Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Sunreja @ 2013 05 15, 09:44)
As vakare, kai turiu daugiau laiko, nusivalau tik vandenuku ir po to tepu krema arba seruma. Bet jei jus naudojat daug makiazo, manau, neuzteks vien tik vandenuko  4u.gif

Naudoju tik ant žandų daugiau makiažo, nes ten yra ką pamaskuot.. blush2.gif na dabar rytais miceliniu valau, o vakare su putom, tai tinka man taip, nes ryte gražesnis veidukas būna, nei iš vakaro vien miceliniu nusivalius smile.gif arba čia antibiotikai savo darbą atlieka pamažu.. g.gif biggrin.gif
Atsakyti
nzn,nzn jauciu mannuo biodermos kremo light ir prausiklio atsiranda tokie spuogai ir siaip prausiklis ziauriai sutraukia oda,net nebezinau ka daryt zandai tiesiog kaip tokiais lopais sausi,nebezinau kaip sunormalizuot veido oda,kazkoksai kosmaras doh.gif noreciau veido valyma pasidaryti,mechanini bet bijau kosmetologes reakcijos kai pamatys veido bukle blink.gif
Atsakyti
Man nuo Hydrabio Lagere taip sualergizavo, kad dvi dienas negalėjau niekur rodytis, bet kitos linijos Sebium ir Sensibio puikiai tinka.
Atsakyti
as jauciu kad cia man nuo to light kremo,tokie keisti vandeningi raudoni spuogai ir jie niezti..***** kremas virs 40lt kainavo tai ka man dbr ji mest blink.gif ir tai nepilnas bonkutes parduota,o as kiek cia tesunauduojau jo
Atsakyti
Man būtent ir buvo raudoni maži spuogeliai, niežtėjo baisiai, kaito visas veidas kur tik kremo tepiau. Aš jį naudojau du vakarus iš eilės, ir nutraukiau ir viskas susitvarkė.
Atsakyti
man hydrabio light kimšo poras
Atsakyti
Mane truputi pabere nuo sebium AI kaip jau anksciau rasiau, bet isitikinau, kad valesi oda, nes dabar tie paberimai jau isnyksta, o tepu taip pat kiekviena vakara thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Keitlina @ 2013 05 11, 18:16)
Sveikos:) ar yra valančių veidą vien miceliniu vandeniu ir nenaudojančių paprasto vandens ir prausiklių? g.gif

as rolleyes.gif nenaudoju veidui vandens, isskyrus tuos atvejus kai prausiuosi po dusu su galvos plovimu, o siaip tai stengiuosi be reikalo veido neslapinti paprastu vandeniu. veido odos bukle pagerejo stipriai, buna atveju kai sunaudoju micelini vandeni ir ne is karto nusiperku nauja, tuomet veida prausiu prausikliu, ir po keliu dienu pradeda kilti spuogai.. tai va mano patirtis praustis vien miceliniu kuo puikiausia thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2013 05 15, 10:44)
As vakare, kai turiu daugiau laiko, nusivalau tik vandenuku ir po to tepu krema arba seruma. Bet jei jus naudojat daug makiazo, manau, neuzteks vien tik vandenuko  4u.gif

as naudoju daug makiazo ir valau vien tik miceliniu. valau tiek kartu kol vatos diskeliai lieka svarus smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ar yra naudojusiu Bioderma photoderm spot spf 50. Esu nestuke ir pradejo lysti pigmentines demeles ant veiduko verysad.gif Gal kuri naudojo, ar pasiteisino?
Atsakyti
Man ir įdomu ar kas naudojo kremus iš Biodermos su spf, laba reikia dienai, nes vakre naudojų priemonę su rūgštimis, idomu ar nekemša veido g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2013 05 16, 10:21)
Man ir įdomu ar kas naudojo kremus iš Biodermos su spf, laba reikia dienai, nes vakre naudojų priemonę su rūgštimis, idomu ar nekemša veido  g.gif .

As naudojau Photoderm AKN Mat spf 30. Kimst tai nekimso, geras kremas tikrai, nenukepe snukelis per visa diena ant saules bunant keliaujant. Bet va bjaurus reikalas su tais kremais su spf tai juos pradzioje tepantis jie taip lyg balina oda ir geriasi ilgiau. bet jei reik tai reik rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

Naudojau ir kaip veido, ir kaip kūno prausiklį. Patiko, kad labai gerai putoja smile.gif Nors yra sausai odai, bet nusiprausus jaučiasi nežymus tempimas. Man asmeniškai šis, kaip veido prausiklis, labiau patiko negu sebium gel moussant. ax.gif
Dar jį sumaišydavau su kavos tirščiais ir nusišveisdavau odą, irgi super biggrin.gif
Tą bonką naudojau pusę metų, truputį nusibodo. Nemanau, kad kartosiu, nes yra pilna dar neišmėgintų gaminių biggrin.gif
Atsakyti