.gif
Atsakyti
Aš irgi Sebium hydra jau antrą pakuotę baigiu ir trečią jau turiu, bet tikrai per riebus, nakčiai dar naudoju, bet ryte nusivalau visą tą riebumą likusį. Bandžiau keisti į Hydrabio Legere, bet tai sualergizavo, kad mečiau ir grįžau prie Hydra, nors Legere konsistencija tikrai patiko labai, bet baisiai sureagavo su oda.
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 06 17, 23:45)
As tai bijau, kad tik nebutu per riebus tas Rich kremas, nes veido oda ir taip labai riebi, tuo paciu dehidratuota, o jei Hydra riebina, tai sitas galvoju isvis riebins...Bet gal ir reikes ismeginti. O Jums nekemsa odos? Neberia? smile.gif

Man jis tikrai nėra riebesnis negu Hydra, bet jūsų vietoj aš dabar iš vis pamėginčiau kokį kitokį kremą, ne iš Biodermos. Kokį su spf, kad nereiktų papildomai rūpintis apsauga smile.gif
Rich man nekemša porų ir tikrai neberia smile.gif
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 06 18, 09:39)
Beje, kai nebegalėjau išspausti, prakirpau pakuotę, o ten dar koks 10 ml kremo likę  doh.gif

Mane nervina irgi tai, o kai prakerpi turi, kaip įmanoma greičiau, sunaudoti. Tos kietos pakuotės neleidžia iki galo išbėgti tūtelėje esančiam kremui doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emixsit: 18 birželio 2013 - 21:02
Emixsit, tai koki jus dabar kremuka tepate drekinimui? smile.gif kad gerai susigeria ir neriebina?smile.gif g.gif
Atsakyti