Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(mr nobody @ 2013 05 03, 19:46)
kaip supratau cia visiems valomiems vandenukams nesvarbu kokiai odai skirti?Nes mano kiek rasoma irgi su micelem  blush2.gif

Kiek mačiau tai Biodermos micelininiams visiems wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alion@ @ 2013 05 04, 00:02)
Kiek mačiau tai Biodermos micelininiams visiems wink.gif

Reikes nueiti pasiziureti nes kaip tik jau pora ml belike 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mr nobody: 05 gegužės 2013 - 22:34
Sveikos:) ar yra valančių veidą vien miceliniu vandeniu ir nenaudojančių paprasto vandens ir prausiklių? g.gif
Atsakyti
Aš kartais naudoju tik micelinį rytais ir vakarais. Tačiau, jei tą dieną naudoju šveitiklį ar darau veido kaukę, prisimenu ir veido prausiklį
Atsakyti
Aš vandens nenaudoju, nebent kai kaukę nuplauti reikia, tai tada prausikli naudoju. Bet šiaip tik su miceliniu valau.
Atsakyti
mergaites, o koki man rekomenduotum krema, oda mirsi, ant nosies inkstirai, kartais atsiranda giluminiu spuogu ir linkusi i rauduonuma... g.gif gal Sebium Global?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KaZantipA: 11 gegužės 2013 - 22:02
QUOTE(mr nobody @ 2013 05 06, 00:33)
Reikes nueiti pasiziureti nes kaip tik jau pora ml belike  4u.gif

isigyjau 250ml uz 40lt..Hydrabio h20,anksciau turejau ta bonkute kur 200ml.Siaip sakyciau brangi kosmetika ypac be jokiu akciju.(pirkau su akcija 20% eurovaistinei)
Atsakyti
parsisiųsti internetu net ir be akcijų kainuoja žymiai pigiau, nei pas mus su akcijom...
http://www.parapharm...ire-250-ml.html
Mačiau kaip tik internetinėse parduotuvėse be tarpininkų renkamas užsakymas

QUOTE(mr nobody @ 2013 05 12, 16:01)
isigyjau 250ml uz 40lt..Hydrabio h20,anksciau turejau ta bonkute kur 200ml.Siaip sakyciau brangi kosmetika ypac be jokiu akciju.(pirkau su akcija 20% eurovaistinei)
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2013 05 13, 09:31)
parsisiųsti internetu net ir be akcijų kainuoja žymiai pigiau, nei pas mus su akcijom...
http://www.parapharm...ire-250-ml.html
Mačiau kaip tik internetinėse parduotuvėse be tarpininkų renkamas užsakymas

Gal galite nuorodele imesti kur renkamas uzsakymas 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mielosios už atsakymus smile.gif Visgi nusipirkau prausimosi putas dar, jomis prausiu kas antrą dieną vakarais, manau užteks. Nes kai pasakiau dermatologei, kad valau vien miceliniu, tai liepė prausiklį nusipirkti, atseit reikia kad atsisluoksniuotų mano oda, o to micelinis vanduo nepadarys g.gif bet čia turbūt todėl,kad gydausi nemenką veido uždegimą nuo žandukų ax.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...0843&st=336
renka iki trečiadienio Aggnesse

QUOTE(Cinamonas* @ 2013 05 13, 14:21)
Gal galite nuorodele imesti kur renkamas uzsakymas  4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keitlina @ 2013 05 11, 17:16)
Sveikos:) ar yra valančių veidą vien miceliniu vandeniu ir nenaudojančių paprasto vandens ir prausiklių? g.gif

As vakare, kai turiu daugiau laiko, nusivalau tik vandenuku ir po to tepu krema arba seruma. Bet jei jus naudojat daug makiazo, manau, neuzteks vien tik vandenuko 4u.gif
Atsakyti