Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(overlook @ 2013 04 05, 13:26)
Sveikos 4u.gif

Aš truputį pasimečiau blush2.gif Biodermos namuose kur yra surašytos kainos gaminių, tai jos jau su pritaikyta nuolaida, ar toms kainoms dar taiko 30%? smile.gif

su jau pritaikyta nuolaida 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 04 05, 13:26)
Sveikos 4u.gif

Aš truputį pasimečiau blush2.gif Biodermos namuose kur yra surašytos kainos gaminių, tai jos jau su pritaikyta nuolaida, ar toms kainoms dar taiko 30%? smile.gif

kur jūs ten kainas randate, ar ten registruotis reikia?
Atsakyti
QUOTE(crystal @ 2013 04 02, 15:55)
man pats geriausias kremas, tuo pačiu ir makiažo pagrindas
user posted image

O gal kuri nors esate mėginusios ir šį Rich ir tokį patį, bet Light kremą? Mano oda pasausėjus, bet gal man užtektų Light, juo labiau vasara artėja. Pakomentuokit kas mėginot, ačiū wink.gif
Atsakyti
QUOTE(evesunny @ 2013 04 05, 14:13)
O gal kuri nors esate mėginusios ir šį Rich ir tokį patį, bet Light kremą? Mano oda pasausėjus, bet gal man užtektų Light, juo labiau vasara artėja. Pakomentuokit kas mėginot, ačiū wink.gif

Aš turėjau keletą light mėginėlių, tai man jis patiko ir sakiau kai baigsiu Rich pirksiu būtent jį. Rich drėkinimu nesiskundžiu, tikrai labai geras, bet man per riebus, todėl naudoju vakare tik tais jį, o light kremukas geriau susigeria, gerai drėkina, todėl šiltuoju metų laiku jis tikrai vertesnis dėmesio už Rich smile.gif
Atsakyti
QUOTE(crystal @ 2013 04 02, 16:55)
man pats geriausias kremas, tuo pačiu ir makiažo pagrindas
user posted image
jau du sunaudojau. gal kas nors žinote ar jam taikoma dabar nuolaida eurovaistinėje? g.gif

Dėl eurovaistinės nežinau tiksliai, prieš kelias dienas dar tikrai akcija buvo. Bet vakar prie žurnalo "Žmonės" buvo BENU vaistinės žurnaliukas.
Taigi ten prie Hydrabio kremukų dovanojamas 250 ml valomasis vandenukas. Jei apie šią akciją kalbėjot. Žurnaliukas balandžio mėnesio, taigi galima suprasti, kad visą šį mėnesį bus tokia akcija.

Taip pat BENU vaistinėje 20 % nuolaida visiems SEBIUM produktams, išskyrus Sebium Global. Nes perkant Sebium Global yra dovanojamas 250 ml Sebium H2O.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CACA*: 05 balandžio 2013 - 23:25
sveikutes biodermos myletojos gal kuri naudoja naujaji sebium global ? kokie ispudziai ? rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(Vikuute @ 2013 04 06, 00:26)
sveikutes biodermos myletojos gal kuri naudoja naujaji sebium global ? kokie ispudziai ? rolleyes.gif

O kas čia per daiktas ir ką jis daro? smile.gif
Naudoju nemažai Sebium linijos priemonių, bet apie tokį negirdėjus g.gif
Ir dar įdomu kuo skiriasi H2O vandenukai Sensibio ir Crealine? Gal kas jau galite palyginti?
Atsakyti
QUOTE(Leliux7 @ 2013 04 06, 00:57)
O kas čia per daiktas ir ką jis daro? smile.gif
Naudoju nemažai Sebium linijos priemonių, bet apie tokį negirdėjus  g.gif
Ir dar įdomu kuo skiriasi H2O vandenukai Sensibio ir Crealine? Gal kas jau galite palyginti?

Crealine prancūziškas pavadinimas
Atsakyti
Apie Sebium Global aš nurašiau LT aprašymą praeitoje temoje rodos, per google galite rasti smile.gif

QUOTE(Vikuute @ 2013 04 06, 01:26)

Aš nuspirkau prieš mėnesį, bet dar nepradėjau naudoti ir svarstau, nes oda pagerėjo smarkiai dėl mitybos, tai bijau, kadangi ten su rūgštimis, kad nepablogėtų.
Atsakyti
Mačiau Eurovaistineje visa balandi Sebium linijai 20 proc nuolaida yra ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Prašau patarkite ką nors paakiams?

Ačiū ax.gif
Atsakyti