Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(PUPA13 @ 2013 03 19, 19:00)
Laba,o sakykit gal kas naudoja biodermos paakiu kremuka,kokie atsiliepimai butu?Kazkaip noretusi isbandyti,bet ju megineliu turbut nebuna g.gif

man jis patinka, susigeria lengvai, nedaug reikia smile.gif tam kartui, atrodo, lyg palygina raukšlikes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2013 03 19, 20:00)
Laba,o sakykit gal kas naudoja biodermos paakiu kremuka,kokie atsiliepimai butu?Kazkaip noretusi isbandyti,bet ju megineliu turbut nebuna g.gif

man nuo jo graužė odą
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti ar jus naudojate H2O vandeneli tik makiazui valyti ar ir odai atgaivinti kaip tonika?
Mano oda misri, retai atsiranda vienas kitas spuogelis, ant nosies ir smakro matosi juodi taskeliai, taciau skruostu oda sausesne, koki patartumete rinktis H2O vandeneli sensibio ar sebium? smile.gif Nesinori kad jis issausintu veido oda
Atsakyti
as turiu abu. Ir naudoju ir tam, ir tam tikslui biggrin.gif mano oda irgi misri. Nei vienas nesausina. Vienintelis man pastebimas skirtumas, kad H2O visai bekvapis, o Sebium vos vos juntama, bet gaivu kvapa turi. Gal imkit H2O pradziai ax.gif
Atsakyti
O kuris jums labiau patinka sebium ar sensibio? Ar po ju nelieka lipnumo jausmo? Taip pat gal naudojate koki kremuka is biodermos? Noreciau kazka isbandyti, bet kad nebutu pernelyg riebus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina89: 20 kovo 2013 - 12:15
QUOTE(Lina89 @ 2013 03 20, 12:13)
O kuris jums labiau patinka sebium ar sensibio? Ar po ju nelieka lipnumo jausmo? Taip pat gal naudojate koki kremuka is biodermos? Noreciau kazka isbandyti, bet kad nebutu pernelyg riebus  smile.gif

Naudojau sensibio, bet man ne toks pat jausmas kaip nuplovus po to vandeniu. Visad nuplaudavau, nes tiesiog atrodydavo, kad oda ne tokia svari, jei palieku tik su biodermos vandeniu.
Atsakyti
Išbandžiau "Sebium" kaukę - visai faina pasirodė bigsmile.gif. Pavalė poras, nesausino, nuplaunant lengvai pašveitė odą. Kaip ji Jums ilgiau naudojant? ax.gif
Atsakyti
SVeikos,jei mano veidas serpetotas ir rausvas,tai kuria priemone makiazui valyti ,patartumet pirkti? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2013 03 20, 17:15)
SVeikos,jei mano veidas serpetotas ir rausvas,tai kuria priemone makiazui valyti ,patartumet pirkti? aciu  4u.gif

Pabandykit Sensibio prausikli ir H2O mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina89 @ 2013 03 20, 11:13)
O kuris jums labiau patinka sebium ar sensibio? Ar po ju nelieka lipnumo jausmo? Taip pat gal naudojate koki kremuka is biodermos? Noreciau kazka isbandyti, bet kad nebutu pernelyg riebus  smile.gif
net nežinau g.gif kažkaip man labiau "prilipo" Sensibio, nors kaip sakau, didelio skirtumo nejaučiu. Nei po vieno, nei po kito nelieka lipnus veidas. smile.gif nors aš su Sensibio nusivalius makiažą, po to irgi veidą prausiu, bet ne iš karto (nusivalau makiažą iškart grįžus namo, o veidą prausiu ir tepu kremais jau prieš miegą).
Iš kremų turiu Sebium AI, bet didelio poveikio nejaučiau - tepu vakaras tik kaktą ir smakrą (kur labiausiai kyla spuogai..). Dabar nusipirkau Sebium Hydra, nes čia gana dažnai giriamas ax.gif Abu nėra riebūs, nes iš Sebium linijos. Bent jau AI man nesausino, o Hydra dar tik kartą bandžiau.
Šiaip gaila, kad Bioderma neturi dieninių/drėkinančių kremų su spf, mielai pabandyčiau smile.gif
Atsakyti
Aš irgi naudojau ir Sebium, o dabar Sensibio, tikrai to skirtumo tokio nėra, gal man vienintelis pastebėjimas, kad Sensibio negraužia jei kokia atvira/šviežia žaidželė yra ant veido, o Sebium minimaliai bet pasijausdavo, bet čia jei jau labai smulkiai žiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Lina89 @ 2013 03 20, 14:00)
Sveikos, norejau paklausti ar jus naudojate H2O vandeneli tik makiazui valyti ar ir odai atgaivinti kaip tonika?
Mano oda misri, retai atsiranda vienas kitas spuogelis, ant nosies ir smakro matosi juodi taskeliai, taciau skruostu oda sausesne, koki patartumete rinktis H2O vandeneli sensibio ar sebium?  smile.gif  Nesinori kad jis issausintu veido oda

Su labai panašiais odos apibūdinimais prieš pora dienų kreipiausi į eurovaistinės konsultantę, tai man rekomendavo Hydrabio H2O.
bandžiau klausti apie kitas linijas, t.y. sensibio, sebium. Bet garantavo, kad pagal mano odos tipą, t.y. normali - mišri oda, reiktų būtent šio.
O kremuką taip pat rekomendavo Hydrabio Light Cream, nes paminėjo tai, kad po žiemos odai labai reikia drėgmės ir, kad nesiūlytu šiuo metu Sebium Hydra, nes anot jos jis kiek padrėkintų, bet Hydrabio normaliai-mišriai odai tinka labiau, t.y. kai T zona riebesnė, o žandukai sausesni.
Kolkas neišbandžiau aš pati dar šio derinuko. Bet turbūt kiekviena turime tiesiog atsirinkti kuri linija ir kurie produktai labiausiai tinka 4u.gif
Atsakyti