Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(guodzik @ 2013 04 13, 22:39)
as irgi kaip jus teigiamai vertinau sias priemones kol nenuejau pas kosmetologe. kadangi ji yra ir mano artima drauge tai zinau kad is manes nebando uzdirbti ir ja pasitikiu. sake dabar vizualiai tu mano spuogu nebesimato bet jie visi yra sulinde i vidu tai tokia ir nauda is situ priemoniu  verysad.gif nors realiai mano oda labai susitvarke, bet baigusi, ju nebenaudosiu. schmoll.gif

Jūs man blondinei paaiškinkit, kaip spuogai gali "sulysti į vidų" bigsmile.gif spuogai yra arba jų nėra, taip kaip odos poros yra švarios arba ne.
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2013 04 13, 23:14)
Jūs man blondinei paaiškinkit, kaip spuogai gali "sulysti į vidų"  bigsmile.gif  spuogai yra arba jų nėra, taip kaip odos poros yra švarios arba ne.

tai butent kad odos poros nera svarios tik tiek kad nebeturiu as vizualiai dideliu giluminiu spuogu, zaizdu ir pan. Todel ir nieko gero ta kosmetika nes is virsaus uzgydo o poros kaip lieka uzsikisusios ir nesvarios, taip ir yra.
Atsakyti
jokio kosmetika porų neišvalys. kosmetika gali tik paruošti rūgštiniam ar mechaniniam valymui. suprasti ar poros užsikimšusios (arba, kad kosmetika užkemša) tam kosmetologės nereikia. pagrindinis dalykas yra valymas ir dar kartą valymas.
p.s. jei pas Jus buvo giluminių ir jų nebėra, sakyčiau netgi labai gerai. giluminių "iš viršaus neužgydisit":)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pompaduska: 14 balandžio 2013 - 11:18
QUOTE(pompaduska @ 2013 04 14, 11:16)
jokio kosmetika porų neišvalys. kosmetika gali tik paruošti rūgštiniam ar mechaniniam valymui. suprasti ar poros užsikimšusios (arba, kad kosmetika užkemša) tam kosmetologės nereikia. pagrindinis dalykas yra valymas ir dar kartą valymas.
p.s. jei pas Jus buvo giluminių ir jų nebėra, sakyčiau netgi labai gerai. giluminių "iš viršaus neužgydisit":)

valom valom smile.gif dar ilgai ir nuobodziai valysim biggrin.gif bet keisiu sias priemones i kitas.
Atsakyti
o aš skundžiausi, kad hydrabio raudonas dėmes kėlė, viskas praėjo ir oda labai susitvarkė thumbup.gif baiginėju kremo buteliuką ir manau kartosiu. pradėjo patikti ne tik dėl poveikio, bet ir kaip šaunus makiažo pagrindas
Atsakyti
bioderma man thumbup.gif
Naujausi pirkinukai: tonikas melynos linijos, ir kremukas (kartojamas jau). Veida valau tik su raudonos linijos vandenuku, labai dziaugiuosi poveikiu! Ir antiperspirantai sios firmos patinka.. zodziu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O aš naudoju kremą su spalva. Tai kemša poras jis man, išmetė spuogais unsure.gif Ir nemaskuoja visai, tik spalvos priduoda. Dar nakčiai naudoju Sebium hydra, tai nepasakyčiau, kad gerai padrėkina. Mano oda mišri, bet po žiemos vietomis yra pasausėjimų, tai nieko jis man nepadėjo.
Kažkada bandyti Sebium AKN ir AI labiau patiko ax.gif
Atsakyti
Mano pabaigtukai:

user posted image

Tikrai gerai atliko savo pareigą. Gerai susigeria, drėkina, aišku drėkinimo didelio nesitikėti, norint, kad veido oda neblizgėtų. Svarbu, kad nesausino odos ir pasitepus juo oda tampa matinė thumbup.gif Nežymus blizgesys "išlenda" po pusdienio. Vasaros sezonu tikrai kartosiu smile.gif

user posted image

Patiko, jau ne kartą sakiau thumbup.gif Tiek drėkinimas, tiek tekstūra. Jei dėl Sebium Mat dar galvoju ar kartoti, ar ne, tai dėl šito neabejoju - kartotinas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, aš irgi neseniai įstojau į biodermos naudotojų gretas smile.gif nemažos problemos su veiduku turiu, ypač skruostų sritį, geriu doxyciklina, o visą ankstesnę kosmetiką į biodermą pakeičiau:) na ir pakolkas viskas gerėja lyg rodos bigsmile.gif turiu sebium vandenuką, kremuką AI ( nakčiai) ir hydra (dienai), ir tą sebium mat, kurio turbūt nepirksiu, arba tik dėl to matiškumo efekto, nes tikrai nieko nemaskuoja g.gif gal kažkiek spalvą palygina, kai nereiks tiek maskavimo gal ir gerai bus.. smile.gif
O dėl drėkinimo tai man kaip tik sutvarkė veiduką tas hydra kremukas, arba tas AI, nepasakysiu kuris. Oda mišri, pleiskanojo ir nuo antibiotikų ir seip dehidratuota po žiemos, tai jau po kelių kartų pamačiau gerėjimą mirksiukas.gif
Jei taip ir toliau, visai matau šansų išsigydyti veidą, liks tik dideli randai.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Keitlina @ 2013 04 16, 21:24)
tą sebium mat, kurio turbūt nepirksiu, arba tik dėl to matiškumo efekto, nes tikrai nieko nemaskuoja  g.gif  gal kažkiek spalvą palygina, kai nereiks tiek maskavimo gal ir gerai bus.. smile.gif 

Aš turėjau ne su spalva, o paprastą smile.gif
Atsakyti
O paprastą mat galima teptis prieš kreminę pudrą? smile.gif
Atsakyti
turejau nemazai ko, taciau kosmetologe sake,,kad oda sudirginta, nors viska naudojau jautriai odai. zodziu liepe keisti. nors tai tikrai viena geresniu firmu.
Atsakyti