Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(_elena_ @ 2013 03 25, 15:12)
Pasiskaitinejau jusu atsiliepimus apie Hydrabio rich del demiu ant veido. Po kiek laiko naudojimo atsirado demes? Cia daugumai taip? Isigijau pries savaite butent si kremuka, kolkas oda rami g.gif

Man visai jokių dėmių neatsirado smile.gif . Labai gerai drėkina, maloniai tepasi, tikrai kartotinas kremukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_elena_ @ 2013 03 25, 16:12)
Pasiskaitinejau jusu atsiliepimus apie Hydrabio rich del demiu ant veido. Po kiek laiko naudojimo atsirado demes? Cia daugumai taip? Isigijau pries savaite butent si kremuka, kolkas oda rami g.gif

man atsirado uz savaites mazdaug...jei jum viskas gerai,nesijaudinit ir naudokit smile.gif
Atsakyti
Savaite laiko naudoju Bioderma po zinc krema wub.gif
labai sutvarke oda, nes buvo baisi, sausau-dehidratuota raudona su niezuliu, dabar tokia maloni svelni, vienas geriausiu atrastu per desimtmeti kremu 4u.gif Toliau bandysiu kitus Biodermos produktus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopomanija @ 2013 03 27, 12:18)
Savaite laiko naudoju Bioderma po zinc krema  wub.gif

Nelabai supratau kuris čia Biodermos kremas, gal galit tiksliau pavadinimą parašyti, iš kurios linijos ir pan. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(evesunny @ 2013 03 27, 11:49)
Nelabai supratau kuris čia Biodermos kremas, gal galit tiksliau pavadinimą parašyti, iš kurios linijos ir pan. Ačiū.

user posted image
stai sis, jis skirtas atopinei problematinei odai, po ziemos mano tokia ir buvo verysad.gif
Atsakyti
Pas mane po žiemos oda irgi išvargusi, išsausėjusi, bet šitas Jūsų naudotas, gal jau labai stiprus. Nenusprendžių kurį Bioderma gerai drėkinamą kremą pirktis. Paskaičius atrodo ir tas geras ir tas geras smile.gif
Atsakyti
Mano oda iš po žiemos išsausėjo, todėl naudoju:
Atoderm Nutritive
user posted image

Tikrai gerai drėkina, bet naudoju vakare, nes man per riebus, nes šiaip esu normalios/ riebios odos savininkė, o mano mamai atvirkščiai, jis puikiai susigeria, todėl jį tepa rytais. Jos veido oda paprastai yra nuolat sausa smile.gif
Atsakyti
Gal kas bande Biodermos apsaugas nuo saules? ar nekemsa poru? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2013 03 27, 15:04)
Gal kas bande Biodermos apsaugas nuo saules? ar nekemsa poru? 4u.gif

aš turėjau, man nekimšo
Atsakyti
man pats geriausias kremas, tuo pačiu ir makiažo pagrindas Hydrabio Riche
user posted image
jau du sunaudojau. gal kas nors žinote ar jam taikoma dabar nuolaida eurovaistinėje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(crystal @ 2013 04 02, 15:55)
man pats geriausias kremas, tuo pačiu ir makiažo pagrindas Hydrabio Riche
http://www.bioderma....che_2012_gd.jpg
jau du sunaudojau. gal kas nors žinote ar jam taikoma dabar nuolaida eurovaistinėje? g.gif

Uzskaitau ir as sita,jau antra naudoju.Nors mano oda misri ir buvo pradejusi sauseti ir tempti,dabar viskas super smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš truputį pasimečiau blush2.gif Biodermos namuose kur yra surašytos kainos gaminių, tai jos jau su pritaikyta nuolaida, ar toms kainoms dar taiko 30%? smile.gif
Atsakyti