Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(ritinelis1 @ 2013 01 07, 22:12)
Merginos kiek laiko jums uztenka Biodermos vandenuko?

man gal kokius 7-8mėn . nes balandi pradėjau o dar turiu biggrin.gif naudoju kasdien kaip tonika. atgaivint veidui ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 01 07, 21:12)
Merginos kiek laiko jums uztenka Biodermos vandenuko?

Maždaug 3mėn.250ml. bet kitą sav.pirksiu didelį butelį su pompa,manau taupiau naudosis,nes dažnai netyčia per daug užsipilu ant diskelio doh.gif O čia-vienas paspaudimas ir pakankamai thumbup.gif Galvoju gal net du butelius paimt Eurovaistinės akcijos proga lotuliukas.gif
Šiandien alergologė pasiūlė naudot Node šampūną,bet žiūriu,kad jų yra kelių rūšių doh.gif ar man vaidenasi? doh.gif
Atsakyti
atsargiai su didelem bonkem vandens (kur be dozatoriaus) is pharmashopdiscount- as pries kelias dienas pastebejau, kad man leidzia vandeni per dugna doh.gif dar stebejausi, kaip cia taip greit isnaudojau puse butelio.. kai melynas skystis (sebium), tai dar matosi atspaudai ant sviesios kriaukles/spinteles, o sensibio matyt butu stebuklingai 'isgaraves' biggrin.gif
Atsakyti
neterskite temos doh.gif
beje tas su pompa tai man nepatogesnis biggrin.gif vieno paspaudimo neuztenka, min dvieju reikia ir tai as aptaskau viska aplinkui doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 01 07, 23:30)
Maždaug 3mėn.250ml. bet kitą sav.pirksiu didelį butelį su pompa,manau taupiau naudosis,nes dažnai netyčia per daug užsipilu ant diskelio  doh.gif  O čia-vienas paspaudimas ir pakankamai thumbup.gif  Galvoju gal net du butelius paimt Eurovaistinės akcijos proga  lotuliukas.gif
Šiandien alergologė pasiūlė naudot Node šampūną,bet žiūriu,kad jų yra kelių rūšių doh.gif  ar man vaidenasi? doh.gif

yra Node Fluid, ir Node S. Pastarasis skirtas probnleminei galvos odai.
o vat man vieno paspaudimo su pompa neuztenka. nes valausi ir akis ir veida. aplamai-tam kad svariai nuvalyciau - reikia kaip min 2 tamponeliu
Papildyta:
QUOTE(Emixsit @ 2013 01 06, 23:44)
Gal yra jau mėginusių MATRICIUM? ax.gif

vakar tik pradejau. galiu kol kas pasakyti, kad vienos tuteles man per daug. padalinu i du kartus - vakare ir ryte. ilgiau laikyti nepatartina nes yra visiskai be parabenu ir kitos chemijos.
Papildyta:
QUOTE(Galadrielė @ 2013 01 07, 14:16)
Kokie būtų atsiliepimai apie Bioderma Hydrabio kaukę?

Ar gerai drėkina? Nekemša porų?

user posted image

nekemsa. esu naudojus, drekina gerai.
bet kiek pamenu - LT jos nebera..
Papildyta:
QUOTE(illuminated @ 2013 01 07, 12:09)
Kiek skaičiau pranešimų, tiek sunku susigaudyt. Šią akimirką tai mano oda tikraaaai problematiška. T zona itin riebi, kitose veido vietose nemažai pasausėjimų, kad ir ant kaktos pvz, bet ji vistiek blizga. Tuo pačiu nosis pilna negražių inkštirų, o vienas skruostas nusėtas spuogais. Galėčiau reguliuot mitybą, bet kad nelabai ten yra ką reguliuot pas mane, manyčiau, valgau gana normalų maistą + geriu be galo daug vandens ir t.t. Esu turėjus Sebium veido kaukės mėginį, kuris man pasirodė visai neblogas bei H2O mėginėlį, kuris man irgi labai patiko ir kurį planuoju įsigyt. Dilema man kyla labiau dėl veido kremų, kokį siūlytumėt pamėgint : AI ar AKN? Apie abu, kaip suprantu, vienodai blogų ir gerų atsiliepimų, todėl sunku nuspręst. Iš kremų esu mėginus tik Hydra mėginėlį, kuris man pasirodė net kiek per sunkus visam veidui.

asmeniskai man nei AI nei AKN neatstoja Sebium Hydra. Ji tepu kasdien, kartais du kartus i diena, rytais po makiazu(puikiai tinka), AKN is viso nesusipratimas. biski grauzia, nemazai gumuliuojas. AI tepu retkarsciais, kai yra dideliu spuogu, arba profilaktiskai.
Senium kauke man patinka, siek tiek sausina oda.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 01 10, 16:13)
yra Node Fluid, ir Node S. Pastarasis skirtas probnleminei galvos odai.
o vat man vieno paspaudimo su pompa neuztenka. nes valausi ir akis ir veida. aplamai-tam kad svariai nuvalyciau - reikia kaip min 2 tamponeliu
Papildyta:
vakar tik pradejau. galiu kol kas pasakyti, kad vienos tuteles man  per daug. padalinu i du kartus - vakare ir ryte. ilgiau laikyti nepatartina nes yra visiskai be parabenu ir kitos chemijos.
Papildyta:
nekemsa. esu naudojus, drekina gerai.
bet kiek pamenu - LT jos nebera..
Papildyta:
asmeniskai man nei AI nei AKN neatstoja Sebium Hydra. Ji tepu kasdien, kartais du kartus i diena, rytais po makiazu(puikiai tinka), AKN is viso nesusipratimas. biski grauzia, nemazai gumuliuojas. AI tepu retkarsciais, kai yra dideliu spuogu, arba profilaktiskai.
man tai Sebium Serumas labai geras, tepu vakare nupraususi veida prausikliu ax.gif o Hydra siandien isbandziau, patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 01 10, 10:36)
neterskite temos doh.gif
beje tas su pompa tai man nepatogesnis  biggrin.gif vieno paspaudimo neuztenka, min dvieju reikia ir tai as aptaskau viska aplinkui  doh.gif  biggrin.gif

O man tas su pompa, tai tiesiog atradimas smile.gif labai patogus, visam veidui nuvalyti užtenka 2 paspaudimu, čia kasdienianiam makiažui bigsmile.gif
Atsakyti
sebium liuks, man labai padeda!!!
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 01 10, 20:33)
man tai Sebium Serumas labai geras, tepu vakare nupraususi veida prausikliu ax.gif o Hydra siandien isbandziau, patiko thumbup.gif

ar po serumo tepat kokį nors kremą ? 4u.gif
Atsakyti
Labai patenkinta kad atradau Bioderma Sebium serija labai sutvarke oda jokiu giluminiu spogu thumbup.gif naudoju vandenuka ryte vakare, vakare tepu ant kaktos ir smakro AKN krema man nesausina o ryte naudoju Hydra krema thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 01 10, 16:13)

tai kad hydra niekaip su spuogais nekovoja, paskirtis ne ta biggrin.gif AKN man rutulioja skysta pudra tik tada, jeigu per daug uztepu g.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 01 11, 18:49)
tai kad hydra niekaip su spuogais nekovoja, paskirtis ne ta  biggrin.gif AKN man rutulioja skysta pudra tik tada, jeigu per daug uztepu  g.gif

drinks_cheers.gif Man niekada AKN nesirutuliodavo ir makiazo pagrindas puikiai pasidengdavo. Gal tikrai kitos jo per daug uztepa, del to joms rutuliojasi
Atsakyti