QUOTE(Aggnesse @ 2013 03 22, 10:56)
Aš naudojau kūnui tą kremą, kol neperskaičiau sudėties Išbėrimų vietose man nuo jo grauždavo iškart pasitepus odą, jis taip ir stovi nenaudojamas.. Man apskritai keista, kad produktas skirtas 'pagelbėti' sausai odai tik pablogina situaciją savo sudėtyje turėdamas mineralinį aliejų, kuris patekęs ant odos neleidžia jai kvėpuoti, regeneruotis ir dar visokių blogybių prideda kaip dovaną
Bent jau vaikučių netepkite juo..
Bent jau vaikučių netepkite juo..
Jeigu jums netiko nereiske kad jis yra blogas ir vaikus negalima tepti. As nauduoju apie 3-4 men jokiu grauzimu jokio sausumo jokios alergijos ne man ne mano seimai. Net po depeliacijos jis man negrauzia
P.S
Apie Paraffinum Liquidum (medicinal)
Dabartiniu metu labai paplitę terminai, apibūdinantys įvairias prekių grupes, dažniausiai - su tikslu pritraukti patiklų pirkėją yra: ekologiškas, bio-, natūralus. Šiais klausimais galima diskutuoti be galo ir vieningo atsakymo nerasime, nes vyrauja skirtingi vertinimo kriterijai...
Paraffinum Liquidum (medicinal) tai labai gerai išvalytas, baltos spalvos, bekvapis, beskonis mineralinis aliejus, priklausantis cikloalkanams arba ciklinių sočiųjų angliavandenių grupei. Kaip ir visi angliavandeniai jis sudarytas iš C (anglies) irH2 (vandenilio). Tai natūralus produktas, kuris gaunamas distiliacijos būdu iš žemės gelmėse esančių naftos produktų.
Kaip Paraffinum Liquidum (medicinal) veikia:
Mūsų oda yra labai tolerantiška šiam preparatui, kadangi jis nesukelia alerginių reakcijų (C ir H2), minkština odos paviršių, sulaiko drėgmę, apsaugo nuo neigiamo saulės spindulių poveikio perkaitimo ir išdžiuvimo, neužkemša porų. Todėl jis plačiai naudojamas vaikiškiems aliejams gaminti.
Naudojant kosmetikos gamyboje, jis priduoda kremui lengvumo, lengvo vėsinančio poveikio.
Kur Paraffinum Liquidum (medicinal) naudojamas:
Paraffinum Liquidum labai plačiai naudojamas medicinoje, maisto pramonėje, o taip pat kosmetikos priemonių gamyboje.