Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Mintee @ 2013 01 14, 13:43)
Jeigu oda jautri, hydrabio nepatarciau, na, is savo patirties kalbant. Man tai nuo hydrabio kremo visa veida raudonom demem ismuse. O sensibio light naudoju jau antra pakuote, labai patinka.  ax.gif

o aš ir galvoju, kas per raudonos dėmės pradėjo veidą pulti doh.gif
Papildyta:
Turiu klausimą dėl šiuo metu akcijuojamų prausiklio ir kūno kremo sausai odai didelėse pakuotėse. Mano oda linkusi į sausumą, gali ir paperštėti po dušo, kol nepatepi kremu. Ar jautėte efektą naudojant kūno prausiklį sausai odai, kaip patiko kūno kremas?
Atsakyti
QUOTE(milagra797 @ 2013 03 20, 22:03)
o aš ir galvoju, kas per raudonos dėmės pradėjo veidą pulti  doh.gif
Papildyta:

vat ir as dabar bandau naikinti raudonas demes po Hydrabio Rich naudojimo doh.gif
Atsakyti
Man su tom demes nui Hydrabio tas pats,kol nenustojau vartoti,nepraejo unsure.gif
Atsakyti
Vadinasi arba netinkamą konsulatntę išsirinkau smile.gif arba kaip jau ir sakiau kiekvieno oda individuali.
Niu pabandysiu aš kai turėsiu savo smile.gif galėsiu savo įspūdžiais pasidalinti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(milagra797 @ 2013 03 21, 00:03)

Turiu klausimą dėl šiuo metu akcijuojamų prausiklio ir kūno kremo sausai odai didelėse pakuotėse. Mano oda linkusi į sausumą, gali ir paperštėti po dušo, kol nepatepi kremu. Ar jautėte efektą naudojant kūno prausiklį sausai odai, kaip patiko kūno kremas?

Kūno kremuko vaistinėj ant rankos šiek tiek užtepė, kai paklausiau ar mėginuko neturi smile.gif
Iš pradžių jis smarkiai riebus atrodo, bet po to susigeria ir to riebumo nebesijaučia. Bet, kad daugiau kažką pasakyti po vieno patepimo ir tai tik rankų nelabai ką ir galiu. Gal atsiras kas kasdien naudoja, daugiau papasakos.
Atsakyti
Dar turiu klausimą dėl žaliu dangteliu berods sebium prausiklio veidui. Kaip minėjau mano oda sausa, jautri, bet būna besikeliančių ir spuogelių, kažin tas prausiklis tik riebesnei odai, ar tiktų ir maniškei g.gif
Atsakyti
Jei jūs čia apie Sebium Gel Foaming prausiklį, tai nepirkti, jei oda nėra labai riebi. Mano pačios T zona labai riebi, o kitur - normali/pasausėjus, tai nežinau.. Tempia odą, lyg dar pasausina ir taip pasausėjusias vietas (nors 100% negaliu pasakyt ar čia dėl prausiklio). Nors neblogai prausia, bet gal geriau paieškokit švelnesnio prausiklio, kad ir iš kitų Biodermos linijų :>
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 03 21, 10:07)
Jei jūs čia apie Sebium Gel Foaming prausiklį, tai nepirkti, jei oda nėra labai riebi. Mano pačios T zona labai riebi, o kitur - normali/pasausėjus, tai nežinau.. Tempia odą, lyg dar pasausina ir taip pasausėjusias vietas (nors 100% negaliu pasakyt ar čia dėl prausiklio). Nors neblogai prausia, bet gal geriau paieškokit švelnesnio prausiklio, kad ir iš kitų Biodermos linijų :>

Tikrai taip - mergaitės ir forume jau daug apie tai diskutavo, kad Sebium Gel tikrai pasausina odą ir tempimas jaučiasi. Jis daugiau pritaikytas riebiai odai. O jei tik T zona riebi, o žandukai sausesni, tai jis galbūt T zonos odeliai ir tinkamas gali būti, bet žandukus tai jis dar labiau pasausins. Taigi ir Jūsų ateju manau kaltas bus prausiklis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CACA*: 21 kovo 2013 - 08:44
Papildyta:

As siuo metu nauduoju Atoderm Creme maitinamaji krema tikrai superinis jis man. Oda svelni, atsigavo nes issausejusi buvo . O vaikams nauduoju ABC Derm Ato + labai patiko kad neturi stipraus kvapo nesausina odos. Galvoju kol akcija dar nusipirkti didelis butelis 500 ml su dozatoriumi patogu nauduoti kaina su nuolaida ne tokia ir didele o rezultatas man tikrai patiko 10 balu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milagra797 @ 2013 03 20, 22:37)
dar trumpai naudoju, tai tikiuosi, kad čia trumpalaikis efektas ar oda pratinasi prie produkto, nes jau taip nepataikyt nusipirkt  doh.gif

na as irgi galvojau, kad gal pripras, po Rich pirkau Hydrabio Light, maniau, kad tas lengvesnis bus, bet nustojau naudoti ir numeciau i sali, nes jau buvo ne demeles, o visos DEMES smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2013 03 19, 19:00)
Laba,o sakykit gal kas naudoja biodermos paakiu kremuka,kokie atsiliepimai butu?Kazkaip noretusi isbandyti,bet ju megineliu turbut nebuna g.gif

Naudoju Sensibio Eye contour gel, man labai jis patinka, malonus jausmas užsitepus, drėkina taip pat gerai, tikrai neturiu nusiskundimų thumbup.gif Ateityje dar kartosiu 4u.gif

QUOTE(Victorious @ 2013 03 20, 12:41)
Išbandžiau "Sebium" kaukę - visai faina pasirodė bigsmile.gif. Pavalė poras, nesausino, nuplaunant lengvai pašveitė odą. Kaip ji Jums ilgiau naudojant? ax.gif

Turiu šią kaukę, taipogi kuo puikiausi atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 03 21, 08:07)

aciu uz patarima 4u.gif tokiu atveju tikrai nerizikuosiu, nes esu syki su prausikliu iki pleiskanojimo nusausinus skruostus ir po keliu prausimu
Papildyta:
QUOTE(JelenaF @ 2013 03 21, 08:59)
As siuo metu nauduoju Atoderm Creme maitinamaji krema tikrai superinis jis man. Oda svelni,  atsigavo nes issausejusi buvo . O vaikams nauduoju ABC Derm Ato + labai patiko kad neturi stipraus kvapo nesausina odos. Galvoju kol akcija dar nusipirkti didelis butelis 500 ml su dozatoriumi patogu nauduoti kaina su nuolaida ne tokia ir didele o rezultatas man tikrai patiko 10 balu  thumbup.gif

na tikriausiai reikės mėginti pirkti, kol tokia gera akcija smile.gif
Atsakyti
Papildyta:

Aš naudojau kūnui tą kremą, kol neperskaičiau sudėties doh.gif Išbėrimų vietose man nuo jo grauždavo iškart pasitepus odą, jis taip ir stovi nenaudojamas.. Man apskritai keista, kad produktas skirtas 'pagelbėti' sausai odai tik pablogina situaciją savo sudėtyje turėdamas mineralinį aliejų, kuris patekęs ant odos neleidžia jai kvėpuoti, regeneruotis ir dar visokių blogybių prideda kaip dovaną doh.gif
Bent jau vaikučių netepkite juo..
Atsakyti