Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Aggnesse @ 2013 03 22, 10:56)
Aš naudojau kūnui tą kremą, kol neperskaičiau sudėties  doh.gif Išbėrimų vietose man nuo jo grauždavo iškart pasitepus odą, jis taip ir stovi nenaudojamas.. Man apskritai keista, kad produktas skirtas 'pagelbėti' sausai odai tik pablogina situaciją savo sudėtyje turėdamas mineralinį aliejų, kuris patekęs ant odos neleidžia jai kvėpuoti, regeneruotis ir dar visokių blogybių prideda kaip dovaną  doh.gif
Bent jau vaikučių netepkite juo..

Jeigu jums netiko nereiske kad jis yra blogas ir vaikus negalima tepti. As nauduoju apie 3-4 men jokiu grauzimu jokio sausumo jokios alergijos ne man ne mano seimai. Net po depeliacijos jis man negrauzia g.gif

P.S
Apie Paraffinum Liquidum (medicinal)

Dabartiniu metu labai paplitę terminai, apibūdinantys įvairias prekių grupes, dažniausiai - su tikslu pritraukti patiklų pirkėją yra: ekologiškas, bio-, natūralus. Šiais klausimais galima diskutuoti be galo ir vieningo atsakymo nerasime, nes vyrauja skirtingi vertinimo kriterijai...

Paraffinum Liquidum (medicinal) – tai labai gerai išvalytas, baltos spalvos, bekvapis, beskonis mineralinis aliejus, priklausantis cikloalkanams arba ciklinių sočiųjų angliavandenių grupei. Kaip ir visi angliavandeniai jis sudarytas iš C (anglies) irH2 (vandenilio). Tai natūralus produktas, kuris gaunamas distiliacijos būdu iš žemės gelmėse esančių naftos produktų.

Kaip Paraffinum Liquidum (medicinal) veikia:

Mūsų oda yra labai tolerantiška šiam preparatui, kadangi jis nesukelia alerginių reakcijų (C ir H2), minkština odos paviršių, sulaiko drėgmę, apsaugo nuo neigiamo saulės spindulių poveikio – perkaitimo ir išdžiuvimo, neužkemša porų. Todėl jis plačiai naudojamas vaikiškiems aliejams gaminti.

Naudojant kosmetikos gamyboje, jis priduoda kremui lengvumo, lengvo vėsinančio poveikio.

Kur Paraffinum Liquidum (medicinal) naudojamas:

Paraffinum Liquidum labai plačiai naudojamas medicinoje, maisto pramonėje, o taip pat kosmetikos priemonių gamyboje.
Atsakyti
'placiai naudojamas' ir 'naudojamas vaikiskuose aliejuose' dar nieko nereiskia biggrin.gif mineralinis aliejus odai- nieko gero, ypac lyginant su naturaliu aliejum
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2013 03 22, 13:56)
Jeigu jums netiko nereiske kad jis yra blogas ir vaikus negalima tepti. As nauduoju apie 3-4 men jokiu grauzimu jokio sausumo jokios alergijos ne man ne mano seimai. Net po depeliacijos jis man negrauzia  g.gif

P.S
Apie  Paraffinum Liquidum (medicinal)

Dabartiniu metu labai paplitę terminai, apibūdinantys įvairias prekių grupes, dažniausiai - su tikslu pritraukti patiklų pirkėją yra:  ekologiškas, bio-, natūralus. Šiais klausimais galima diskutuoti be galo ir vieningo atsakymo nerasime, nes vyrauja skirtingi vertinimo kriterijai...

Paraffinum Liquidum (medicinal) – tai labai gerai išvalytas, baltos spalvos, bekvapis, beskonis  mineralinis aliejus, priklausantis cikloalkanams arba ciklinių sočiųjų angliavandenių grupei. Kaip ir visi angliavandeniai jis sudarytas iš C (anglies) irH2 (vandenilio). Tai natūralus produktas, kuris  gaunamas distiliacijos būdu iš žemės gelmėse esančių naftos produktų.

Kaip Paraffinum Liquidum (medicinal) veikia:

Mūsų oda yra labai tolerantiška šiam preparatui, kadangi jis nesukelia alerginių reakcijų (C ir H2), minkština odos paviršių, sulaiko drėgmę, apsaugo nuo neigiamo saulės spindulių poveikio – perkaitimo ir išdžiuvimo, neužkemša porų.  Todėl jis plačiai naudojamas vaikiškiems aliejams gaminti.

Naudojant kosmetikos gamyboje,  jis priduoda kremui lengvumo, lengvo vėsinančio poveikio.

Kur Paraffinum Liquidum (medicinal) naudojamas:

Paraffinum Liquidum labai plačiai naudojamas medicinoje, maisto pramonėje, o taip pat kosmetikos priemonių gamyboje.

Labai džiaugiuosi, kad jis Jums tinkamas ir oda gerai toleruoja, labai viliuosi, kad prabėgus 10 metų Jūsų ir Jūsų vaikų oda bus graži, skaisti ir švari, pati gebės apsisaugoti, atsinaujinti savu ciklu.. 4u.gif
Jūsų citata paimta iš šio puslapio, jeigu neklystu http://www.o-d-a.eu/ man pasiskaičius Jūsų postą pasidarė labai įdomu, kad yra ir Paraffinum Liquidum (medicinal) aliejus. Nepatingèjau paieškoti google apie jį, įsivedusi tik lotyniškąjį pavadinimą, deja, informacijos neradau apie šio mineralinio aliejaus 'rūšį', išskyrus Jūsų vienintelę citatą. Galbūt Jūs galėtumėte pasidalinti informacija plačiau, kas tai yra, ir ar tai nėra tas pats, kas PL?

P.S. Aš atopinį dermatitą turiu nuo kūdikystės, tad mano oda ne tik kad gausybę hormonų yra gavusi, bet ir dar visokių negerumų.. Išbandyta daugybė priemonių, skirtų atopiškai odai. Tepantis kremu, kurio sudėtyje yra Paraffinum Liquidum, gaudavosi užburtas ratas, - odos sausumas kaip ir užrakintas būdavo, bet oda po kelerių metų apskritai pradėdavo sausėti praėjus kelioms valandoms po pasitepimo. Namuose sveikas maistas vyrauja, vandens geriu labai daug, vengiu alergenų.. Išbėrimų vietose perštėdavo pasitepus, žinoma, išbėrimų tokie kremai negydė; man besilaukiant ir žindant vieną vaikelį ir besilaukiant kito ir vėl žindant, natūralu, kad hormoninių preparatų naudoti negaliu jau 4 metus su mažu intarpu ( homeopatija man irgi netiko - kaip ir buvo tikėtasi, reakcija mano odos buvo žaibiška, atsivėrė žaizdos su bėgančia limfa, tad teko atsidurti priimamajame, tada ir teko panaudoti antihistamininius vaistus, siekiant išvengti sepsio). Natūralūs aliejai man taip pat dauguma netinka - peršti išbertose vietose, odos sausumas atsinaujina greitai, bet atsirinkti vistiek galima kosmetinius produktus su sveikesne sudėtimi, tik kad tas kelias sudėtingas ir sunkus, bet ar verta pradėti juo kelionę priklauso tik nuo mūsų pačių ax.gif
Atsakyti
Idejau citata kaip jus teisingai pastebejot is puslapio www.o-d-a.eu Jeigu jus nuo vaikystes turit tokia problemine oda tai jums, praktiskai jokios premones naturalios ar ne netiks.Jeigu paimsi bet koki krema vaikis ar ne vaikiska, net Emolium premones visur yra Paraffinum Liquidum . Kiekvienas pats renkasi koki krema jam nauduoti mirksiukas.gif Galit ir uz 100 lr krema nusipirkti ir ten bus Paraffinum Liquidum smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Pradėjau naudoti biodermos kosmetika turiu Sensibio H2O bei pabaigiau Matricium. Dabar noriu užsakyti vėl smile.gif
Skaičiau, kad merginos kooperuojasi užsakant is FR, gal galite nuoroda atsiųsti temos?
Taip kai kurios rašėte, kad is kažkur gaunate meginuku, atsiuskite prašau nuoroda.

Ačiū 4u.gif

P.S. Atsiprasau už lietuvybe blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alion@ @ 2013 03 24, 15:11)
Sveikos smile.gif

Pradėjau naudoti biodermos kosmetika turiu Sensibio H2O bei pabaigiau Matricium. Dabar noriu užsakyti vėl smile.gif

P.S. Atsiprasau už lietuvybe  blush2.gif

Kokie atsiliepimai apie Matricium? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2013 03 24, 20:05)
Kokie atsiliepimai apie Matricium? bigsmile.gif

Man patiko ir odai mano tinka bei sutvarkė smile.gif bet noriu dar palaikyti efektą
Atsakyti
QUOTE(Alion@ @ 2013 03 24, 20:29)
Man patiko ir odai mano tinka bei sutvarkė smile.gif bet noriu dar palaikyti efektą

Ka konkreciai sutvarke? Koki efekta dave?
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2013 03 24, 20:45)
Ka konkreciai sutvarke? Koki efekta dave?

Mano kakta ir žandikaulio apačios oda buvo kaip "žasies", dabar susitvarkė. Ir lygesne pasidarė, paakiai pagrazejo smile.gif
Atsakyti
Ir Eurovaistinė šiek tiek nuolaidų turi - hydrabio serijai ir keliems milžinams:) o dėl hydrabio - kalbėjau apie raudonas dėmes, tai dar po šiek tiek laiko naudojimo praėjo thumbup.gif ir labai maloniai tepasi thumbup.gif
Atsakyti
Pasiskaitinejau jusu atsiliepimus apie Hydrabio rich del demiu ant veido. Po kiek laiko naudojimo atsirado demes? Cia daugumai taip? Isigijau pries savaite butent si kremuka, kolkas oda rami g.gif
Atsakyti
QUOTE(_elena_ @ 2013 03 25, 15:12)
Pasiskaitinejau jusu atsiliepimus apie Hydrabio rich del demiu ant veido. Po kiek laiko naudojimo atsirado demes? Cia daugumai taip? Isigijau pries savaite butent si kremuka, kolkas oda rami g.gif

man pasirodė per kelias dienas, bet dabar oda vėl nurimo smile.gif
Atsakyti