QUOTE(Magnifique @ 2013 01 07, 23:30)
Maždaug 3mėn.250ml. bet kitą sav.pirksiu didelį butelį su pompa,manau taupiau naudosis,nes dažnai netyčia per daug užsipilu ant diskelio
O čia-vienas paspaudimas ir pakankamai
Galvoju gal net du butelius paimt Eurovaistinės akcijos proga
Šiandien alergologė pasiūlė naudot Node šampūną,bet žiūriu,kad jų yra kelių rūšių
ar man vaidenasi?
yra Node Fluid, ir Node S. Pastarasis skirtas probnleminei galvos odai.
o vat man vieno paspaudimo su pompa neuztenka. nes valausi ir akis ir veida. aplamai-tam kad svariai nuvalyciau - reikia kaip min 2 tamponeliu
Papildyta:
QUOTE(Emixsit @ 2013 01 06, 23:44)
Gal yra jau mėginusių MATRICIUM?
vakar tik pradejau. galiu kol kas pasakyti, kad vienos tuteles man per daug. padalinu i du kartus - vakare ir ryte. ilgiau laikyti nepatartina nes yra visiskai be parabenu ir kitos chemijos.
Papildyta:
QUOTE(Galadrielė @ 2013 01 07, 14:16)
Kokie būtų atsiliepimai apie Bioderma Hydrabio kaukę?
Ar gerai drėkina? Nekemša porų?
nekemsa. esu naudojus, drekina gerai.
bet kiek pamenu - LT jos nebera..
Papildyta:
QUOTE(illuminated @ 2013 01 07, 12:09)
Kiek skaičiau pranešimų, tiek sunku susigaudyt. Šią akimirką tai mano oda tikraaaai problematiška. T zona itin riebi, kitose veido vietose nemažai pasausėjimų, kad ir ant kaktos pvz, bet ji vistiek blizga. Tuo pačiu nosis pilna negražių inkštirų, o vienas skruostas nusėtas spuogais. Galėčiau reguliuot mitybą, bet kad nelabai ten yra ką reguliuot pas mane, manyčiau, valgau gana normalų maistą + geriu be galo daug vandens ir t.t. Esu turėjus Sebium veido kaukės mėginį, kuris man pasirodė visai neblogas bei H2O mėginėlį, kuris man irgi labai patiko ir kurį planuoju įsigyt. Dilema man kyla labiau dėl veido kremų, kokį siūlytumėt pamėgint : AI ar AKN? Apie abu, kaip suprantu, vienodai blogų ir gerų atsiliepimų, todėl sunku nuspręst. Iš kremų esu mėginus tik Hydra mėginėlį, kuris man pasirodė net kiek per sunkus visam veidui.
asmeniskai man nei AI nei AKN neatstoja Sebium Hydra. Ji tepu kasdien, kartais du kartus i diena, rytais po makiazu(puikiai tinka), AKN is viso nesusipratimas. biski grauzia, nemazai gumuliuojas. AI tepu retkarsciais, kai yra dideliu spuogu, arba profilaktiskai.
Senium kauke man patinka, siek tiek sausina oda.