Pasimečiau visai.. Visada maniau, kad mano oda mišri ir dehidratuota, kadangi ant veido dažnai kyla spuogeliai, ant nosies ir smakro matosi daug juodų porų, tačiau tuo pačiu oda ir stipriai šerpetoja, ypač kaktos sritis. Vaistininkės įkalbėta nusipirkau ir aš pora Biodermos produktų. Papasakojau jai, kad oda stipriai šerpetoja, tai ji man pasiūlė Atoderm Nutritive kremą ir Sensibio H2O. Na Sensibio vandenuko labai didelio poveikio nepastebėjau. Juo nusivalius nejaučiu gaivos pojūčio, o ypač rytais man tos gaivos labai norisi.. Taip pat pastebėjau, kad nusivalius juo odą, pleiskanojimas/šerpetojimas vistiek išlenda, tik gal truputi mažiau nei nusiprausus vandeniu. Vistik man labiau patinka praustis vandeniu, tad teks įsigyti ir prausiklį, tik dar nežinau kokį Atodermos kremas patiko, o visai ir tiko. Atrodo riebus ir maniau, kad pasitepus juo, o po to ir kremine pudra išlįs blizgesys, tačiau viskas kaip ir ok. Šerpetojimas visiškai neišnyko, bet pažanga tikrai yra Tikiuosi su laiku rezultatai matysis labiau Kremas lyg ir nekemšantis porų, bet šiandien pastebėjau, kad spuogeliai vistik lenda..
Paskaitinėjusi forumą kažkaip pagalvojau, kad galbūt man labiau tiktų Sebium linija, o konkrečiau Sebium Hydra kremas, nes vistik oda mišri.. Ką manote?
Beje, gal galėtumėte "įmesti" nuorodą, kur mergaitės kooperuojasi pirkdamos Biodermos gaminius
Mano ir buvo oda tokia dehidratuota, tai naudojau kombinacija Sebium Hydra ir Foaming gel, tai jau po kelių vakarų pamačiau skirtuma, o dabar visai nešerpetoja, tik nuo Hydra blizga veidas, tai vakarais naudoju.
Taip. Ir man suo Sebium Hydra blizga veidas, bet naudoju rytais, kad oda butu sudrekinta tepant pudra ar koki BB cream ir neserpetotu. Bet ant virsaus dedu kompaktine ir man viskas ok
Is viso sunaudojau jau 3-4 pakuotes sio kremo ir labai dziaugiuosi.
Roberta+ Galit pameginti, juk vistiek viska atrandame ieskodami. Paziurekit, kad vaistinej meginuku tures, tai duos, kad nereiktu visos pakuotes is karto pirkti
Is viso sunaudojau jau 3-4 pakuotes sio kremo ir labai dziaugiuosi.
Roberta+ Galit pameginti, juk vistiek viska atrandame ieskodami. Paziurekit, kad vaistinej meginuku tures, tai duos, kad nereiktu visos pakuotes is karto pirkti
QUOTE(sabatini @ 2013 03 15, 16:15)
o sakykit Jus siuo kremu tepet visa veida ar tik problemines vietas? ir kaip suprantu naudojot kartu su prausikliu?
kokiu kremu? pastaraji menesi naudoju sensibio DS+ prausikli visam veidui ir sensibio light irgi visam veidui is sebium linijos dabar nieko netepiau niekur
QUOTE(dominica @ 2013 03 17, 00:04)
kokiu kremu? pastaraji menesi naudoju sensibio DS+ prausikli visam veidui ir sensibio light irgi visam veidui is sebium linijos dabar nieko netepiau niekur
da yra sensibio DS+ kremas
Gal galit priminti, AKN ir AI kremu skirtumus? AKN berimams, o AI inkstirams ar atvirksciai? Ieskau konors nuo giluminiu, bet nedideliu spuogeliu (be baltos virsuneles)
QUOTE(Caridian @ 2013 03 17, 16:03)
Gal galit priminti, AKN ir AI kremu skirtumus? AKN berimams, o AI inkstirams ar atvirksciai? Ieskau konors nuo giluminiu, bet nedideliu spuogeliu (be baltos virsuneles)
atvirksciai.
giluminiams pirkite AI
Sveikutes as su tokiu durnu klausimeliu ar nadojant bioderma kremukus sebium linijos galima degintis ? Nes ieskau kuo pakeisti neostratos priemones- ju nelabai ir bereikia o veidas kaip suris
QUOTE(Vikuute @ 2013 03 17, 15:26)
Sveikutes as su tokiu durnu klausimeliu ar nadojant bioderma kremukus sebium linijos galima degintis ? Nes ieskau kuo pakeisti neostratos priemones- ju nelabai ir bereikia o veidas kaip suris
buvau įsitikinus, kad negalima, bet neseniai perskaičiau biodermos atsovės atsakymą į panašų klausimą:
"AKN ir AI kremų sudėtyje yra ne rūgštys, o rūgščių esteriai. Jie skleidžiasi ilgą laiką ir neveikia kaip aktyviosios rūgštys, reaguojančios su saule. taigi, atsakant į Jūsų klausimą, AKN ir AI kremus galite naudoti net jei planuojate ilgą laiką praleisti po saule. (aišku būnant saulėje, nepamirškite saulės apsaugos) "
QUOTE(mylimaa @ 2013 03 18, 01:02)
buvau įsitikinus, kad negalima, bet neseniai perskaičiau biodermos atsovės atsakymą į panašų klausimą:
"AKN ir AI kremų sudėtyje yra ne rūgštys, o rūgščių esteriai. Jie skleidžiasi ilgą laiką ir neveikia kaip aktyviosios rūgštys, reaguojančios su saule. taigi, atsakant į Jūsų klausimą, AKN ir AI kremus galite naudoti net jei planuojate ilgą laiką praleisti po saule. (aišku būnant saulėje, nepamirškite saulės apsaugos) "
aciu labai uz atsakyma . Fanatiskai nesikepinu nei soliariume nei sauleje , bet mano odai reikia siek tiek spalvos tai buvau pasimetus del naudojimo nes planuoju AI isigyti ir naudoti tik vakare .
Laba,o sakykit gal kas naudoja biodermos paakiu kremuka,kokie atsiliepimai butu?Kazkaip noretusi isbandyti,bet ju megineliu turbut nebuna
as nuo rytojaus pradesiu naudoti sensibio akims o vaistinej nebuna atidarytos pakuotes kremo, kaip meginuko ale 'pabandyti ant rankos vietoje'? butu galima isispaust kazkiek i indeli ir ismeginti